musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα.

28-05-09

18:27
Αυτο εννοείται φίλε,απλά δεν είπε κανεις οτι δε διαβασε τπτ κ θα βγαλει 19 χιλιαρικα..Το παιδι λεει οτι γραφει 14αρια παντου ,εγω ειπα για 16-17 χιλιαρικα απλα κάποιος που έχει γραφτει 7 μερες στο φόρουμ κ το μονο του ποστ είναι σαν το παραπανω δε νομιζω να θελει να πει οτι το διαβασμα ειναι απαραιτητο για ενα πολυ καλο βαθμο..Διαφωνεις?
Έχεις απόλυτο δίκιο τελικά φίλε, εγώ το ερμήνευσα λάθος! Στην αρχή μου φάνηκε για χιούμορ αλλά μετά που ξανακοίταξα τα προηγούμενα ποστ του θέματος το κατάλαβα:thanks:.
-----------------------------------------
εννοειται πωσ αν διαβαζεισ πασ για επιτυχια,αλλα η ψυχολογια του ατομου την ωρα που γραφει ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο και οχι το ποσο εχει διαβασει...
Πάντως, κάποιες φορές τα πράγματα λειτουργούν αμφίδρομα, δηλαδή η ψυχολογία επηρεάζεται απ' το διάβασμα: άμα πιστεύεις ότι έχεις διαβάσει αρκετά και είσαι καλυμμένος, προς τι το άγχος; Αν νιώθεις σίγουρος από πλευράς γνώσεων, τότε και η ψυχολογία σου είναι καλή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.