Αθλήματα για σχολή αστυφυλάκων

i0aaannaa234

Νεοφερμένος

Η i0aaannaa234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα!! Είμαι μαθήτρια γ λυκειου και θέλω να δώσω για να περάσω για αστυφυλακων. Κάνω αποσπασματικά προπονήσεις από πέρυσι, δηλαδή είχα ξεκινήσει έκανα για λιγο τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετα το ξαναεπιασα το καλοκαίρι που έκανα για 1 μήνα εντατικά. Μετα το έχασα πάλι και τώρα έχω σκοπό να αρχίσω να πηγαίνω εντατικά 3 φορές την εβδομάδα. Γενικά έχω περάσει όλα τα αθλήματα, αλλά έχω θέμα με το τρέξιμο και ιδιαίτερα με το 1000αρι. Αντικειμενικά πιστεύετε ότι μπορώ να περάσω τα αθλήματα;Σκέφτομαι να δώσω τα αθλήματα για ΣΜΥ γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο εύκολα. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος που γνώριζε επί του θέματος. Ευχαριστώ!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,636 μηνύματα.
Καλησπέρα!! Είμαι μαθήτρια γ λυκειου και θέλω να δώσω για να περάσω για αστυφυλακων. Κάνω αποσπασματικά προπονήσεις από πέρυσι, δηλαδή είχα ξεκινήσει έκανα για λιγο τον Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετα το ξαναεπιασα το καλοκαίρι που έκανα για 1 μήνα εντατικά. Μετα το έχασα πάλι και τώρα έχω σκοπό να αρχίσω να πηγαίνω εντατικά 3 φορές την εβδομάδα. Γενικά έχω περάσει όλα τα αθλήματα, αλλά έχω θέμα με το τρέξιμο και ιδιαίτερα με το 1000αρι. Αντικειμενικά πιστεύετε ότι μπορώ να περάσω τα αθλήματα;Σκέφτομαι να δώσω τα αθλήματα για ΣΜΥ γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο εύκολα. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος που γνώριζε επί του θέματος. Ευχαριστώ!
Ναι ετσι ειναι γιατι το 1000αρι ειναι θεμα φυσικης καταστασης και αντοχης την δεδομενη στιγμη και οχι το εκανα καποτε.
Αν αρχισεις τωρα ,δυο την εβδομαδα ,θα εισαι ενταξει τον μαρτιο που θα τρεξεις.
Ναι ο στρατος ειναι ο οργανωμενος για πκε και η αστυνομια τις διωχνει προς αυτον.
Αν εισαι νοτια αττικη δηλωσε και σμυν και πηγαινε να κανεις προπόνηση στην σχολη ναυτικων δοκιμων δηλαδη εκει που τελικα θα τρεξεις..εχει σημασια να παιζεις στην εδρα σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια