polytimi
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Παρεπιπτώντως μιλω για την Αγγλικη φιλολογια της Αθηνας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gestalt 2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
polytimi
Νεοφερμένος
elenh.dance
Νεοφερμένος
Gestalt 2
Νεοφερμένος
elenh.dance
Νεοφερμένος
Gestalt 2
Νεοφερμένος
elenh.dance
Νεοφερμένος
mimoza
Νεοφερμένος
ρε κοπελια μπορεις να μ στειλεις το προγραμμα?
δεν πολικαταλαβαινω αυτα που λες....τα μαθηματα συνηθως τι ωρες γινονται????
Gestalt 2
Νεοφερμένος
polytimi
Νεοφερμένος
Katerina9138376
Νεοφερμένος
Παιδιά,μήπως ξέρει κανένας να μας πει τί μορφή έχει το διαγνωστικό τεστ το οποιο θα δώσουμε;;:emm:
Θέλω να πω,περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ή πρέπει να γράψουμε καμιά έκθεση;;
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
peter1991
Νεοφερμένος
Katerina9138376
Νεοφερμένος
Το διαγνωστικό τεστ τελικά,είχε reading και writing part(2 εκθέσεις)...
Δεν νομίζω να έχουμε πάρει ακόμη αποτελέσματα..Έχει πάρει κανένας;;;
Δεν ξέρω πως τα πήγα,στη μία έκθεση προσπαθούσα να καταλάβω τι έλεγε ένας πίνακας με στατιστικά στον οποίο έπρεπε να βασιστούμε για να γράψουμε και στο τελευταίο κομμάτι του reading κόντευε να με πάρει ο ύπνος,γιατί ήμουν ξενυχτισμένη..Αλλά οκ.. εμείς να είμαστε καλά..
Ελένη,μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση αλλά δεν νομίζω να έχει ξεκινήσει η δήλωση μαθημάτων..
Πώς τα πήγατε λοιπόν στο διαγνωστικό όσοι δίνατε;;;
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
Ελένη,μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση αλλά δεν νομίζω να έχει ξεκινήσει η δήλωση μαθημάτων..
Ουτε κ εγω εχω δει... αλλα ποτε θα γινει? υποτιθεται οτι πρεπει να παρουμε κ βιβλια!!
peter1991
Νεοφερμένος
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
διεπίστωσα ότι όσοι φοιτητές (του γ' εξαμήνου, μαλίστα) πήραν το λόγο είχαν μέτρια εως κακή προφορά στην αγγλική γλώσσα, κόμπιαζαν και δυο - τρείς από αυτούς έκαναν κάποια λάθη...
προβληματίστηκα, γιατί πιστεύω πως όταν σπουδάζεις μια ξένη φιλολογία πρέπει να αποκτάς σιγά-σιγά την σωστή προφορά και να μην κάνεις λάθη στη χρήση της γλώσσας... με άλλα λόγια, να μιλάς τη γλώσσα που σπουδάζεις με άνεση, όπως θα μιλούσες και τη μητρική σου...
φιλικά,
Lita Athens
Gestalt 2
Νεοφερμένος
παιδιά γειά σας! δεν είμαι από την αγγλική αλλά, μιας και σπουδάζω στη φιλοσοφική, εχω παέι καποιες φορές να παρακολουθήσω μαθήματα του αγγλικού (και του γαλλικού), από προσωπικό ενδιαφέρον για την αγγλική λογοτεχνία...
διεπίστωσα ότι όσοι φοιτητές (του γ' εξαμήνου, μαλίστα) πήραν το λόγο είχαν μέτρια εως κακή προφορά στην αγγλική γλώσσα, κόμπιαζαν και δυο - τρείς από αυτούς έκαναν κάποια λάθη...
προβληματίστηκα, γιατί πιστεύω πως όταν σπουδάζεις μια ξένη φιλολογία πρέπει να αποκτάς σιγά-σιγά την σωστή προφορά και να μην κάνεις λάθη στη χρήση της γλώσσας... με άλλα λόγια, να μιλάς τη γλώσσα που σπουδάζεις με άνεση, όπως θα μιλούσες και τη μητρική σου...
φιλικά,
Lita Athens
Γεια σου λίτα, μιας και που σπουδάζεις στη φιλοσοφική αποκλειεται να μην έχεις δει παρόμοια κατάσταση στο τμήμα σου.(off topic:Γνωστό τοις πάσι πόσο"οίκος ανοχής" είναι η φιλοσοφική)Α)Εδώ άτομα που σπουδάζουν φιλολογοι κάνουν ορθογραφικά λάθη και τελειόφοιτοι ή τα γραπτά τους ειναι μέσα στα νοηματικά λάθη(θα το έχεις ακούσει από καθηγητές σου που παραπονιούνται), πόσο μάλλον όταν δεν είναι και μητρική τους. Β)Δεν είναι καλό για αυτό κιόλας δεν μπορεις να περάσεις μάθημα στην αγγλική αμα έχεις πάνω απο ΄΄ενα όριο λαθών στο γραπτό σου. Οπότε όσοι κανουν λάθη άγνοιας και όχι άγχους (επειδη μιλάνε δυνατά σε κόσμο ) δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εξεταστική και οι καθηγητές είναι πολύ αυστηροί με αυτό.
Γ) Όσο για το θέμα της προφοράς έχει να κάνει με την τριβή με natives και με προσωπική προσπάθεια που όση και να κάνεις φαίνεται "fake", με 3 εξάμηνα στην αγγλική με έλληνες καθηγητές που δεν έχουν πάντα και την καλύτερη προφοράς στη ελλάδατι περιμένεις να γίνουν όλοι cockney londoners?Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους πόσα εφόδια προσφέρει η σχολή για να μπορέσεις σε 3 εξάμηνα να ακούγεσαι Native?από το να ακούγεται κάποιος σαν ψώνιο που προσπαθεί να μιμηθεί έναν native η χρήση σωστού τονισμού και προφοράς τον λέξεων( χωρίς λάθη προφοράς) είναι το ζητούμενο.Αργότερα κάποιος με ταξίδια στο εξωτερικό με επαφές με ξένους λύνεται η γλώσσα του.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.