Εσυ δηλαδη μου λες οτι οταν έδωσες πανελλήνιες δεν εβγαινες καθολου ούτε ενα Σάββατο ;! Δεν το πιστεύω...υπάρχουν κ αλλα πράγματα εκτός απο τις πανελλήνιες...και ναι θα εκφέρουν οποία άποψη θέλω οταν αυτα τα παιδια πουλάνε πνεύμα και μειώνουν εμένα και το κάθε παιδι που δεν έγραψε όσο αυτα...και μην πουλησεις άλλο πνεύμα γιατι το ξες πολυ καλα οτι αυτα τα παιδια θεωρούν οτι ειναι κατι παραπάνω Απ όλους τους άλλους...ξες τι ωραία ειναι να βλέπεις στους πίνακες τη βαθμολογία σου που δεν ειναι σε καμια περίπτωση αυτο που περίμενα και να έρχεται ο άλλος με το τουπε του πρωταθλητή
Και να σου λένε "αχ τι έκανες...κρίμα εγω μόνο 19100!!!" Και οπως ο καθένας έχει το δικαίωμα να μειώνει τον καθένα με οτι λέει έτσι και γω θα αμφισβητώ οτι θέλω...και πες με όσο κομπλεξικο θες με αφήνεις παντελώς αδιάφορο!
Εγω προσωπικα ζουσα σε πολη και εβγαινα καθημερινα γιατι μου δινοταν η ευκαιρια να ξεκλεψω λιγο χρονο αναμεσα στα φροντς.Δεν ξερω ομως τι θα κανε ενα παιδι που ζει σε χωριο,κανει πολλα χλμ καθημερινα και γενικα δεν εχει ευκαιριες.Υπαρχει και αυτος ο κοσμος ξερεις.
Ο καθενας κανει ο,τι θελει.Αν καποιος τον ελευθερο χρονο του,θελει να ασχοληθει με κατι που δεν απαιτει να βγει εξω (πχ μουσικη ) εσενα τι σε νοιαζει;
Οσον αφορα αυτο που λες οτι ο αλλος σε μειωνει,κανεις εδω μεσα δεν σε γνωριζει προσωπικα.Εχοντας λοιπον εσυ τα βιωματα απο το σχολειο σου,κανεις μια υπεργενικευση για ολα τα παιδια.Και επαναλαμβανω:με βαση τις εμπειριες απο το σχολειο σου.
Το αν ο αλλος ειναι στουρναρι ή αν εσυ ο ιδιος εισαι στουρναρι θα το κρινει η αγορα εργασιας και οχι εσυ.
Τελος,αν ο αλλος διαβαζε πολυ συστηματικα και ειχε γερες βασεις σε ολα τα μαθηματα,μπορει το 19100 να του φαινεται λιγο.Αμα σκιζοταν ολη τη χρονια,μπορει να του φανει λιγο...Ο δικος του κοπος δεν μειωνει το δικο σου.Δεν χρειαζεται ο,τι σου λεει ο αλλος να το παρεξηγεις.Ειλικρινα,αν δεν ησουν ανασφαλης σχετικα με το βαθμο σου (που ΕΣΥ πρωτα απο ολους νομιζεις οτι ειναι μικρος και ας λες και πιστευω οτι ειναι πολυ καλος βαθμος ) δεν θα καθοσουν να ασχοληθεις με τον αλλο αφου εσυ εκανες ο,τι μπορουσες και εισαι οκ με τον εαυτο σου.
Τωρα θα μου πεις τι κανω;Να προσεγγισω το παραλογο με λογικη;Μπα,βαριεμαι.
Υγ δεν σε ξερω για να σε χαρακτηρισω ως κομπλεξικο.Τα γραφομενα σου ομως στο συγκεκριμενο θεμα ειναι κομπλεξικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.