FregMar
Νεοφερμένος
Γειά σου!!!Λοιπόν θα χαρώ πολύ να σου πω την γνώμη μου.Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα αγγλικά..τα λατρεύω δηλαδή!Και για μενα ο μόνος λόγος που θα πάω θεωριτική είναι ότι θέλω να περάσω Αγγλική φιλολογία!Λοιπόν πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς ώστε να πάρεις το PROFICIENCY...σε καμία περίπτωση να μην καταθέσεις τα όπλα γιατί καταλαβαίνω την αγάπη σου για την γλώσσα..!!!!
Try again!!!Αυτή είναι η συμβουλή μου!!!!Εγώ πάντως σου ευχομαι να τα καταφερεις!
Θέλω να σου κάνω και 2 ερωτήσεις..Τι proficiency έδωσες?(michigan..cambirdge..ecc)
Έχεις πάρει anvance??
Δεν μπορώ να δώσω τώρα proficiency.. Εκτός από το θέμα του οικονομικού τώρα δίνω αγγλικά και δεν θέλω να τα μπερδέψω.. Και του χρόνου αρχίζουν και τα φροντιστήρια...!!
Το michigan έδωσα και όχι, δεν έχω advanced... Ήμουν "καλή" έλεγε η καθηγήτριά μου .......................................................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FregMar
Νεοφερμένος
Γεια!! Εγώ είμαι τρίτη λυκείου και θέλω να μπώ αγγλική φιλολογία.... Έχω πάρει το proficiency αλλά πιστεύω ότι μόνο που κάποιος παέι για να το δώσει πάει να πει ότι ξέρει αγγλικά! Δεν είναι δυνατόν κάποιος να πάει να δώσει χωρίς να ξέρει τουλάχιστον καλά... Το ότι κόπηκες δύο φορές δεν σημαίνει τίποτα..Εδώ λες ότι διαβάζεις ποίηση στα αγγλικά και είναι δυνατόν να μην ξέρεις καλά αγγλικά??? Οπότε η γνώμη μου είναι ντουγρού για αγγλική φιλολογία!!! Άντε μακάρι να μπεις και εσύ και εγώ !!!!!!!
καλή επιτυχία !!
and.. let me know your results
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
πφφφφφφ...κάνεις πλάκα έτσι! ούτε εγώ έχω πάρει προφίσιενσυ! έκανα κανονικότατα 2 χρόνια για το Cambridge αλλά και τις 2 φορές που έδωσα κόπηκα για λίγο...θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο πονάει να έχω Α στην έκθεση και στο Use of English και να κόβομαι στο listening και στο reading!!! και αυτό γιατί εκείνη την χρονιά πέρασα στην σχολή και έδωσα τον Δεκέμβρη διαβάζοντας μόνη μου αλλά με προφανώς ελλιπή εξάσκηση στα 2 που κόπηκα! αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει κάτι. το διάβασμα που έχω ρίξει στα Αγγλικά δεν περιγράφεται και ίσα ίσα που με βοήθησε φοβερά στην σχολή μου και μου ανέβασε το επίπεδο. και να σου πω και κάτι?Παιδιά, νομίζω πως χρειάζομαι την γνώμη σας ! Θέλω να πάω αγγλική φιλολογία αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.. Ο μόνος λόγος που θα πάω θεωρητική κατεύθυνση είναι αυτός! Λατρεύω τα αγγλικά αλλά κόπηκα 2 φορές στο proficiency Κάτι δεν λέει αυτό ? Η καθηγήτριά μου είναι πεπεισμένη ότι κάποιο λάθος έγινε ή ότι είχα πολύ άγχος ( γενικά αγχώνομαι πολύ και πανικοβάλλομαι ) Όπως και να χει, για να μην το πήρα.......!!! Παρ'όλα αυτά, τα αγαπάω τα αγγλικά.. Μέχρι και λογοτεχνικά βιβλία περισσότερα έχω διαβάσει στα αγγλικά παρά στα ελληνικά!! Μέχρι και ποίηση άρχισα να διαβάζω ! Αλλά και πάλι κάτι δεν ήταν αρκετο...Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από την διπλή αποτυχία και τώρα πια δεν ξέρω αν αξίζει να το συνεχίσω, να το προσπαθήσω....
Πείτε μου την δική σας γνώμη! Ευχαριστώ
βλέπω γύρω μου πολλά άτομα τα οποία έχοντας προφισιενσυ καταλαβαίνουν άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα, δεν μπορούν να εκφραστούν και το λεξιλόγιό τους είναι τουλάχιστον lower! και αυτό? επειδή προφανώς τα παράτησαν αφού πήραν το πτυχίο!!!
και μου λες τώρα ότι ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΠΟΙΗΣΗ ΚΤΛ. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!! Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΏΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ!!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!! και εγώ συνεχίζω να προσπαθώ και θα το πάρω ρε!
καλή επιτυχία!!!!
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Dickensian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχάς, να πω οτι η μια αγαπη στη ζωη μου ειναι τα αγγλικα , και η ειδικά η λογοτεχνία Γι'αυτο το λογο , επιλέγω Αγγλικη Φιλολογια . Και οι ερωτησεις ειναι οι εξης :
1) Εχει προοπτικες αυτο το επαγγελμα ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Αγγλια , Γαλλια , Η.Π.Α , Καναδά κτλ..) ? Βλέπετε εχω μια εμμονη με το εξωτερικο , οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο , αλλα με εντυπωσιαζει σε μεγαλο βαθμο. Και εχω συγγενεις εκει , οποτε εχω και βοηθεια για να παω .
2) Που μπορεις να εργαστεις εφοσον ,με το καλο ,παρεις το πτυχιο αυτης της σχολης ?
3)Τα θέματα των πανελληνιων της θεωρητικης κατευθυνσης ,ειναι ευκολα ? (πιο γενικη ερωτηση αυτη , αλλα εχω αποριες )
Σας παρακαλω , απαντηστε
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
3. τα θεωρητικά είναι εύκολα εφόσον αποφασίσεις να διαβάζεις και να τα μαθαίνεις σχεδόν όλα απ'έξω. Και οι νέες εξετάσεις των αγγλικών είναι πολύ πιο εύκολες από την προηγούμενη μορφή που είχαν
2. Μπορείς να εργαστείς ως καθηγητής αγγλικών σε σχολεία, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, να ανοίξεις δικό σου φροντιστήριο, να εργαστείς ως μεταφραστής αγγλικών βιβλίων, σειρών, ταινιών, να γίνεις διερμηνέας από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο και να δουλέψεις στο υπουργείο εξωτερικών
3. στο εξωτερικό μπορείς να βρεις δουλειά ως μεταφραστής ή διερμηνέας σε εκδοτικούς οίκους ή εταιρίες που συνεργάζονται με ελληνικές εταιρίες στα σίγουρα.
πάντως υπάρχουν προοπτικές και άμα σου αρέσει δεν θα έχεις πρόβλημα
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Dickensian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μπορω να εργαστω ως καθηγητης αγγλικων σε δημοσιο σχολειο του εξωτερικου ? (πχ Γερμανιας , Αγγλιας , γαλλιας .. )
Wrong
Δραστήριο μέλος
* Όσοι δίνετε ειδικό μάθημα Αγγλικά, εννοώ. Από τη βιασύνη μου δεν το έγραψα. -.-''
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο που πρεπει ειναι στο ειδικο μαθημα των αγγλικων να γραψεις πανω απο 10 και γενικα να πιασεις τη βαση της σχολης αμα θελεις να μπεις εκει
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρεπει βασικα ναχεις τις γνωσεις κ οχι τα χαρτια ,για να μπορεσεις να γραψεις οσο καλυτερα γινεταιγεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω αν για να περασει καποιος αγγλικη φιλολογια χρειαζεται να εχει advance ή proficency
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι, δεν χρειαζεται
το μονο που πρεπει ειναι στο ειδικο μαθημα των αγγλικων να γραψεις πανω απο 10 και γενικα να πιασεις τη βαση της σχολης αμα θελεις να μπεις εκει
ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
- Πώς είναι η σχολή;
- Τι μαθήματα έχει;
- Το πρώτο έτος πώς είναι;(εύκολο-δύσκολο κλπ)
- Οι καθηγητές είναι καλοί;
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά θα ήθελα κάποιος να με βάλει στο κόλπο της Αγγλικής ΑΠΘ επειδή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοιτήσω εκεί από το Σεπτέμβρη.
Θα σας είμαι ιδιαιτέρως ευγνώμων
- Πώς είναι η σχολή;
- Τι μαθήματα έχει;
- Το πρώτο έτος πώς είναι;(εύκολο-δύσκολο κλπ)
- Οι καθηγητές είναι καλοί;
ρ εσυ εψαξα στην σελιδα τ αριστοτελειου πανεπιστημιου και δεν βρισκω κατι...αν ειναι μπες και στς αθηνας το τμημα να δεις...γτ στν δικη σας ιστοσελιδα δεν βγαζει τα μαθηματα και τα εξαμηνα σε αντιθεση με μας...
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
ρ εσυ εψαξα στην σελιδα τ αριστοτελειου πανεπιστημιου και δεν βρισκω κατι...αν ειναι μπες και στς αθηνας το τμημα να δεις...γτ στν δικη σας ιστοσελιδα δεν βγαζει τα μαθηματα και τα εξαμηνα σε αντιθεση με μας...
Tα βρήκα τελικά Είχαν σε pdf όλο το σύστημα και τα μαθήματα
Τhnx πάντως θα δώ και του Καποδιστριακού.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποτα!Tα βρήκα τελικά Είχαν σε pdf όλο το σύστημα και τα μαθήματα
Τhnx πάντως θα δώ και του Καποδιστριακού.
anna144
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.