hollaback
Νεοφερμένος
Παντως ειναι σπαστικο επειδη σκεφτομαι σοβαρα 2-3 σχολες με αγγλικα και τωρα ειναι σαν να βαδιζω στα τυφλα. Ακομη δεν εχω αποφασισει ποια θα δηλωσω πρωτη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
na_s_ia
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
Δεν ειναι αβασιμο Dythor γιατι οποως ειπε κ το πε κ το παιδι λιγο πιο πανω ειναι απο τις πρωτες μας προτιμησεις οι σχολες με τα αγγλικα..κ αν δ εχεις περασει το 10 δ εχεις δικαιωμα καν να τις δηλωσεις!!και στο κατω κατω ειναι πολυ ανευθυνο αυτο που γινεται..οι βαθμοι αλλες χρονιες(εκτος απο περσυ που εγινε μαλα..ια) εβγαιναν νωρις σχετικα..
Ακριβως. Και αντε εγω η αλλα παιδια που εχουμε και αλλες επιλογες. Αλλα φανταστειτε ενα παιδι που εχει ονειρο αγγλικη φιλολογια με τι αγχος περιμενει. Θα του εχει βγει η ψυχη. Απορω γιατι κανουν τοσο καιρο για να τα διορθωσουν.
na_s_ia
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
εσυ hollaback τι σκεφτεσαι για πρωτες επιλογες?
ψυχολογια που δεν ξερω αν πιανω. μετα φιλολογια.
και αν περασω αγγλικα, αγγλικη φιλολογια και δημοσιογραφια.
αν ημουν κοριτσι και αντεχα τα μικρα θα εβαζα παντως νηπιαγωγος.
η μαμα μου δουλευει 3.5 ωρες τη μερα και εχει διακοπες τρελλες!
na_s_ia
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
εχω 17.161 και μιλαω για ψυχολογια θεσσαλονικης που περισυ ειχε 16.952.
αρκετα χλωμο..
μετα ισως πιανω το προγραμμα ψυχολογιας της αθηνας και πιστευω σιγουρα ψυχολογια κρητης στην οποια ομως δεν προκειται να παω.
na_s_ia
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
Οντως οριακα εισαι..Μ.Μ.Ε παντως με ενα 10 στα αγγλικα τα πιανεις σιγουρα..κ αγγλικη πιανεις αν εχεισ γραψει παραπανω απο 10!
το ξερω νασια μου, γιαυτο περιμενω. αντε να δουμε ποσο εγραψα!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι αβασιμο Dythor γιατι οποως ειπε κ το πε κ το παιδι λιγο πιο πανω ειναι απο τις πρωτες μας προτιμησεις οι σχολες με τα αγγλικα..κ αν δ εχεις περασει το 10 δ εχεις δικαιωμα καν να τις δηλωσεις!!και στο κατω κατω ειναι πολυ ανευθυνο αυτο που γινεται..οι βαθμοι αλλες χρονιες(εκτος απο περσυ που εγινε μαλα..ια) εβγαιναν νωρις σχετικα..
Δεν είναι ανεύθυνο, οι βαθμοί των Αγγλικών, και όλων των μαθημάτων εν γένει, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σημασία στο πως θα διαμορφώσεις το μηχανογραφικό σου. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε μηχανογραφικό πριν βγει ο οποιοσδήποτε βαθμός όπως έκαναν παλιά. Φυσικά και έχεις δικαίωμα να δηλώσεις σχολές που χρειάζονται Αγγλικά, απλώς δεν μπαίνεις, αφού είναι πρώτη σου προτίμηση βαλ' την κι αν την πιάσεις την έπιασες! Τζάμπα είναι!
Ό τ ι ν α ν α ι λέει ο καθένας εδώ μέσα ρε γαμώτο.
tolisman
Δραστήριο μέλος
Όου, κι εσείς απ' το MIT;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.