manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
GLORY GLORY MAN UTD...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ιδού μερικές εικόνες απο τον Μουρίνιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
είναι και καλός ηθοποιός ξέρει να κάνει καλά το θυμωμένο βλέμα,το αγχωμένο, το δραματικό, το αλαζονικό, το ''ξεβρακωμένο'' και δε συμμαζεύεται..σωστά... αφού έχει παρελθόν με τις κόκκινες απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Τι είναι κι αυτό το πράγμα με τις κόκκινες? έλεος, Έλεος!
Gate4
Επιφανές μέλος
αντε τωρα που δεν θα περασει η ρεαλ(γτ να γινει θαυμα δεν παιζει)man. un. και δεν ειμαι καλαοπως και την αλλη φορα μονο που τωρα ελπιζω να το παρει!καλα το ματσακι ηταν μεγαλη σουπα....ο ενας κατενατσιο ο αλλος πασουλες....ο κυρ Αλεκος περιμενει...ελατε στον παππου!!!
GLORY GLORY MAN UTD...!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
μαλονΜόνο εγώ υποστηρίζω Barcelona από εδώ?
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ναι.Μόνο εγώ υποστηρίζω Barcelona από εδώ?
Άσε μας να παρηγορηθούμε
@Gate4:
Gate4
Επιφανές μέλος
εμενα το μονο που με παρηγορει ειναι οτι τουλαχιστον πηραμε το κυπελο...παλι καλα δηλαδη γιατι θα αρχιζανε να λενε οι καταλανοι και μετα ποιος τους μαζευει..Ναι.
Άσε μας να παρηγορηθούμε
@Gate4:
cacofonix
Δραστήριο μέλος
ας την αξιζε..εγω αυτη την ομαδα θα την μισω!!!βασικα εγω μονο τον μεσι και τον βαλνεζ μισω!!!!!!!!με τους αλλους δεν εχω προβλημα...
VAMOS REAL!!!ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ
αντε τωρα που δεν θα περασει η ρεαλ(γτ να γινει θαυμα δεν παιζει)man. un. και δεν ειμαι καλαοπως και την αλλη φορα μονο που τωρα ελπιζω να το παρει!
Στις αντιγραφές καλοί είστε...
Mathen
Νεοφερμένος
εμενα το μονο που με παρηγορει ειναι οτι τουλαχιστον πηραμε το κυπελο...παλι καλα δηλαδη γιατι θα αρχιζανε να λενε οι καταλανοι και μετα ποιος τους μαζευει..
Αυτό έλειπε να μην παίρνατε και τίποτα. Με 300 εκ. σε 2-3 χρόνια. Πολύ ακριβά κοστίζει το άτιμο..
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Μην τα φτύνεις...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Irodis
Δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
MANCHESTER UMITED ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
υγ:ρεαλ ειμαι αλλα απο αγγλια υποστιριζω man. un.!!
fockos
Επιφανές μέλος
Μην ξεγράφετε από τώρα την ρεάλ.... δεν είπε την τελευταία της λέξη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.