anna_molko
Νεοφερμένος
οσες πληροφορίες μαζέψουμε καλές θα είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Κατα τα αλλα το σχετικα καινουργιο αυτο κτιριο πρεπει να το εχει χτισει ο Δαιδαλος.....
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπονοείς κάτι για τη διαρρύθμιση? Έχεις δίκιο,παιδιά μην παιρνετε τα βελάκια στο ταβάνι πολύ τοις μετρητοίς γιατί μπορεί να καταλήξετε να κάνετε πολλους γύρους!! (σαν και εμένα τη χαζή που κάθε φορά ξεχνάω που είναι η τάξη και παίρνω τις φίλες μου και τους λέω ελάτε στο κυλικείο να με πάρετε )Αν εχετε αυχενικα,μεση,δισκοπαθεια κτλ ετοιμαστειτε για σκληρη δοκιμασια στα εδρανα της Φιλοσοφικης.....Αν παλι δεν εχετε τετοια προβληματα ειναι πολυ πιθανο να αποκτησετε οποτε καλο ειναι να παρετε και ενα μαξιλαρακι μαζι σας
Κατα τα αλλα το σχετικα καινουργιο αυτο κτιριο πρεπει να το εχει χτισει ο Δαιδαλος.....
polytimi
Νεοφερμένος
Οσο για την Αθηνα Κατερινα,μην ανησυχεις καθολου,γιατι οι σχολες ειναι ιδιες,παρα την καποια διαφορα στα μαθηματα!Αν αγαπας τα αγγλικα οπως και εγω,τοτε θα τα πας μια χαρα!!Οσο για τις βασεις που ειναι πιο ψηλα στη Θεσσαλονικη,ειναι γιατι παιρνει λιγοτερους απο οτι η Αθηνα!Δεν υπαρχει διαφορα στο επιπεδο!
th@nasis
Νεοφερμένος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
3ετής ε?? Και δεν μας στέλνεις καμιά εργασιά του Πελεγρίνη να μην ψαχνόμαστε και εμείς οι μικρότεροι??Βλεπω αρκετο κοσμο να ερχεται φετος προς τα μερη μας....Καλως να μας ερθετε λοιπον και για οτι θελετε εμεις εδω ειμαστε....3ετης πλεον Αγγλικο Αθηνας...ονειρο ζωης και αν πραγματικα αγαπατε τα αγγλικα θα την λατρεψετε την σχολη μας!!!!!!!!!
th@nasis
Νεοφερμένος
Παιδια οτι θελετε για το Αγγλικο Αθηνας εγω ειμαι εδω.....3ετης.....ναι ναι ολα τα μαθηματα γινονται στα αγγλικα εκτος βεβαβαι απο τα ελληνικα οπως σωστα ειπατε 2 σε καθε εξαμηνο μεχρι το 4 εξαμηνο μετα απο εκει κ περα ολα αγγλικα....το διαγνωστικο τεστ γινεται στα πλαισια του Ακαδημαικου Λογου μαθημα που βασανιζει ακομα και τους επι πτυχιω αλλα μην αγχωνεστε αν παρακολουθειτε ειναι ολα οκ
Killer Queen
Νεοφερμένος
Α!! βλέπω το κτήριο θα με ενθουσιάσει ε;; χαχαχαχα!! Ιωάννα με φόβισες με αυτό που είπες για τα βελάκια!!! είναι το μεγαλύτερό μου άγχος¨΄οτι θα χάνομαι!!! με φαντάζομαι την πρώτη μέρα να μπαίνω στο αμφιθέατρο της Ισπανικής φιλολογίας και να παρακολουθώ!! φαντάζεστε;;; τι να κάνω για να κατατοπιστώ, ειδικά τισ πρώτες μέρες;; καλά αυτό ειναι το λιγότερο, το βασικό είναι να βρω το ίδιο το κτήριο γιατί μια φορά που πέρασα απ' έξω έμεινα σα χάνος με την έκτασή του! Ουφ!! άγχος!!
Killer Queen
Νεοφερμένος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθηγητής φιλοσοφίας στην φιλοσοφική Αθηνών...Ποιός είναι αυτός ο Πελεγρίνης ρε παιδια;;;
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
το κτηριο ειναι 20 χρονων και οντως οταν βρεχει σταζουν νερα στην εισοδο αλλα δεν ειναι ασχημο.θα το συνηθισετε!
Killer Queen
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ Britney..και μια που το ανέφερες, ξέρει κανείς πότε ανοίγει η σχολή;; οι εγγραφές ξέρω ότι είναι 16-30 Σεπτεμβρίου, αλλά λογικά θα πρέπει να ανοίγει λίγες μέρες νωρίτερα... Ρωτάω γιατί θέλω να πάω να δω τί αίζει, πώς είνι ο χώρος κτλ.. Συνήθως πότε αρχίζουν τα μαθήματα και πότε παίρνουμε πρόγραμμα;;:xixi:
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ Britney..και μια που το ανέφερες, ξέρει κανείς πότε ανοίγει η σχολή;; οι εγγραφές ξέρω ότι είναι 16-30 Σεπτεμβρίου, αλλά λογικά θα πρέπει να ανοίγει λίγες μέρες νωρίτερα... Ρωτάω γιατί θέλω να πάω να δω τί αίζει, πώς είνι ο χώρος κτλ.. Συνήθως πότε αρχίζουν τα μαθήματα και πότε παίρνουμε πρόγραμμα;;:xixi:
δεν κανει τιποτα!η σχολη ειναι ανοιχτη απο σημερα καθως ξεκινα η εξεταστικη του σεπτεμβρη που διαρκει μεχρι τελος σεπτεμβριου.καθε τμημα εχει τις εγγραφες σε διαφορετικη ημερομηνια οποτε παρε τηλεφωνο στη γραμματεια της αγγλικης φιλολογιας για να μαθεις ποτε εχει η αγγλικη.τα μαθηματα ξεκινουν αρχες οκτωβρη.οσον αφορα το προγραμμα θα σας το δωσουν την ημερα της εγγραφης σας αλλα θα περαστει και στο site της αγγλικης φιλολογιας στο ιντερνετ
Killer Queen
Νεοφερμένος
δεν κανει τιποτα!η σχολη ειναι ανοιχτη απο σημερα καθως ξεκινα η εξεταστικη του σεπτεμβρη που διαρκει μεχρι τελος σεπτεμβριου.καθε τμημα εχει τις εγγραφες σε διαφορετικη ημερομηνια οποτε παρε τηλεφωνο στη γραμματεια της αγγλικης φιλολογιας για να μαθεις ποτε εχει η αγγλικη.τα μαθηματα ξεκινουν αρχες οκτωβρη.οσον αφορα το προγραμμα θα σας το δωσουν την ημερα της εγγραφης σας αλλα θα περαστει και στο site της αγγλικης φιλολογιας στο ιντερνετ
καλά εντάξει BRITNEY είσαι υπέροχη!! σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!! δεν ξέρεις από τι κόπο και άγχος με γλίτωσες!! :no1::thanks:
Katerina9138376
Νεοφερμένος
Χαίρομαι που βλέπω και άλλους πρωτοετείς!!!!!Ελάτε να γίνουμε πολλοί:xixi:
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
μια που βρηκα εσας που σας ενδιεφερε η σχολη και μπηκατε κιολας (συγχαρητηρια παρεπιπτοντως ) θελω να ρωτησω καποια πραγματα..! καταρχας για να δηλωσεις αγγλικη φιλολογια πρεπει να παρεις ειδικο μαθημα αγγλικα ετσι; τι συντελεστη εχει; τα αλλα μαθηματα λογικα εχουν τους ιδιους συντελεστες που εχουν και χωρις το ειδικο μαθημα ε; και επισης γινεται να το δηλωσεις και μετα να μην πας να γραψεις ; η θα θεωρηθει οτι εγραψες 0 και θα επηρεασει τα μορια σου; και κατι τελευταιο ! ειναι δυσκολα τα θεματα των αγγλικων στις πανελληνιες; εχω το proficiency αλλα το ειχα παρει πριν 3 χρονια σχεδον και απο τοτε δεν ασχολουμαι και πολυ..δηλαδη χρειαζεται να ξανακανεις μαθηματα ή οχι ; συγνωμη αν σας ζαλισα..! xD
Τα αγγλικα εχουν συντελεστη 2.Οι αλλοι συντελεστες μενουν ιδιοι 1,3 αρχαια καο 0,7 ιστορια.Τα αγγλικα μετρανε μονο για τη συγκεκριμενη σχολη και αν δε τα δωσεις δεν επηρεαζονται τα γενικα μορια απλα δεν μπορεις να δηλωσεις σχολη που εχει τα αγγλικα ως ειδικο μαθημα.Εγω βασικα δεν εκανα μαθηματα αλλα ειχα ενα βοηθημα γιατι χρειαζεται οπωσδηποτε εξασκηση.Τωρα εσυ κανε ο,τι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σενα.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αγγλικα εχουν συντελεστη 2.Οι αλλοι συντελεστες μενουν ιδιοι 1,3 αρχαια καο 0,7 ιστορια.Τα αγγλικα μετρανε μονο για τη συγκεκριμενη σχολη και αν δε τα δωσεις δεν επηρεαζονται τα γενικα μορια απλα δεν μπορεις να δηλωσεις σχολη που εχει τα αγγλικα ως ειδικο μαθημα.Εγω βασικα δεν εκανα μαθηματα αλλα ειχα ενα βοηθημα γιατι χρειαζεται οπωσδηποτε εξασκηση.Τωρα εσυ κανε ο,τι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σενα.
ευχαριστω πολυ..! ειναι αρκετα ψηλα οι βασεις ομως ε..θα δω τι θα κανω..αλλα απ ο,τι καταλαβα δε θα βλαψει να το δωσω ! απλα δεν εχω αποφασισει ακομα τι θελω να σπουδαζω και ψαχνομαι..
ΕλένηΚρ
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- ilkat06
- nasta03
- rseven
- Nala
- N0b0dy
- user2k
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- Aggel0sss
- charmander
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jdjdjsndnms
- Claire05
- giannis05
- anna_molko
- Maria_Xagorari
- augustine
- Mammy Nun
- Praxis
- thesecretfemme
- natasoula...
- Maria.454
- athanasia.a
- argy
- Mukumbura
- xakounaamatata
- Maria1743
- Mapas26
- Coraline31
- Libertus
- Nina-nana
- Karolina02
- Memetchi
- ggl
- Unseen skygge
- korlef
- VasoGrimes
- SlimShady
- globglogabgalab
- dim_min
- Sense
- anastasis06
- calliope
- Marifei
- constansn
- stefan
- An_uknown_world
- snowy
- GeorgePap2003
- Revekka
- T C
- New member
- Nefeloula
- Jocaste
- Jimmis18
- Jimmy20
- Manolo165
- Soleil
- Αριάνα123
- Haraa11
- abbyrob
- uni77
- KellyM
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.