Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,208 εγγεγραμμένα μέλη και 3,532,013 μηνύματα σε 105,085 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 98 άτομα.
Ναι ετσι ειναι γιατι το 1000αρι ειναι θεμα φυσικης καταστασης και αντοχης την δεδομενη στιγμη και οχι το εκανα καποτε.Καλησπέρα!! Είμαι μαθήτρια γ λυκειου και θέλω να δώσω για να περάσω για αστυφυλακων. Κάνω αποσπασματικά προπονήσεις από πέρυσι, δηλαδή είχα ξεκινήσει έκανα για λιγο τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετα το ξαναεπιασα το καλοκαίρι που έκανα για 1 μήνα εντατικά. Μετα το έχασα πάλι και τώρα έχω σκοπό να αρχίσω να πηγαίνω εντατικά 3 φορές την εβδομάδα. Γενικά έχω περάσει όλα τα αθλήματα, αλλά έχω θέμα με το τρέξιμο και ιδιαίτερα με το 1000αρι. Αντικειμενικά πιστεύετε ότι μπορώ να περάσω τα αθλήματα;Σκέφτομαι να δώσω τα αθλήματα για ΣΜΥ γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο εύκολα. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος που γνώριζε επί του θέματος. Ευχαριστώ!