Donald
Νεοφερμένος
Στα γραπτά ψυχομετρικά ξέρεις κανείς αν έχει καμία παγίδα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Donald
Νεοφερμένος
Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι παίρνουμε ποτέ άδεια στα 4 χρόνια φοίτησης??
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Κατι ακομα για τις αδειες.Οι Δόκιμοι καθ' όλο το έτος λαμβάνουν τέσσερις μακράς διάρκειας άδειες, την περίοδο των Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς για δυο εβδομάδες, την περίοδο του Πάσχα, περίπου μία εβδομάδα και δυο περιόδους πριν και μετά του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου, περίπου δέκα ημερών εκάστη.
Donald
Νεοφερμένος
Και κάτι ακόμα ξέρω ότι τα πλεύσιμα είναι κάπου στα 200e αλλά για την μισθολογία δεν βρήκα πουθενά κάτι μήπως ξέρεις τίποτα??
Στο 2ο post τώρα το είδα και το διόρθωσα εσύ που λες να πας ήθελα να σε ρωτήσω
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Donald
Νεοφερμένος
just_rock
Νεοφερμένος
homomathimaticus
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
just_rock
Νεοφερμένος
mousoudis
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
mousoudis
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
mousoudis
Νεοφερμένος
angelvasil92
Νεοφερμένος
Απο περσυ-προπερσυ μπηκε και σαν προυποθεση για την εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες, ο υποψηφιος να εχει ΔΜΣ(δεικτη μαζας σωματος) 20-25 για τα αγορια, και 18-22 για τα κοριτσια...
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι αν ειναι αυστηροι σε αυτο το θεμα... Για παραδειγμα, εγω ειμαι 1.78 και εχω βαρος 85 κιλα... Δλδ ειμαι 6 περιπου κιλα παραπανω απο το οριο (στα 78 κιλα ο ΔΜΣ μου ειναι 25, δλδ το οριο). Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για 6 κιλα παραπανω; Ξερω οτι εχω ακομα 2 μηνες για τις υγειονομικες, οπου μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα μπορω να τα χασω, αλλα λεω γω τωρα, με τα κιλα που εχω τωρα, κινδυνευω; Ειναι τοσο αυστηροι ωστε να με κοψουν για το ΔΜΣ;
Υ.Γ. Τα αθληματα τα περναω χαλαρα, κανω προπονηση εδω και 2 μηνες, και τα ορια τα εχω ευκολα...
Υ.Γ.2. Σορρυ αν το εβαλα σε λαθος Section
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλε μου θα σε κοψουνε νομιζω ειναι στραβαδια,προσπαθησε να χασεις καποια κιλα σε αυτους τους 2 μηνες?! Εγω να δβ τι θα κανω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Καλησπερα,
Απο περσυ-προπερσυ μπηκε και σαν προυποθεση για την εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες, ο υποψηφιος να εχει ΔΜΣ(δεικτη μαζας σωματος) 20-25 για τα αγορια, και 18-22 για τα κοριτσια...
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι αν ειναι αυστηροι σε αυτο το θεμα... Για παραδειγμα, εγω ειμαι 1.78 και εχω βαρος 85 κιλα... Δλδ ειμαι 6 περιπου κιλα παραπανω απο το οριο (στα 78 κιλα ο ΔΜΣ μου ειναι 25, δλδ το οριο). Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για 6 κιλα παραπανω; Ξερω οτι εχω ακομα 2 μηνες για τις υγειονομικες, οπου μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα μπορω να τα χασω, αλλα λεω γω τωρα, με τα κιλα που εχω τωρα, κινδυνευω; Ειναι τοσο αυστηροι ωστε να με κοψουν για το ΔΜΣ;
Υ.Γ. Τα αθληματα τα περναω χαλαρα, κανω προπονηση εδω και 2 μηνες, και τα ορια τα εχω ευκολα...
Υ.Γ.2. Σορρυ αν το εβαλα σε λαθος Section
ο Δείκτης Μάζας Σώματos είναι μια βλακεία (και μόνο από στρατιωτικούς που είναι γενικά πυροβολημένοι μπορei να χρησιμοποιηθεί). Οι περισσότεροι αθλητές έχουν μεγάλο δείκτη σώματος. Έπρεπε να κάνουν λιπομέτρηση που είναι αντικειμενική μέτρηση.
6 κιλά παραπάνω είναι πολύ για αυτούς. Τώρα που δίνεις πανελλαδικές μην κόψεις το φαί να τρως. Πότε θα σας κάνουν τις μετρήσεις; (πιστεύω όχι κατά την διάρκεια της sμέρας των αθλημάτων). Αν είναι μετά θα σου προτείνω μια χημική δίαιτα που θα την κάνεις 1 μήνα πριν σου κάνουν μετρήσεις. Η δίαιτα είναι για να μειώσεις το bmh σου (πρακτικά αν την σταματήσεις σε 1,2 μήνες θα τα πάρεις τα κιλά αλλά τότε δεν θα υπάρχει τότε όριο bmh. Tώρα που δίνεις εξετάσεις να κάνεις σωστή διατροφή (μη σε απασχολούν τα κιλά).
Για να σου φτιάξω την δίαιτα πες μου βάρος και ύψος και πόσο πας για προπόνηση ή γυμναστήριο και τι είδους ασκήσηεις κάνεις
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- elenh33
- Marianna.diamanti
- bkal1
- VasoKour
- kathrynrubykath
- Kate1914
- vbvbvbv
- elevag
- Ness
- spring day
- Manuela98
- iiTzArismaltor_
- Antzie
- giorgos78
- Αναστασία197
- Praxis
- angel27_
- tsiobieman
- Helen06
- panaman
- JC_APC
- nearos
- angies
- Joji
- SoyN
- constansn
- Unboxholics
- Nic Papalitsas
- Miranda32
- Maynard
- george55
- Marple
- Euge.loukia
- Than003
- Kostas568
- oups
- kleoniki05
- rempelos42
- AnnaRd
- george777
- phoni
- thenutritionist
- spiroskrokidis5@gmai
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- eirinipap
- Physicsstudent
- το κοριτσι του μαη
- Φινεύς
- giannhs2001
- Gus Roger10
- katia.m
- Giii
- univgk
- ggl
- Kemi
- One simple guy
- Lia 2006
- alpha.kappa
- Mitropoulos94
- abc1234
- Kokro
- antonis97
- Panos_02
- Scandal
- Ragnar10
- eveet
- Rene2004
- Fourtou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.