xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
αθηνα καλε....ολα εδω ειναι!Η ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!
Προσωπικά διαφωνώ με αυτό!
Η καλύτερη φοιτητική ζωή είναι στην επαρχεία!
Πάντως , σε καμία περίπτωση η Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή!
Είσαι ένας στα 5 εκ. ανθρώπους .
Όλοι με παρέες μέσα σε ένα απόλυτο χάος!
Η αδερφή μου το μετάνιωσε που πέρασε Αθήνα και πόσοι άλλοι!
Ειδικά ένας κάτοικος αθήνας επι 15 χρόνια.
Εγώ που μένω Αθήνα , σιγά μην κάτσω εδώ , να ζώ τα ίδια πράγματα κατ'επανάληψη ! Οι νέοι πρέπει να ζούν καινούργιες εμπειρίες , μακριά απο τη καθημερινή ρουτίνα !
Εφόσον βέβαια υπάρχει και το οικονομικό!
Και να πώ και κάτι άλλο.
Εγώ που θέλω να περάσω Μαθηματικός , το ΑΠΘ είναι το καλύτερο , οπως επίσης τα κορυφαία τμήματα στρατιωτικών σχολών(ΣΣΑΣ) που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ! Και γενικά πολλές άλλες! Γιατί εγώ να κάτσω σε ένα μέρος για άλλα 4 χρόνια , να μην ζήσω κάτι το διαφορετικό που σίγουρα είναι καλύτερο ?
4me -> Θεσσαλονίκη !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
bubble
Νεοφερμένος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Aθηνα ρε αφου μπορεις ασοεε...αλλωστε μετα απο 4 χρονια θα σου μεινει το πτυχιο και οχι η ζωη που εζησες...
Μπορείς όμως να συνδιασεις καλή ζωή + καλή σχολή ώστε να σου απομείνουν μετά απο 4 χρόνια οχι μόνο το πτυχίο όπως λες αλλα και οι εμπειρίες!
mpourbouli8ra
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μην επιλεγεις τη σχολη σου βασει της πολης. Αυτο είναι μέγα λάθος. Θες να πας στη Θεσσαλονικη μονο και μονο επειδη σου εχουν πει καποιοι οτι η Αθηνα είναι μεγαλουπολη και χαος;; Αν θες τη γνωμη μου ο ΑΣΟΕ ειναι απο τις κορυφαιες οικονομικες σχολες στην Ελλαδα, μη χασεις την ευκαιρια σου για να μαθεις διπλα σε καλους καθηγητες..
Ναι γιατί το ΠΑΜΑΚ δέν έχει καλούς καθηγητές ε?ΛΟΛ
Και ΝΑΙ , όντως η Αθήνα ειναι ένα χάος.....και πραγματικά κατα τη γνώμη μου δέν αξίζει!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην επιλεγεις τη σχολη σου βασει της πολης. Αυτο είναι μέγα λάθος. Θες να πας στη Θεσσαλονικη μονο και μονο επειδη σου εχουν πει καποιοι οτι η Αθηνα είναι μεγαλουπολη και χαος;; Αν θες τη γνωμη μου ο ΑΣΟΕ ειναι απο τις κορυφαιες οικονομικες σχολες στην Ελλαδα, μη χασεις την ευκαιρια σου για να μαθεις διπλα σε καλους καθηγητες..
Βασικα, οχι μονο για τις οικονομικες σχολες αλλα γενικότερα, γνωριζω πως καλυτερη δουλεια γινεται στις σχολες της επαρχειας παρα στις σχλες της πρωτευουσας. Λιγοτεροι φοιτητες, καλυτερο επιπεδο μαθηματος, νεότεροι καθηγητες με περισσοτερη διαθεση.
Αλλα τι καθομαστε και συζηταμε; Αμα σ αρεσει το αντικειμενο σου και εισαι προθυμος να δουλεψεις και να μαθεις, ακομα και στο Οικονομικο Πανεπιστημιο Κωλοπετινίτσας να περασεις καλός θα γινεις. Η αυτενεργεια ειναι αυτη που μετραει περισσοτερο στο πανεπιστημιο.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι γιατί το ΠΑΜΑΚ δέν έχει καλούς καθηγητές ε?ΛΟΛ
Και ΝΑΙ , όντως η Αθήνα ειναι ένα χάος.....και πραγματικά κατα τη γνώμη μου δέν αξίζει!
απο οσο διαβαζω δεν εγραψε κανεις κατι κακο για το παμακ, δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλο πανεπιστημιο...ομως στα οικονομικα πρωτη ερχεται η ασοεε, και στην Αθηνα καλα θα περασει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζετε..η δικη μου γνωμη ειναι οτι για τα επομενα 4 χρονια πρωτα σκεφτομαστε το πτυχιο μας και μετα την ζωη που θα κανουμε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
απο οσο διαβαζω δεν εγραψε κανεις κατι κακο για το παμακ, δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλο πανεπιστημιο...ομως στα οικονομικα πρωτη ερχεται η ασοεε, και στην Αθηνα καλα θα περασει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζετε..η δικη μου γνωμη ειναι οτι για τα επομενα 4 χρονια πρωτα σκεφτομαστε το πτυχιο μας και μετα την ζωη που θα κανουμε.
Είναι δική σου γνώμη , και εγώ ξέρω παιδί , που τελίωσε ΛΟ.ΧΡΗ στην ΑΣΣΟΕ και 4 χρόνια τώρα δέν έχει βρεί δουλειά σχετικά με το αντικείμενο του και παρόλου που έχει και Master!
Και γενικά δεν υπάρχουν , τραγικές διαφορές!
Και κάτι άλλο, όπου και να περάσεις , αν το έχεις μέσα σου και το θές πραγματικά , δεν σε νοιάζει (ααα...ειναι στη Κομοτηνή , αρα δε παω)!
->>Συμφωνώ απόλυτα με aleka !
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι δική σου γνώμη , και εγώ ξέρω παιδί , που τελίωσε ΛΟ.ΧΡΗ στην ΑΣΣΟΕ και 4 χρόνια τώρα δέν έχει βρεί δουλειά σχετικά με το αντικείμενο του και παρόλου που έχει και Master!
Και γενικά δεν υπάρχουν , τραγικές διαφορές!
Και κάτι άλλο, όπου και να περάσεις , αν το έχεις μέσα σου και το θές πραγματικά , δεν σε νοιάζει (ααα...ειναι στη Κομοτηνή , αρα δε παω)!
->>Συμφωνώ απόλυτα με aleka !
εννοειται πως ειναι δικη μου γνωμη οπως και αυτη που εκφραζεις ειναι δικη σου...το θεμα ειναι οτι η ασοεε θεωρειται το καλυτερο οικονομικο πανεπιστημιο της ελλαδας...αυτοι που υποστηριζουν το ατιθετο ειναι πολυ λιγοι ψαξε λιγο και θα το δεις...
kostantinosal
Νεοφερμένος
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορείς να αρνηθείς την εξίσου καλή φήμη του ΠΑΜΑΚ,που όσο πάει και μεγαλώνει...
δεν μπορω να αρνηθω την καλη φημη του ΠΑΜΑΚ το λεω και παραπανω...ομως δεν μπορουμε να το βαζουμε πανω απ την ασοεε( σε θεμα κυρους παντα...δεν μιλαω για ποιοτητα σπουδω γτ δεν γνωριζω τις σπουδες στο ΠΑΜΑΚ).και δεν πιστευω οτι θα ξεπερασει ευκολα σε φημη την ασοεε οσα χρονια και αν περασουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.