johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
αυτα δεν παιζονται πως και πως αν σε ερωτευτει τελος οπως και να συμπεριφερθει καποιος θα ειναι ενα το αποτελεσμα ......σχεση
Να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γρι τι έγραψες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
αυτα δεν παιζονται πως και πως αν σε ερωτευτει τελος οπως και να συμπεριφερθει καποιος θα ειναι ενα το αποτελεσμα ......σχεση
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
αν σου μπει στο ματι αντε γεια οι μεγαλοι ερωτες εχουν μεγαλους καυγαδες και μεγαλα .....
Ε είναι τι ζητάς. Πολλοί δεν μπορούν τα δράματα και τις ιστορίες για αγρίους.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μου αρέσουν οι κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν, που είναι την μια ναι και μετά από 5 nano secs είναι όχι (και το ανάποδο), που σε τρώνε με την γκρίνια τους αλλά είναι και λίγο γατούλες, που δεν τρώνε σουφλέ αλλά πλακώνουν τις πάστες μετά τα μεσάνυχτα με επιδρομές στην κουζίνα, που δεν ξυρίζουν το βυζί τους αλλά ξυρίζουν την περιοχή τους με κόντρα ξύρισμα, που λένε ότι τους αρέσει ο Μάλαμας αλλά μετά ακούν και Νατάσα, που λένε ότι τους αρέσει η περιπέτεια αλλά έχουν εγκαταστήσει ειδικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στο αυτί τους ώστε να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την μάνα τους, που λένε ότι τους αρέσει η μαγειρική υψηλού επιπέδου αλλά τρώνε και ένα πιτόγυρο με τζατζίκι και το κλάσιμο πάει σύννεφο, που λένε ότι τους αρέσει η τέχνη αλλά βλέπουν ρουλεμάν ο μεγαλοπρεπής, που λένε ότι τους αρέσει η σύσφιξη γλουτών για καλλίγραμμο σώμα αλλά όταν βγάλουν το κωλάν βλέπεις τις ρυτίδες από το λίπος της καθιστικής ζωής, που τους αρέσει το ποδήλατο αλλά μόνο μέσα στο δωμάτιο,...που γουστάρουν την ειλικρίνεια αλλά όταν βρουν έναν που τους πουλάει φύκια και μπαχάμες εγκαταλείπουν την ειλικρίνεια, που γουστάρουν την αλήθεια αλλά όχι να είναι ειλικρινής αλήθεια, που διατυπώνουν ολόκληρα κατεβατά για το αγόρι των ονείρων τους αλλά οι ίδιες δεν διαθέτουν τίποτα από όλα αυτά..
Υ.Γ. Ευχαριστώ για το μπινελίκινγκ που θα μου ρίξετε..
Πολύς χρόνος για σκότωμα, σωστά;
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 τυπους κοριτσιων δεν αντεχω πραγματικα
1.κολαν,αντιανεμικο και piercing σε 273618376 σημεια
2.Τυπου πλουσιες,το παιζουν dives χωρις να κανουν τιποτα στην ζωη τους
Αυτααα
elepan
Δραστήριο μέλος
Μου αρέσουν οι κοπέλες που δεν ξέρουν τι θέλουν, που είναι την μια ναι και μετά από 5 nano secs είναι όχι (και το ανάποδο), που σε τρώνε με την γκρίνια τους αλλά είναι και λίγο γατούλες, που δεν τρώνε σουφλέ αλλά πλακώνουν τις πάστες μετά τα μεσάνυχτα με επιδρομές στην κουζίνα, που δεν ξυρίζουν το βυζί τους αλλά ξυρίζουν την περιοχή τους με κόντρα ξύρισμα, που λένε ότι τους αρέσει ο Μάλαμας αλλά μετά ακούν και Νατάσα, που λένε ότι τους αρέσει η περιπέτεια αλλά έχουν εγκαταστήσει ειδικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στο αυτί τους ώστε να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την μάνα τους, που λένε ότι τους αρέσει η μαγειρική υψηλού επιπέδου αλλά τρώνε και ένα πιτόγυρο με τζατζίκι και το κλάσιμο πάει σύννεφο, που λένε ότι τους αρέσει η τέχνη αλλά βλέπουν ρουλεμάν ο μεγαλοπρεπής, που λένε ότι τους αρέσει η σύσφιξη γλουτών για καλλίγραμμο σώμα αλλά όταν βγάλουν το κωλάν βλέπεις τις ρυτίδες από το λίπος της καθιστικής ζωής, που τους αρέσει το ποδήλατο αλλά μόνο μέσα στο δωμάτιο,...που γουστάρουν την ειλικρίνεια αλλά όταν βρουν έναν που τους πουλάει φύκια και μπαχάμες εγκαταλείπουν την ειλικρίνεια, που γουστάρουν την αλήθεια αλλά όχι να είναι ειλικρινής αλήθεια, που διατυπώνουν ολόκληρα κατεβατά για το αγόρι των ονείρων τους αλλά οι ίδιες δεν διαθέτουν τίποτα από όλα αυτά..
Υ.Γ. Ευχαριστώ για το μπινελίκινγκ που θα μου ρίξετε..
Φίλε, μου έφτιαξες μια δύσκολη μέρα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
να μου γελα συνεχεια
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα ισως βρηκα πως θελω μια γυναικα
να μου γελα συνεχεια
https://lh4.googleusercontent.com/-...ABBE/ISH5H8IF-c4/s1600/GELIO-XWRIS-DONTIA.jpg
βρηκες αυτο π εψαχνες ! :Ρ
Atrotos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
- Μην ειστε απροσεχτες στην εμφανιση σας
- Μη παστωνεστε στο make up
- Μη φορατε υπερβολικα σεξυ ρουχα
- Μη μιλατε για πολιτικη και αλλα intellectual θεματα
- Μην ειστε vegan ή αν ειστε πειτε πως δεν εχετε προβλημα να μαγειρευετε μπριζολες για αλλους(και σταματηστε να ειστε βηγκαν, ειναι του σατανα(σοβαρολογω))
- Μη μιλατε για το πρωην σας
- Μη μιλατε για τη μανα σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
1)Να μην βάφεται πολύ.
2)Να μην ντύνεται πρόστυχα
3)Να μιλάει για διαφορά θέματα
4)Να είναι μορφωμένη
5)Να έχουμε κοινά ενδιαφέρονται
6)Να είναι δίπλα μου και στα δύσκολα
7)Και το βασικότερο για εμένα να είναι καλός ανθρωπος.Αν ένας ανθρωπος είναι όμορφος εσωτερικά για εμένα μετράει παρά πολύ.Τι να την κάνω την εξωτερική ομορφιά αν μέσα υπάρχει ένα κενό;
Destroyer00
Νεοφερμένος
Γιατί να μη συζητάνε για πολιτική και αλλά intellectual θέματα; Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό, να είναι η άλλη έξυπνη.Μη μιλατε για πολιτικη και αλλα intellectual θεματα
Εγώ σε γενικές γραμμές θέλω να είναι περιποιημένη και να μην έχει τερμα αγύμναστο σώμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.