Catalyst
Επιφανές μέλος
4.Σε αεκ η' παοκ θα καταληξει ο Μαντζιος?
Σε μέρος της συνέντευξής του σε διαδικτυακή εφημερίδα λέει:
Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Χιμένεθ αρέσκεται να παίζει το 4-4-2, ο ίδιος ο Μάντζιος δηλώνει κάποια προτίμηση- Υπάρχει κάποιος προπονητής από αυτούς που εργάζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον οπoίο θα ήθελες να συνεργαστείς;
Επειδή είμαι λάτρης της ισπανικής σχολής ποδοσφαίρου, θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Αλλά γενικά θα ήθελα να δουλέψω με καλούς ανθρώπους που θα με περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.
- Με ποιο σύστημα αποδίδεις καλύτερα μέσα στο γήπεδο;
Πιστεύω με το 4-4-2. Δεν θέλω να μένω καρφωμένος μέσα στην περιοχή. Θέλω να βγαίνω έξω, να "σπάω" μπάλες δεξιά-αριστερά, να συμμετέχω στο παιχνίδι. Εχω καλή τεχνική και αυτό με βοηθάει αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλω να είμαι μέσα στις φάσεις για γκολ.
...Νομίζω ότι αν πάει στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να παίξει πιο ελεύθερα στην θέση που ξέρει -όπως λέει- καλύτερα και να αποδείξει τις ικανότητές του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
οχι τωρα που εχει να παιξει 2+ χρονια μπαλα!πριν απο κατι χρονια θα τον ηθελα,τωρα με τιποτα!αν ειναι να ρθει στην ΑΕΚΑΡΑ,ας ερθει για αντι-λυμπε(αν αποσυρθει),κι οχι ως αντι-μπλανκο,οπως φημολογειται!Σε μέρος της συνέντευξής του σε διαδικτυακή εφημερίδα λέει:
Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Χιμένεθ αρέσκεται να παίζει το 4-4-2, ο ίδιος ο Μάντζιος δηλώνει κάποια προτίμηση
...Νομίζω ότι αν πάει στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να παίξει πιο ελεύθερα στην θέση που ξέρει -όπως λέει- καλύτερα και να αποδείξει τις ικανότητές του...
γιατι να μην παει στον παοκ αφου ο μουσλιμοβιτς λεει οτι μαλλον θα φυγει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Όταν του δόθηκε η ευκαιρία και πήγε στο εξωτερικό (Μαρίτιμο και κυρίως Άιντραχτ) δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι τραυματισμοί τον πήγαν πολύ πίσω, αλλά γενικά η εξέλιξη της καριέρας του δεν ήταν η αναμενόμενη. Ίσως, κατά τα λεγόμενά του, να φταίει ότι οι προπονητές που είχε δεν τον έβαζαν να παίζει στην φυσική του θέση. Ας έρθει, λοιπόν, στην ΑΕΚ, να παίξει την μπάλα που ξέρει, να αποδείξει επιτέλους τι αξίζει
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
...Τεσπά, πέρα απ' την πλάκα, του αξίζει πιστεύω μία ακόμη ευκαιρία...και γιατί να μην έρθει στην ΑΕΚ δηλαδής? Σας κακοπέφτει?
Να καεί στον Βάζελα ε? Κάτσε να' ρθει, να κάνει και δίδυμο με τον Σισέ, κι όταν θα τρώτε τη σκόνη τους, μην μιλήσεις τότε![...]Τελος,οσον αφορα τον Μπλανκο,η προταση ειναι πολυ κοντα στα θελω του και ολα δειχνουν οτι θα ανανεωσει.Αν θελει να καει,ασ παει στον βαζελα...no problem at all!
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοςςςς!!και γω δεν τον βλεπω να μενει ο σισε και χερομαι πολυ γι'αυτοναι σιγα..κατσε να κρατησετε τον σισε και μετα τα λεμε!
καλο μου αεκακι θα ξανασυμφωνισω μαζι σου για το θεμα με τον προπονιτη και την απαξιωση προς τους παικτες..ειναι μ@λ@κια να χανεις και μετα να τα ριχνεις ολα στους παικτες γιατι δεν φτενε παντα αυτοι..
και θα ξαναπω ποσο τυχεροι θα ειστε αν μεινει ο μπλανκο για το χει το γκολ και προσφερει στην ομαδα!!!!!!
αλλα πανω απ' ολα ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Δεν ειμαι ΑΕΚακι,μονο ΑΕΚαρα βρε!αλλα,ο σισε εχει βρει τον παραδεισο του στην ελλαδα,τυγχανει σεβασμου απο ολους και παιζει σε ενα ευκολο πρωταθλημα,οπου σκοραρει συνεχεια.πιστευω οτι αν παει οπουδηποτε αλλου δεν θα εχει αναλογη επιτυχια!ασ κατσει εδω!κι αν δεν γουσταρει το πρωταθλημα,οι τουριστριες που θα ρθουν το καλοκαιρι θα τον αποζημιωσουν με το παραπανω!χαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοςςςς!!και γω δεν τον βλεπω να μενει ο σισε και χερομαι πολυ γι'αυτο
καλο μου αεκακι θα ξανασυμφωνισω μαζι σου για το θεμα με τον προπονιτη και την απαξιωση προς τους παικτες..ειναι μ@λ@κια να χανεις και μετα να τα ριχνεις ολα στους παικτες γιατι δεν φτενε παντα αυτοι..
και θα ξαναπω ποσο τυχεροι θα ειστε αν μεινει ο μπλανκο για το χει το γκολ και προσφερει στην ομαδα!!!!!!
αλλα πανω απ' ολα ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Απο την άλλη φέτος είδε απο 1ο χέρι (ναι μιλάω για τον αγώνα(?) στο Καραΐσκάκη) την βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα πολλοί παίχτες δεν θα θέλουν να παίξουν εδώ στην Ελλάδα. Αλλά όπως είπα ο Σισσέ εδώ νιώθει διαφορετικά.
Θέτετε να φύγει ε? Να μην σας βάζει άλλα γκολάκια ε? ... Ναι καλά!
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν ειμαι ΑΕΚακι,μονο ΑΕΚαρα βρε!αλλα,ο σισε εχει βρει τον παραδεισο του στην ελλαδα,τυγχανει σεβασμου απο ολους και παιζει σε ενα ευκολο πρωταθλημα,οπου σκοραρει συνεχεια.πιστευω οτι αν παει οπουδηποτε αλλου δεν θα εχει αναλογη επιτυχια!ασ κατσει εδω!κι αν δεν γουσταρει το πρωταθλημα,οι τουριστριες που θα ρθουν το καλοκαιρι θα τον αποζημιωσουν με το παραπανω!
ελα παραδεξου το..καταβαθος εισαι εισαι ΠΑΟΚΑΡΑ..αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
οντως καλοπερναει εδω ο σισε...θεο τον εχουν κανει οι βαζελοι
Johnny15
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
ναι σιγα..κατσε να κρατησετε τον σισε και μετα τα λεμε!
χαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοςςςς!!και γω δεν τον βλεπω να μενει ο σισε και χερομαι πολυ γι'αυτο
Αφήστε τον Σισέ ήσυχο
Και μην σκοτώνεστε ποιος από τους δυό θα προκριθεί στον τελικό κύπελλου!
πάλι η Βολάρα το κύπελλο θα πάρει!
ΒΟΛΟΣ ΟΛΕ!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Το κυπελλο μας το χρωστα η ιστορια!χασαμε το πρωταθλημα του 2008,λογω παρασκηνιου και το κυπελλο του 2009 απο γκαντεμια!μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη(γαυρου) τρεις και τον πιασαμε(τον γαυρο του βολου,οχι οτν αυθεντικο,αλλα δε βαριεσαι...)Αφήστε τον Σισέ ήσυχο
Και μην σκοτώνεστε ποιος από τους δυό θα προκριθεί στον τελικό κύπελλου!
Είτε ο ΠΑΟΚ είτε η ΑΕΚ το εισιτήριο τσεκάρει
πάλι η Βολάρα το κύπελλο θα πάρει!
ΒΟΛΟΣ ΟΛΕ!!!
(απ' ότι καταλάβατε είμαι Βολιώτης)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
μωρε οπου αλλου και να παει δεν θα χει την ιδια επιτυχια με εδω!οταν του δοθηκε η ευκαιρια να παιξει σε υψηλο επιπεδο-στη Λιβερπουλ-απετυχε!ασ κατσει εδω λοιπον να κανει κι αλλες παρομοιες δηλωσεις (https://www.youtube.com/watch?v=ZtHhO8gaLQg ) δες το 0.36-0.39 και θα καταλαβεις οτι ολοι υποκλινονται στο μεγαλειο της ΑΕΚαρας!
Εμμμμ... νομίζω φίλε ότι δεν υποκλίνεται στην ΑΕΚ με αυτήν την δήλωση. Αγανακτεί με την διαιτησία που κράτησε καθυστερήσεις ουσιαστικά μέχρι να βάλετε το γκολ
Ίσα-ίσα που σε εκείνο το παιχνίδι, μόλις πήραμε μπρος, φάνηκε η χαώδης διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων
Οπότε, σους
μμμμμμμ σιγα τον βολο
Παίκτε σαν τον Μόνχε, τον Μαρτίν και τον Σανκαρέ δεν θα λέγατε και όχι να τους αποκτήσετε!
Gate4
Επιφανές μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Πάντως, Gate4, μεταξύ μας τώρα, πολύ θα ήθελα να πάρετε εσείς το κύπελλο και να μείνει πάλι σύξυλη η ΑΕΚ! (κακιούλα)
edit: μάλλον όχι να πάρετε το κύπελλο, απλά να προκριθείτε, γιατί το κύπελλο άλλος θα το πάρει!
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.