efim18
Νεοφερμένος
με τα αγγλικα βγαζω 23000 μορια αρα περναω απο τις πρωτες και παιρνω υποτροφια...τι να κανω?? ΣΟΣ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Το επαγγελμα του δικηγορου ειναι νεκρο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο αν θες δημοσιο
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
efim18
Νεοφερμένος
ναι δηλωσα νομικη αλλα σκεφτομαι να παω και αν δε μου αρεσει να κανω 10% για αγγλικη φιλολογια!! τι λετε?ολο σε διλημματα εισαι βρε παιδι μου!!!επειδη στα επρηξαν οι γονεις σου θα πας νομικη??κουλαρε!αφου απερριψες τα παιδαγωγικα κανε αυτο που γουσταρεις!ακου την καρδια σου!!αν πας σε κατι που σ αρεσει εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πετυχεις παρα σε κατι που δεν σε τρελαινει και τοσο(οπως η νομικη..)και στο οποιο υπαρχουν περισσοτερες προοπτικες.το εκανα στο σεπ!!!
-----------------------------------------
δικηγορος σε καμια περιπτωση..ευτυχως δεν εχω τα μυαλα πανω απο το κεφαλι μου οπως αλλοι που θελουν να γινουν Κουγιας απο τα 26....δικαστικο και διπλωματικο επισης απαγορευτικα...για υπουργεια και δημοσιες υπηρεσιες, σχολη δημοσιας διοικησης λεω!Αγγλική φιλολογια :iagree:
Το επαγγελμα του δικηγορου ειναι νεκρο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο αν θες δημοσιο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
efim18
Νεοφερμένος
ναι γιατι? μα δεν καταλαβαινετε οτι δε γινεται να γινουν ΟΛΟΙ δικηγοροι απο τη νομικη?Μια ερώτηση από μένα...Αξίζει να φας τόσους νόμους στα φοιτητικά σου χρόνια αν δεν θες να γίνεις δικηγόρος αλλά να μπεις στο δημόσιο;
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
efim18
Νεοφερμένος
και εγω αυτο ελπιζω!!!νομικη επελεξες τελικα ε; καλη σταδιοδρομια! :no1: ελπιζω να μην το μετανοιωσεις!
χαχα
καλη σταδιοδρομια και σε σενα!!
Daisy
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.