nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Αυτά για φέτος (δηλαδή για το 2012)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μου εχουν μεινει να αγορασω μερικα μικροπραγματα. Σκουφι, εσωρουχα στριγκακια, κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Αν ειναι αυριο ανοιχτα αλλιως τη δευτερα. Για αργοτερα θα θελω καινουριο ποδηλατο.
Από περιέργεια, τα λεφτά για όλα αυτά πού τα βρήκες? Βγήκες για κάλαντα?
Δεν ηταν ουτε πολλα ουτε ακριβα. Ολα μαζι περιπου 100ε εκαναν. Χωρις το ποδηλατο βεβαα που το σκεφτομαι μονο. Καλαντα ειπα μονον στους γονεις και τους παπουδογιαγιαδες. Μαζεψα αρκετα δωρα και εχω και λευτα στην ακρη.Από περιέργεια, τα λεφτά για όλα αυτά πού τα βρήκες? Βγήκες για κάλαντα?
DrHouse
Διάσημο μέλος
Μου εχουν μεινει να αγορασω μερικα μικροπραγματα. Σκουφι, εσωρουχα στριγκακια, κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Αν ειναι αυριο ανοιχτα αλλιως τη δευτερα. Για αργοτερα θα θελω καινουριο ποδηλατο.
Είναι 14 ετών ....
Εχεις μελλον εσυ...
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
και "Είναι 14 ετών" .Μου εχουν μεινει να αγορασω μερικα μικροπραγματα. Σκουφι, εσωρουχα στριγκακια, κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Αν ειναι αυριο ανοιχτα αλλιως τη δευτερα. Για αργοτερα θα θελω καινουριο ποδηλατο.
Εγώ μεγάλωσα ή εσείς μεγαλώσατε απότομα;
Εdit: DrHouse μόλις είδα το ποστ σου...
Τι σημασια εχει η ηληκια με τα στριγγακια? (Εσυ μην τα φορεσεις πριν τα 30)Είναι 14 ετών .... Εχεις μελλον εσυ...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Είναι 14 ετών ....
Εχεις μελλον εσυ...
και "Είναι 14 ετών" .
Εγώ μεγάλωσα ή εσείς μεγαλώσατε απότομα;
Εdit: DrHouse μόλις είδα το ποστ σου...
Καλά εντάξει, αυτό με τα στρινγκάκια το είδα στο ποστ της και μου γύρισαν λίγο τα μάτια (λίγο), αλλά έχω ένσταση αλλού τώρα.
Μ' αρέσει που κολλήσατε κυρίως σ' αυτό και όχι στο...
Δεν ηταν ουτε πολλα ουτε ακριβα. Ολα μαζι περιπου 100ε εκαναν.
Θεωρείς λογικό ποσό σε τέτοια εποχή τα 100Ε να τα δίνεις μονοκοπανιάς?
Δεν σε κατακρίνω δικά σου είναι τα λεφτά, απλά μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν σου φάνηκαν ακριβά.
Δεν ηξερα οτι τα στριγγακια ειχαν οριο ηληκιας. Υπαρχουν σε ολα τα μεγεθη ακομα και για 5χρονα.Καλά εντάξει, αυτό με τα στρινγκάκια το είδα στο ποστ της και μου γύρισαν λίγο τα μάτια (λίγο), αλλά έχω ένσταση αλλού τώρα.
Μ' αρέσει που κολλήσατε κυρίως σ' αυτό και όχι στο...
Θεωρείς λογικό ποσό σε τέτοια εποχή τα 100Ε να τα δίνεις μονοκοπανιάς?
Δεν σε κατακρίνω δικά σου είναι τα λεφτά, απλά μου κάνει εντύπωση που λες ότι δεν σου φάνηκαν ακριβά.
Οσο για τα ψωνια μου δεν νομιζω οτι αγορασα κατι αχρηστο απο υπερκαταναλωτισμο. Να τι πηρα: Σκουφι, εσωρουχα, κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Ολα ηταν απαραιτητα. Για τα χρηματα ξοδεψα απο αυτα που μαζεψα σαν δωρα. Δεν πιστευω οτι ειμαι ατομο που ξοδευει πολλα. Για παραδειγμα ειμαι η μονη στην ταξη μου με κινητο απλο των 20ε.
catlin
Δραστήριο μέλος
αν ήταν καπως έτσι το ποστ σου απλώς θα είχε περάσει αδιάφορο
Μου εχουν μεινει να αγορασω μερικα μικροπραγματα. Σκουφι, εσωρουχα , κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Αν ειναι αυριο ανοιχτα αλλιως τη δευτερα. Για αργοτερα θα θελω καινουριο ποδηλατο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ηξερα οτι τα στριγγακια ειχαν οριο ηληκιας. Υπαρχουν σε ολα τα μεγεθη ακομα και για 5χρονα.
Οσο για τα ψωνια μου δεν νομιζω οτι αγορασα κατι αχρηστο απο υπερκαταναλωτισμο. Να τι πηρα: Σκουφι, εσωρουχα, κομπιουτερακι, ακουστικα, σκουλαρικια, πορτατιφ γραφειο, και μερικα δωρακια. Ολα ηταν απαραιτητα. Για τα χρηματα ξοδεψα απο αυτα που μαζεψα σαν δωρα. Δεν πιστευω οτι ειμαι ατομο που ξοδευει πολλα. Για παραδειγμα ειμαι η μονη στην ταξη μου με κινητο απλο των 20ε.
Καλέ δεν σε κατακρίνω ούτε για τα λεφτά που δίνεις ούτε για τα στρινγκάκια.
Άσε κάτι αγοράκια εδώ μέσα να ανησυχούνε για την διαφύλαξη της ηθικής σου (φοράς στρινγκάκια στα 14? χάλασε ο κόσμος και γίναμε όλες πουτάνες...)
Ούτε τις αγορές σου κατακρίνω, πόσο χρήσιμες ή άχρηστες ή δείγμα υπερκαταναλωτισμού είναι. Απλά μου φάνηκαν μαζεμένα λεφτά, και νταξ, δεν τα έχει ο μέσος άνθρωπος για να τα δώσει μονοκοπανιάς και μου έκανε εντύπωση.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ σε τέτοια ηλικία ότι μάζευα τα έκανα δώρα, και μιλάω για πολύ μεγαλύτερο ποσό (γενικά τα λεφτά στα δώρα δε τα λυπάμαι ρε παιδιά, μπορεί να δω κάτι ακριβό να μου αρέσει αλλά να μη το πάρω για εμένα, να το πάρω πχ για τη φίλη μου, με τρελαίνει η φάτσα που παίρνουν όλοι όταν ανοίγουν δώρα μωρέεεε )
Τώρα θα μου πεις, σε τέτοιες μέρες που περνάμε ναι ίσως είναι λίγο υψηλό το πόσο, αλλά και πάλι, από ένα 50ρικο να πάρεις από γιαγιάδες και παππούδες να τα λεφτά, μαζεύτηκαν.
elena98 αν πήρες ιδιαίτερα...εσώρουχα για ιδιαίτερη περίσταση χαλάλι (τώρα το θέμα που έχω εγώ με την ηλικία το έχεις καταλάβει, οπότε ας μην επαναλαμβάνομαι τα είπαν οι από πάνω) , αν τα πήρες για καθημερινή χρήση, πως σε βολεύουν;
Τέσπα, αυτό που θέλω εγώ πάρα πολύ να πάρω κάποια στιγμή αλλά δε το σηκώνει καθόλου η τσέπη μου, είναι ένα μηχανηματάκι για να κάνω πιο άνετα τα χειροποίητα μπιχλιμπίδια μου και τις μικρές δημιουργίες μου
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
3. μαυρο ασπρο κοκκινο. 10ε το καθενα. Ελπιζω τωρα να ησυχασατε και για την ηθικη μου και για τα οικονομικα μου.Περιμένετε βρε παιδιά, δεν μας είπε.... πόσα στρινγκάκια πήρε; Να δούμε μην την κλέψανε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.