Αγγλικά στις πανελλαδικές: ποια η εμπειρία σας;

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!Ξαναδινω 2η φορά Πανελλαδικές από 4ο επιστημονικό Πεδίο,και θέλω να ξαναδώσω Αγγλικά για κάποιες σχολές οπως Ναυτιλιακά, Τουριστικά.Περσυ στα Αγγλικά ενώ ήμουν πολύ καλη σε αυτά ήταν το μάθημα που με χαντακωσε αν και ακούγεται παράξενο...Πήρα 12,6 πέρσυ και δεν το περίμενα καθόλου, περίμενα πολύ παραπάνω,ήταν δηλαδή σαν να μην είδαν καν την έκθεση που έγραψα.Γενικοτερα γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να πάρει κάποιος στα Αγγλικά πανω από 15.Εσας πώς ήταν η εμπειρία σας στα Αγγλικά?Άμα αρχίσω μαθήματα από Μάρτιο μπορώ να γράψω 16 ή πάνω από αυτό?Γιατί στοχευω γενκότερα ψηλά στα Αγγλικά έτσι ώστε να μεγαλώσουν κάπως το μέσο όσο των μορίων μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,236 μηνύματα.
Κατέχεις τίτλο Lower ή Proficiency; Ποιό είναι το επίπεδό σου;

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Κατέχεις τίτλο Lower ή Proficiency; Ποιό είναι το επίπεδό σου;
Ειχα πάρει το Lower στην 1η Λυκειου και μετά άφησα το Proficiency να το πάρω μετά την 3η λυκείου.Ημουν καλή στα Αγγλικά αλλά τέτοιο βαθμό στις πανελλαδικές δεν το περίμενα.Ειχα κάνει από ότι θυμάμαι 2 λάθη και την έκθεση αλλά και πάλι πόσο έλεγα να πετσοκοψουν?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πιστεύεις ότι άμα αρχίσω μαθήματα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο να καταφέρω να γράψω 16 και πιο πάνω?Πάντως όλοι μου οι γνωστοί πήραν και αυτοί βαθμό μεταξύ 13-14.Γιατι βάζουν τόσο κατώτατους βαθμούς?

Τελευταία επεξεργασία:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,236 μηνύματα.
Ειχα πάρει το Lower στην 1η Λυκειου και μετά άφησα το Proficiency να το πάρω μετά την 3η λυκείου.Ημουν καλή στα Αγγλικά αλλά τέτοιο βαθμό στις πανελλαδικές δεν το περίμενα.Ειχα κάνει από ότι θυμάμαι 2 λάθη και την έκθεση αλλά και πάλι πόσο έλεγα να πετσοκοψουν?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πιστεύεις ότι άμα αρχίσω μαθήματα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο να καταφέρω να γράψω 16 και πιο πάνω?Πάντως όλοι μου οι γνωστοί πήρα και αυτοί βαθμό μεταξύ 13-14.Γιατι βάζουν τόσο κατώτατους βαθμούς?
Άσε με να του ρίξω μια ματιά να δω τι φάση είναι γιατί δεν έχω δώσει ποτέ Πανελλαδικές εξετάσεις στα αγγλικά.

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Άσε με να του ρίξω μια ματιά να δω τι φάση είναι γιατί δεν έχω δώσει ποτέ Πανελλαδικές εξετάσεις στα αγγλικά.
Δηλαδή δεν γίνεται να έγραψα Πληροφορική 15 και Αγγλικά να πήρα 12,6 τι φάση 😂

Joji

Επιφανές μέλος

Δηλαδή δεν γίνεται να έγραψα Πληροφορική 15 και Αγγλικά να πήρα 12,6 τι φάση 😂
Ε, γίνεται. Γενικά εφόσον μου λες ότι έχεις Lower μόνο, θα περίμενε κανείς κάτω από 14. Είναι επιπέδου Proficiency έχω ακούσει.

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Ε, γίνεται. Γενικά εφόσον μου λες ότι έχεις Lower μόνο, θα περίμενε κανείς κάτω από 14. Είναι επιπέδου Proficiency έχω ακούσει.
Η Καθηγήτρια μου, μου έλεγε απλά να κάνω κάτι τεστακια και να της τα στέλνω γιατί έλεγε δεν υπήρχε θέμα.Οποτε τώρα κατάλαβα ότι χρειάζεται μαθήματα.Ευχαριστω πάντως για την απάντηση!

Joji

Επιφανές μέλος

Η Καθηγήτρια μου, μου έλεγε απλά να κάνω κάτι τεστακια και να της τα στέλνω γιατί έλεγε δεν υπήρχε θέμα.Οποτε τώρα κατάλαβα ότι χρειάζεται μαθήματα.Ευχαριστω πάντως για την απάντηση!
Κοίτα, του έριξα μια ματιά. Δεν έχει δύσκολο λεξιλόγιο. Στο Α1 θα έλεγα ότι μάλλον χάνονται οι περισσότερες μονάδες, όπως και στην έκθεση. Αν και εντάξει 200 λέξεις είναι λίγες, αντικειμενικά. Τώρα Α2, Β1, Β2 κάποιος καλά διαβασμένος οφείλει να τα έχει ολόσωστα. Θα έλεγα να κάνεις μόνη σου πολλά διαγωνίσματα πανελληνίων να καταλάβεις το pattern.

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Κοίτα, του έριξα μια ματιά. Δεν έχει δύσκολο λεξιλόγιο. Στο Α1 θα έλεγα ότι μάλλον χάνονται οι περισσότερες μονάδες, όπως και στην έκθεση. Αν και εντάξει 200 λέξεις είναι λίγες, αντικειμενικά. Τώρα Α2, Β1, Β2 κάποιος καλά διαβασμένος οφείλει να τα έχει ολόσωστα. Θα έλεγα να κάνεις μόνη σου πολλά διαγωνίσματα πανελληνίων να καταλάβεις το pattern.
Δεν ξέρω τι να πω ήταν εύκολα δεν λεω,αλλα με 2 λάθη δεν ξέρω πως πήγε ο βαθμός στο 12,6 ,ενω έκανα τεστακια προηγούμενων χρόνιων.Παντως φέτος το έχω πάρει πιο θερμά το όλο θέμα και θα προσπαθήσω καλύτερα πιστεύω.Προσπαθω να κρατηθώ στην Αθήνα με νύχια και με δόντια

Joji

Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω τι να πω ήταν εύκολα δεν λεω,αλλα με 2 λάθη δεν ξέρω πως πήγε ο βαθμός στο 12,6 ,ενω έκανα τεστακια προηγούμενων χρόνιων.Παντως φέτος το έχω πάρει πιο θερμά το όλο θέμα και θα προσπαθήσω καλύτερα πιστεύω.Προσπαθω να κρατηθώ στην Αθήνα με νύχια και με δόντια
Ναι ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω αυτό. Σίγουρα θα έκανες και λάθη που δεν παρατήρησες. Και επειδή τα Α2, Β1, Β2, Β3 είναι στανταράκια, έχασες στο Α1 και στην έκθεση.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,259 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά βρήκα τα θέματα πολύ εύκολα και το επίπεδο των πανελληνίων δεν είναι δύσκολο γενικά. Χωρίς φροντιστήρια κτλ. έγραψα 18. Λες να έκαναν λάθος οι διορθωτές σου;

FNC_Sophia

Νεοφερμένος

Εγώ προσωπικά βρήκα τα θέματα πολύ εύκολα και το επίπεδο των πανελληνίων δεν είναι δύσκολο γενικά. Χωρίς φροντιστήρια κτλ. έγραψα 18. Λες να έκαναν λάθος οι διορθωτές σου;
Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι συνέβη 😭Υποθέτω πως δεν θα το μάθουμε ποτέ πάντως μπράβο σου που έγραψες 18.Δεν έχω ακούσει κάποιον να παίρνει πάνω από 16.Αλλα υποθέτω μπορεί να παίζει ρόλο και ο εξεταστής.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,912 μηνύματα.
Κι εγώ το 2021 έγραψα 18 (χωρίς κανένα πτυχίο)🥺

Δεν τα ήθελα για καμιά σχολή, έτσι τα έδωσα..

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,681 μηνύματα.
Η καθηγήτρια Αγγλικών μου μου είχε πει προ-περσι ότι το επίπεδο Αγγλικών στις πανελλήνιες είναι μεταξύ B2 και C2. Κάπου λίγο ανώτερο από ένα καλό B2 (lower).

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,926 μηνύματα.
Κι εμένα εύκολα μου είχαν φανεί, 16,9 είχα πάρει αλλά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου όλη τη χρονιά. Μόνο μία φευγαλέα ματιά στη δομή είχα ρίξει αφού τελείωσα με τα υπόλοιπα μαθήματα. Για την εμπειρία τα έδωσα κυρίως και για να βάλω τη Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών ως επιλογή μετά τις Νομικές. Σημειωτέον ότι εγώ τα έδωσα έχοντας πάρει C2, επομένως δεν γνωρίζω πως μπορεί να φαίνονται σε κάποιον με επίπεδο Β2.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια