^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστώ πολυ για την υποστηριξη!!Το κολπο ειναι να μην παραιτηθεις...λογικο ειναι στην αρχη να τα βρεις σκουρα γιατι καλεισαι να προσαρμοστεις γρηγορα αλλα αν επιμεινεις και περασει λιγο ο καιρος θα σου γινονται σιγα σιγα πιο κατανοητα...
Καλη επιτυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δινω πανελληνιες σε λίγες μερες και θέλω να ξέρω...μπορεί άμα δεν προσφέρει κάτι καλό παραπέρα να δηλώσω και άλλη σχολή... :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
https://www.enl.auth.gr/index.htmlΜπορεί κάποιος να μου πεί τί μεταπτυχιακά προσφέρει το τμήμα της αγγλικής φιλολογίας...?
δινω πανελληνιες σε λίγες μερες και θέλω να ξέρω...μπορεί άμα δεν προσφέρει κάτι καλό παραπέρα να δηλώσω και άλλη σχολή... :/
https://www.enl.uoa.gr/swf/indexloader.html
Δώσε εσύ εξετάσεις με το καλό, δες τι θα βγάλεις και μετά αποφασίζεις σχολή. Δε πρέπει να σε απασχολεί απο τώρα αυτό.
Sevakam
Νεοφερμένος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Παιδιά δίνω φέτος Πανελλήνιες και θέλω Αγγλική Φιλολογία!! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου... αλλά έχω απελπιστεί αυτές τις μέρες γιατί ακούγεται ότι είναι πανδύσκολο να μπω... Έχω πάρει Lower, Advanced, Proficiency και γενικά ασχολούμαι κάθε μέρα με τα αγγλικά... Είναι το πάθος μου, Κατεύθυνση πιάνω γύρω στο 17.000 μόρια πάνω κάτω... Και αγγλικά το λιγότερο είναι 3.000 μόρια... Θέλω να μπω στο ΑΠΘ και η βάση είναι 20.583... Τι λέτε; Έχει δώσει κανένας με παρόμοια κατάσταση;;
Στις ξενόγλωσσες φιλολογίες ο συντελεστής είναι το 2... άρα αν γράψεις είκοσι ας πούμε, το ανώτερο δεν θα είναι 3.000 (είμαι άχρηστη στα μαθηματικά αλλά νομίζω ότι έτσι είναι).
Κοίταξε, αν όπως λες έχεις πάρει και proficiency και εξακολουθείς να έχεις συνεχή επαφή με τη γλώσσα, δεν πρέπει να σε αγχώνει το ειδικό μάθημα.. το επίπεδο είναι περίπου lower, οπότε ένας καλός βαθμός δεν είναι καθόλου ανέφικτος (την πρώτη φορά έγραψα 19,7). Το ζήτημα είναι να είσαι εσύ σε καλό επίπεδο για να μπορείς μετά να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της σχολής. Ωστόσο το ειδικό να μη σε φοβίζει, γιατί μην ξεχνάς ότι τα ίδια θέματα που θα κληθείς να απαντήσεις εσύ, ως υποψήφια φιλόλογος, θα κληθούν να απαντήσουν κι εκείνοι που πηγαίνουν για τουριστικά, για ναυτιλιακά κλπ, που δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν δηλαδή με λογοτεχνία αργότερα Επίσης, πλέον η μετάφραση, που θεωρείτο "δύσκολο" κομμάτι, έχει φύγει και στη θέση της έχουν μπει ερωτήσεις κατανόησης και multiple choice, ώστε η βαθμολόγηση να είναι πιό αντικειμενική. Αυτό είναι σίγουρα υπέρ του μαθητή.
Εγώ θέλω ιταλική φιλολογία, αλλά προφανώς δεν είναι το ίδιο, αφού η σχολή έχει μηδενική ζήτηση! Καλή επιτυχία, πάντως!
Sevakam
Νεοφερμένος
Ελπίζω και οι δύο να τα καταφέρουμε!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι κυρίως ανησυχώ για την κατεύθυνση. Και εσύ φαντάζομαι βλέπεις ότι είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα σε μερικά. Π.Χ. αρχαία αν το άγνωστο είναι πολύ δύσκολο, έκθεση ποτέ δεν ξέρεις, λογοτεχνία επίσης... Τουλάχιστον αυτό λένε... Στις προσωμοιώσεις γράφω καλά σε όλα, αλλά όλοι λένε ότι οι πανελλήνιες είναι απόβλεπτες. Αλλά θέλω πολύ να περάσω αγγλική φιλολογία... Αχ, αυτό το άγχος με έχει πεθάνει... Πάντως να ξες ότι το ειδικό μάθημα αν γράψεις 20 παίρνεις 4.000 μόρια... Αν πάρεις 15 παίρνεις 3.000 και πάει λέγοντας...
Ελπίζω και οι δύο να τα καταφέρουμε!
Φαντάζομαι ότι παρόμοια αβέβαια θα είναι τα πράγματα και στις άλλες κατευθύνσεις. Τουλάχιστον ιστορία και λατινικά, με ένα καλό διάβασμα γράφεις, δεν μπορεί να σου βάλει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί. Τέλος πάντων, αισιοδοξία και καλή επιτυχία!
din88
Νεοφερμένος
pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Τουτέστιν, κάνε την προσπάθειά σου, κι αν περάσεις, πέρασες! Ακριβώς αυτό το υψηλό επίπεδο γνώσης της γλώσσας θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ακόμα περισσότερο και να ανεβάσεις το επίπεδό σου!
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειται για μία δύσκολη σχολή, αλλά πιστεύω ότι ο μέσος όρος των ατόμων που μπαίνουν είναι στο ίδιο επίπεδο. Ούτε άσχετοι, προφανώς, αλλά ούτε και διδάκτορες της αγγλικής!
din88
Νεοφερμένος
pit14 ενα σου λεω μονο ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ!!!λατρευω να διαβαζω βιβλια και η λογοτεχνια απο τα αγαπημενα μου μαθηματα!!!! δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να ασχολουμαι μερα νυχτα με αυτο!!! απλα λιγο με το επιπεδο της γλωσσας προβληματιζομουν...
din88
Νεοφερμένος
dmci
Νεοφερμένος
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει σημασία, το πτυχίο είναι ενιαίο.κοιτα εξαρταται τι κλαδο θα ακολουθησεις...εμεις εδω εχουμε δυο:γλωσσας-γλωσσολογιας και λογοτεχνιας-πολιτισμου...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
stefanos45
Νεοφερμένος
dmci
Νεοφερμένος
η φωνητικη και η φωνολογια ειναι γλωσσολογικα και διδασκονται για να μπορει ο εκπαιδευτικος να διδασκει τη σωστη προφορα και το σχημα που πρεπει να παιρνει το στομα για να πετυχαινει τη σωστη προφορα, επισης πως να διαβαζεις τα φωνολογικα σχηματα που υπαρχουν στα λεξικα, τετοια...και αλλα. Λογοτεχνιες παλι εχει παρα πολλες, συχγρονη αγγλικη και αμερικανικη, κλασσικη, γοτθικη, γυναικεια,μαυρη λογοτεχνια καθωσ και ποιηση και θεατρο με τις ιδιες ποικιλιες.τι ακριβως ειναι η φωνητικη και η φωνολογια?? θελω να πω τι διδασκεσαι? προφορα? ή πεταξα κοτσανα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.