halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε, θέλω συμμετοχή που να ξεπεράσει τη "θρησκεία" σε ποστς! (πολλά ζητάω?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον ζητάς ΠΑΡΑ πολλά.
Το να κάτσω σε ένα αγρόκτημα και να περάσω τις διακοπές μου κοιτώντας πώς ζουν παραδοσιακά οι άνθρωποι ενός τόπου, δε το θεωρώ κακή ιδέα. Αλλά αν είναι να με βάλουν να κάθομαι να κλαδεύω και να τρυγάω, για να "μπω στο πνεύμα της ζωής τους", τότε :bliax:, ευχαριστώ, αλλά θα μείνω μακριά.
Μη το λες. Άμα το ζήσεις, ίσως σου αρέσει.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
σου κάνει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Είτε θέλω είτε όχι κάνω περίπου 20 μέρες το χρόνο αγροτουρισμό στο χωριό μου στην Κρήτη. Απίστευτη φάση, ιδιαίτερα αν ανέβει ο ξάδερφος Γιώργης.
Εγω εχω χωριο (των παππουδων μου), αλλα αν ειναι για αγροτουρισμο στην Κρητη...αλλαζει το πραγμα! Θα κανω και καμια βουτια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.