marouska
Νεοφερμένος
ριχτε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικης φυσεως.ο,τι εχει παρει το αυτι σας,απο το που σπουδαζεται,μεχρι το πως ειναι.ενταξει φλασια ειναι και μπορει να φυγει,αλλα θα με ενδιεφερε..καταρχας σχολη,μετα τα stadar,τι χρειαζεται,γλωσσες,τι θα παιξει εκει μεσα..ο,τι ξερει ο καθεις!
ριχτε!!!
Αν σου απαντήσω ρεαλιστικά θα φάω μπαν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marouska
Νεοφερμένος
ρε μην με αποπαιρνετε!...
σου επιτρεπω να μην μου απαντησεις πια και τοοοσο ρεαλιστικα!!αν φυσικα ξερεις κατι..
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
-Απολυτήριο Λυκείου
-Αριστη γνώση Αγγλικών
-Καλή γνώση Γαλλικών η Γερμανικών η Ιταλικών
-Ηλικία έως 30 ετών
-Κατώτατο όριο ύψους 1,65 cm
-Πτυχία ανωτέρων η ανωτάτων σχολών θα θεωρηθούν προσόν.
Και παμε. Με ενα προχειρο googling.
Height 5ʼ2ʼʼ (1.58m) to 6ʼ3ʼʼ (1.90m) with weight in proportion to height
Mature in attitude and outlook
Tattoos are acceptable but must not be visible.
Visible body piercing (other than one earring per ear) is not permitted
και
A well-groomed appearance is required. Weight must be of such proportion to height that a neat appearance is maintained and physical ability to perform all job functions is not hindered. The ability to, while facing forward, walk and fit comfortably down the aircraft aisle, fit quickly through the overwing window exit, and to fit into a jumpseat harness without modification, including closure without a seatbelt extension.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
νομίζω πως την κάλυψες...!!!Τυπικά Προσόντα:
-Απολυτήριο Λυκείου
-Αριστη γνώση Αγγλικών
-Καλή γνώση Γαλλικών η Γερμανικών η Ιταλικών
-Ηλικία έως 30 ετών
-Κατώτατο όριο ύψους 1,65 cm
-Πτυχία ανωτέρων η ανωτάτων σχολών θα θεωρηθούν προσόν.
Και παμε. Με ενα προχειρο googling.
Height 5ʼ2ʼʼ (1.58m) to 6ʼ3ʼʼ (1.90m) with weight in proportion to height
Mature in attitude and outlook
Tattoos are acceptable but must not be visible.
Visible body piercing (other than one earring per ear) is not permitted
και
A well-groomed appearance is required. Weight must be of such proportion to height that a neat appearance is maintained and physical ability to perform all job functions is not hindered. The ability to, while facing forward, walk and fit comfortably down the aircraft aisle, fit quickly through the overwing window exit, and to fit into a jumpseat harness without modification, including closure without a seatbelt extension.
πάντως καλύετερα να ρωτήσεις έναν/μια αεροσυνοδό, αν γνωρίζεις, για περισσότερες και πιο εγκυρες πληροφορίες...
καλά ταξίδια!!!
Οσο για την εκπαιδευση, η φιλη μου εκανε 4 μηνες θεωρητικα και πρακτικα. Στα θεωρητικα εμαθαν ο,τι χρειαζεται να ξερουν για το αεροπλανο, για εκτακτες αναγκες κτλ. Στα πρακτικα εκαναν προσωμειωσεις προσθαλλασωσης, αποσυμπιεσης, και τετοια που δεν ηταν και ο,τι πιο ευκολο.
Απο μισθο μολις ξεκινας ειναι ο βασικος (800-900) + καποια ευρω -δε θυμαμαι ποσα- για καθε ωρα στον αερα. Γυρω στα 40 παιρνεις συνταξη.
marouska
Νεοφερμένος
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ νωρις παιρνουν συνταξη!μια χαρα τους βρισκω!Μια πρωην συμμαθητρια μου ειναι αεροσυνοδος, βρηξε προκυρηξη της Aegean και πηγε. Γενικα τα προσοντα ειναι πανω κατω αυτα που λενε παραπανω, αν ενδιαφερεσαι για συγκεκριμενη εταιρια μπες στο σάιτ της και δες, καπου θα εχει το τι χρειαζεται.
Οσο για την εκπαιδευση, η φιλη μου εκανε 4 μηνες θεωρητικα και πρακτικα. Στα θεωρητικα εμαθαν ο,τι χρειαζεται να ξερουν για το αεροπλανο, για εκτακτες αναγκες κτλ. Στα πρακτικα εκαναν προσωμειωσεις προσθαλλασωσης, αποσυμπιεσης, και τετοια που δεν ηταν και ο,τι πιο ευκολο.
Απο μισθο μολις ξεκινας ειναι ο βασικος (800-900) + καποια ευρω -δε θυμαμαι ποσα- για καθε ωρα στον αερα. Γυρω στα 40 παιρνεις συνταξη.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Σε νιωθω.ευχαριστω ρε παιδια...ενταξει φλασια ειναι,επαναλαμβανω,αλλα αυτην την περιοδο παιζουν πολλα στο μυαλο μου.αν εχετε αλλες πληροφοριες,απο προσωπικη εμπειρια δηλαδη,η γνωστους,θα το εκτιμουσα.ευχαριστω!
Εμενα απο την αρχη της Γ'Λυκειου με ενδιεφερε μια συγκεκριμενη σχολη και εχουμε φτασει Δεκεμβρη και εχω βρει αλλες 3 που με ενδιαφερουν,ποιος ξερει μεχρι το τελος τι αλλο θα προκυψει.
Πιστευω παντως,πως ειναι καλο να εχεις εναλλακτικες επιλογες,απο ολες τις αποψεις.
Τωρα για το επαγγελμα της αεροσυνοδου,δεν ξερω και πολλα πραγματα ειναι η αληθεια,ουτε εχω καποια γνωστη που να κανει αυτο το επαγγελμα,αλλα δεν μου φαινεται και πολυ ασχημο,το αντιθετο μαλιστα.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
good luck!
epsilon
Δραστήριο μέλος
Είναι καμιά 60αριά σελίδες αλλά θα βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι και ακόμη πολύ περισσότερες.
marouska
Νεοφερμένος
epsilon ασχετο αλλα μ αρεσει πολυ η φωτο σου.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Πάντως στο airliners.gr θα βρεις ακριβώς ότι πληροφορίες χρειάζεσαι.Δεν θα χρειαστεί να ψάξεις άλλο.Είναι όλα συγκεντρωμένα.Καλή τύχη!
Dias
Επιφανές μέλος
Υ.Γ. και σκέψου νασαι αεροσυνοδός και να δεις επιβάτη τον Μητσοτάκη?
Δεν έχω καταλάβει γιατί το επάγγελμα της/του (υπάρχουν και άντρες) αεροσυνοδού είναι κάτι σπουδαίο. Για μένα η αεροσυνοδός δεν είναι παρά μια ιπτάμενη γκαρσόνα που αφού κάνει μερικά ταξίδια θα βαρεθεί και το νακοιμάται κάθε βράδι σε άλλο ξενοδοχείο μόνο ωραίο δεν είναι. Μια ζωή με τη βαλίτσα στο χέρι. Και οι κίνδυνοι που πάνε? Ούτε τα λεφτά είναι πολλά και τα ωράρια και η δουλειά σκέτη εξάντληση. Και δεν είναι αλήθεια για το σύνταξη στα 40. Έχω θεία που ήταν αεροσυνοδός και όταν μεγάλωσε τη βάλανε στο γραφείο της εταιρείας να πουλάει εισητήρια.
Υ.Γ. και σκέψου νασαι αεροσυνοδός και να δεις επιβάτη τον Μητσοτάκη?
Το σερβιρισμα ειναι ουσιαστικα το τελευταιο πραγμα στο ρολο τους, ο κυριος ρολος τους ειναι η αντιμετωπιση εκτακτων αναγκων. Κατα τα αλλα συμφωνω.
marion1
Νεοφερμένος
marouska
Νεοφερμένος
και να πω την αληθεια,ισως να ειναι εν μερει σερβιρισμα,ομως εχει πολλα περισσοτερα που δεν σε κατατασουν απλως σερβιτορα.δηλαδη κι οι πιλοτοι τι ειναι?ιπταμενοι νταλικερηδες?παιζουν κι αλλα πραγματα απο πισω,που εχουν ακριβως να κανουν με την αντιμετωπιση κινδυνου.παντως ολα θα εξαρτηθουν απο τις πανελληνιες,στις οποιες αν δεν περασω,θα συνεχισω το ψαξιμο για εναλλακτικες.
αυτο για τις ελληνικες το εχω ξανακουσει,και να μαι ειλικρινης κι εγω για εσωτερικο σκεφτομουν στην αρχη....τωρα ομως...
:pilot:
bloody-mary
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.