hollaback
Νεοφερμένος
Εγώ σου προτείνω δημοσιογραφία χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα άλλα δυο δεν έχουν μέλλον, ιδίως η ελληνική φιλολογία, εκτός και αν έχεις τρέλα με τα αγγλικά.
Βαρεθηκα να ακουω οτι το ενα δεν εχει μελλον, το αλλο δεν εχει..
Τη φιλολογια την θεωρω βαρετη ασε που σιχαινομαι τα αρχαια.
Τη δημοσιογραφια την απεκλεισα επειδη πιστευω πως οντως μετα χρειαζεται μεσο, τρεξιμο και λιγο θρασσος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hollaback
Νεοφερμένος
Στη φιλολογια απο οσο ξερω, μπορω σιγουρα.
Για πειτε μου επειδη αυριο θα καταθεσω το μηχανογραφικο..
na_s_ia
Νεοφερμένος
na_s_ia
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
Δηλαδη μετα την σχολη θα μπορω να κανω πανω σε ψυχολογια η δημοσιογραφια, η ειναι εντελως ασχετα με την αγγλικ φιλολογια?
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
1.Τα φετινα θεματα ηταν επιπεδου proficiency
2. Και 10.1 να επαιρνα παλι θα το σκεφτομουν. Οποιος εχει πανω απο 10 δικαιουται να τα δηλωσει. Αν ηταν θα ελεγαν οποιος εχει πανω απο 18.
3. Και τραβα στο φορουμ σου τωρα, εδω ειναι Γ Λυκειου και Αποφοιτοι.
Φίλε μόλις τελείωσα την δευτέρα λυκείου και τώρα παρακολουθώ μαθήματα για τη τρίτη!Οπότε μάλλον είμαι στο σωστό forum...
Όσο για τη συμβουλή που σου έδωσα,ήταν σε εντελώς φιλικό επίπεδο και συνεχίζω να πιστεύω οτι επειδή η σχολή αυτή ασχολείται καθαρά με την Αγγλική γλώσσα,με το 14,5 που έγραψες,θα πρέπει να προσπαθήσεις τουλάχιστον να καλύψεις τα όποια κενά,αν φυσικά δεν θές να γίνεις ακόμα ένας τουρίστας φοιτητής!
Και σιγά που ήταν φέτος τα θέματα επιπέδου proficiency,μην τρελαθούμε κιόλας!Απλά ίσως ήταν λίγο πιο δύσκολα σε σχέση με τα περσινά!
Ξεκόλλα το μυαλό σου και άκου όλες τις απόψεις...Σε καμία περίπτωση δεν θα σε απέτρεπα από το να κάνεις κάτι που σου αρέσει,απλά εξέφρασα τη δική μου άποψη που ούτε απόλυτη είναι ουτε σε υποχρεώνει κανείς να την ακολουθήσεις!:no1:
hollaback
Νεοφερμένος
Φίλε μόλις τελείωσα την δευτέρα λυκείου και τώρα παρακολουθώ μαθήματα για τη τρίτη!Οπότε μάλλον είμαι στο σωστό forum...
Όσο για τη συμβουλή που σου έδωσα,ήταν σε εντελώς φιλικό επίπεδο και συνεχίζω να πιστεύω οτι επειδή η σχολή αυτή ασχολείται καθαρά με την Αγγλική γλώσσα,με το 14,5 που έγραψες,θα πρέπει να προσπαθήσεις τουλάχιστον να καλύψεις τα όποια κενά,αν φυσικά δεν θές να γίνεις ακόμα ένας τουρίστας φοιτητής!
Και σιγά που ήταν φέτος τα θέματα επιπέδου proficiency,μην τρελαθούμε κιόλας!Απλά ίσως ήταν λίγο πιο δύσκολα σε σχέση με τα περσινά!
Ξεκόλλα το μυαλό σου και άκου όλες τις απόψεις...Σε καμία περίπτωση δεν θα σε απέτρεπα από το να κάνεις κάτι που σου αρέσει,απλά εξέφρασα τη δική μου άποψη που ούτε απόλυτη είναι ουτε σε υποχρεώνει κανείς να την ακολουθήσεις!:no1:
Με εκνευριζει οταν καποιος τρωει σουπα και κανει θορυβο.
Αλλα ξερεις τι με εκνευριζει περισσοτερο?
Αυτοι που μιλανε για πραγματα τα οποια δεν εχουν ψαξει και ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.
Λοιπον μαθε οτι στα αγγλικα μπαινουν σχεδον οτι βαθμοι να ναι. Ειχα φιλο με Prof και πηρε 9.9. Ηξερε αριστα αγγλικα. Απο 5 ετων μιλαει. Και ενας αλλος 3 φορες δεν πηρε λουερ πηγε για πλακα και τοθυ βαλανε 17. Επομενως, δεν μπορεις να κρινεις εσυ, αν ξερω αγγλικα εγω απο εναν μονο βαθμο. Γκε-γκε?
Αντε μπραβο..
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί πράγματι να έχεις δίκαιο(γιατί ξέρεις όταν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος παραδέχομαι το λάθος μου και σταματάω),μπορεί να γνωρίζεις πολύ καλά αγγλικά και να γίνεις ένας λαμπρός επιστήμονας(στ'αλήθεια στο εύχομαι)...αν όμως δεν μάθεις να κάνεις διάλογο και να ακούς και μια διαφορετική άποψη,"ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
th@nasis
Νεοφερμένος
hollaback
Νεοφερμένος
Γιατι καθεστε και τσακωνεστε αφου μπορειτε πολυ απλα να ρωτησετε εναν ανθρωπο που ειναι μεσα στα πραγματα οπως εγω...το εχω ξαναπει και σε προηγουμενο post σπουδαζω αγγλικη φιλολογια οποτε ρωτηστε με οτι θελετε σχετικα με την σχολη και θας σας απαντησω!!!!!!!!!
Μολις τελειωσω αγγλικη φιλολογια, θα μπορω να κανω 2ο πτυχιο δημοσιογραφια η ψυχολογια?
Στη φιλολογια απο οσο ξερω, μπορω σιγουρα.
leonigp
Νεοφερμένος
na_s_ia
Νεοφερμένος
na_s_ia
Νεοφερμένος
aress18
Νεοφερμένος
hans
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όχι δημοσογραφία.δν έχει αποκατάσταση καθώς πρωτιμώνται οι απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών δημοσιογραφίας (Ant1) κτλ.....
Σωστό αυτό. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Sokolatitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.