iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
@ killer queen: ο Πελεγρίνης είναι όλα τα λεφτά,όπου βλέπεις το όνομά του να επιλέγεις και το μάθημα.Κάτω από 8 δεν θα χεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
peter1991
Νεοφερμένος
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διάβασε κάποια παλιότερα ποστ και αν έχεις ακόμα απορίες πες μου,απλά για να μην επαναλαμβανόμαστε... Οι κατευθύνσεις είναι 2 για την Αθήνα (γλώσσα-γλωσσολογία και λογοτεχνία-πολιτισμός) και επιλέγουμε στο τρίτο έτος...Για τα μαθήματα ρίξε και μια ματιά στο φόρουμ της φιλοσοφικής https://www.filosofiki.eu/γεια σας!!!ειμαι καινουργιος εδω και εχω να αναφερω πως και εγω περασα αγγλικη φιλολογια αθηνων!!!!θα ηθελα καποιες πληροφοριες εαν γινεται σχετικα με τα μαθηματα και τισ κατευθυνσεις!!!επισης θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα ειναι οι πρωτες μερες στη σχολη γτ εχω λιγο αγχος????
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δικαιολογητικά:
1) Φωτοτυπία Απολυτήριου επικυρωμένη.
2) Φωτοτυπία της βεβαίωσης πρόσβασης επικυρωμένη (από το
σχολείο ).
3) Απλή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
4) Έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Σημειώσεις :
-Δεν χρειάζονται Ιατρικές Εξετάσεις.
- Στις 8:30 θα πρέπει να παρευρίσκονται όλοι στην αίθουσα AULA.
olga1991
Νεοφερμένος
γεια σας ειμαι η ολγα κ περασα αγγλικη φιλολογια αθηνας...θελω ν ρωτησω αν ειναι βατα τα μαθηματα?οι καθηγητες ειναι καλοι?και γενικοτερα πως ειναι τ κλιμα?εχω αγχωθει λιγακι χρειαζονται αριστες γνωσεις των αγγλικων΄?εχω παρει τ proficiency...ειναι αρκετο?φοβαμαι ομως αν θα καταλαβαινω στην αρχη τ διαλεξη των καθηγητων...σος...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δελτίο επιτυχίας πέρυσι δεν μας το είχαν ζητήσει...
και η φωτοτυπία ταυτότητας δεν εννοείται ότι θα ναι και από τις 2 πλευρές????:no1:
olga1991
Νεοφερμένος
peter1991
Νεοφερμένος
καπως ειχα βρει εναν συνδεσμο και κατεβασα αυτη τν αιτηση και πρεπει μονο να τν εκτυπωσω!!!αλλα δν ειναι κτ το ιδιαιτερο ειναι σαν τις αιτησης που μας εδιναν και στο σχολειο(τετοια μας ειχαν δωσει για τν 5ημερη).αλλα μν ανυσηχεις μ ειπαν πως τν δινουν και εκει!!!εαν θες παλι μπορω να στν εκτυπωσω!!!ιωαννα η φωτοτυπια της ταυτοτητας πρεπει να ειναι κ απο τισ 2 πλευρες??α χρειαζεται κανενα πιστοποιητικο εισαγωγης στην σχολη??κ υπευθυνη δηλωση ν.105 στην οποια ν δηλωνω π δν ειμαι εγγεγραμμενη σε αλλη σχολη????βοηθεια...η χρειαζονται μονο αυτα π λεει τ επισημο site??
Starborn
Νεοφερμένος
Προς θεού βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως της Αθήνας είναι υποδεεστερη αφου στο κάτω κάτω, όντως είναι το ίδιο πτυχίο!
Μα γιατί δεν βλέπω κανέναν απο Αγγλική Θεσσαλονίκης;;;; Αρχίζω να νιώθω μόνη
elenh.dance
Νεοφερμένος
Gestalt 2
Νεοφερμένος
Gestalt 2
Νεοφερμένος
Κανόνας βασικός : Από την γραμματεία δεν θα πάρεις πολλές φορές πληροφορίες καλύτερα συμφοιτήτριες σου γνωστούς τον παπά της ενορίας(πιο σχετικός ειναι)!περιμένουμε εντυπώσεις απο τις εγγραφές !!
elenh.dance
Νεοφερμένος
Να σαι καλα!!
Κανόνας βασικός : Από την γραμματεία δεν θα πάρεις πολλές φορές πληροφορίες καλύτερα συμφοιτήτριες σου γνωστούς τον παπά της ενορίας(πιο σχετικός ειναι)!περιμένουμε εντυπώσεις απο τις εγγραφές !!
το διαπιστωσα αυτο...παλι καλα που ειστε καιεσεισ οι μεγαλυτεροι να βοηθατε τουσ μικροτερους!
Gestalt 2
Νεοφερμένος
Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα μαθήματα αρχίζουν απο Δεύτερα στο ΑΠΘ;
ρωτάω γιατί βλέπω ότι έχω μάθημα τη Δευτέρα και δεν ξέρω αν όντως θα γίνει μάθημα τότε...
aristidis
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας -> 20147
Χρειάζεσαι minimum 16147(με 20 Αγγλικά) - maximum 18147(με 10 Αγγλικά) στα άλλα μαθήματα. Επίσης , νομίζω πρέπει απαραίτητα να γράψεις >10 πανελλαδικώς !
Το μάθημα σου δίνει 4000 μόρια αν γράψεις 20 !!
Αν πχ γράψεις 18,2 -> θα πάρεις + 3640 μόρια (πολ/σιαζεις το βαθμό σου * 200 ) !
Οπότε με βάση το παράδειγμα και με βάση της φετινής βάσης για να περάσεις Αθήνα , θα πρέπει να γράψεις στα άλλα μαθήματα >16507 !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.