halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια το V for Ventetta το ειχα δει περυσι παρα πολυ καλη ταινια :no1:...γιατι ωραια απο άποψη σκηνών δν θα την έλεγα. Ειναι ορισμενες λιγο φρικιαστικες παντως εκει που ειναι ο τυπος με τη μασκα νεκρος στο τρενο το οποιο ειναι γεματο τριανταφυλλα..! ειναι ολα τα λεφτα...ειχε σχετικα ομορφο θανατο δεν μπορειτε να πειτε
Δε θα έλεγα ότι έχει φρικιαστικές σκηνές.......για φέρε παράδειγμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν ειναι η κοπελια κλεισμενη σε κατι σαν κελι με ξυρισμενο το κεφαλι εκει που και καλα συνομιλουσε μεσα απο τν τοιχο με σημειωματακια με μια, που στην πραγματικοτητα δεν ηταν μια, αλλα ο τυπος με τη μασκα και αν θυμαμαι καλα αυτη ειχε πεθαναι κ αυτος χρησιμοποιουσε το ονομα της...τεσπα ολες οι σκηνες που διαδραματιστηκαν σε κεινο τν χωρο κατα τη γνωμη ηταν αρκετα απάνθρωπες και ολες αυτες τις δοκιμασιες που περασε για να δει και καλα ο αλλος αν μπορει να την εμπιστευτει που τις βαζεις;
Ε εντάξει δε μου φάνηκαν και τόσο φρικιαστικές ώστε να μη μου αρέσει το έργο
Άσε που θέλει να δείξει ότι, όσο παράξενο κι αν φαίνεται, δυστυχώς, υπάρχουν αυτή τη στιγμή χιλιάδες παρόμοια θύματα στον κόσμο και ότι αυτό οφείλεται στις πλούσιες κοινωνίες, σα τη δική μας
memi
Νεοφερμένος
Annamaria
Νεοφερμένος
Forest Gump
Green Mile
Identity
Εκτη Αισθηση
Πειρατες της Καραιβικης 1,2,3
Αρχοντας των δαχτυλιδιων 1,2,3
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Spiderman 1,2,3
Forest Gump
Green Mile
Identity
Εκτη Αισθηση
Πειρατες της Καραιβικης 1,2,3
Αρχοντας των δαχτυλιδιων 1,2,3
Απ'οτι κατάλαβα σ'αρεσει ο tom hanks... δες και το "παιχνιδια εξουσιας"... πρωταγωνιστει με τη julia roberts και πραγματικα αξιζει...
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από πού να ξεκινήσω τώρα;
Ίσως θα 'πρεπε να φτιάξεις κάπως το θέμα... Λέω τώρα... Ειρήνη μου!
Χαχα, λοιπόν... Θα πω όσες μου 'ρχονται στο νου αυτή τη στιγμή, ασχέτως κατηγορίας - τους ελληνικούς τίτλους δεν τους ξέρω, αλλά, μπορώ να τους ψάξω άμα ενδιαφέρεται κανείς...
If only...
Girl Interrupted...
The Usual Suspects...
City of Angels...
Rain man...
Just Like Heaven...
Eternal Sunshine of the Spotless Mind...
She's the man...
School of Rock...
The hot chick...
To sir, with love...
Taxi driver...
Trade...
Συνεχίζουμε άλλη φορά πάλι... Έτσι, για να μη λες Ειρηνάκι, :xixi:...
chris_m
Νεοφερμένος
Επίσης αξιωσημίωτες είναι και οι εξής:
Match Point (Woody Allen)
Psycho (classic)
The Talented Mr. Ripley
Sharpay
Νεοφερμένος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
The Notebook...
Never been kissed...
Stardust (2007)...
The Hitcher...
code name: The Cleaner...
Suburban girl...
The day after tomorrow...
Diarios de motocicleta...
The lake house...
Dirty Dancing...
Crossroads...
Dangerous minds...
Με όλο το σεβασμό, ...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
A walk to remember...
The Notebook...
Never been kissed...
Stardust (2007)...
The Hitcher...
code name: The Cleaner...
Suburban girl...
The day after tomorrow...
Diarios de motocicleta...
The lake house...
Dirty Dancing...
Crossroads...
Dangerous minds...
Με όλο το σεβασμό, ...
Αυτές συγκεκριμένα οι 2 ταινίες μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ!! :no1::xixi:
NENA!
Νεοφερμένος
Από αυτά που έχω δει ψηφίζω friends. Μπορεί και το lost.....
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
j-anniston forever
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
κουκλος ο Hugh Laurie
επιτελους καποιος που συμφωνει(!) :no1:
AnastaZia
Νεοφερμένος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτές συγκεκριμένα οι 2 ταινίες μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ!! :no1::xixi:
Αν δεν έχεις δει τις "if only", "a walk to remember" και "city of angels", πραγματικά δεν ξέρεις τι χάνεις... ...
Τις συγκεκριμένες 3, στις προτείνω ανεπιφύλακτα... ... Θα με θυμηθείς...
(Ειρηνάκι ακούς; :xixi...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.