Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την σειρά. Κάποια στιγμή ίσως την ξεκινήσω κι εγώ.Fringe.
Μέχρι τώρα έβλεπα κυρίως Supernatural.
Τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει να βλέπω Castle,που πραγματικά δεν περίμενα να μου άρεζε τόσο,όπως και Ηοuse M.D.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Dolce Vita
Εγκλήματα
Κωνσταντίνου και Ελένης
Οι μεν και οι δεν
Οι τρεις χάριτες
ΤΑΙΝΙΕΣ
The uninvited
Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο (των Ρέππα- Παπαθανασίου)
Safe Sex (επίσης των Ρέππα - Παπαθανασίου)
Black Swan
The devil wears Prada
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ελληνικές (με τυχαία σειρά):
- Κωνσταντίνου και Ελένης
- Παρά 5
- Το Νησί
- Μ+Μ
- Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς
Ξένες (με τυχαία σειρά):
- bones
- friends
Ταινίες:
Ελληνικές:
- Πολλές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
- Τιτανικός
- Pirates of the Caribbean (αν και έχω δει μερικά αποσπάσματα μόνο)
- Inception
- The Chronicles of Narnia
- A Christmas Carol (by Disney)(cartoon movie)
- Star Wars series
- Alladin trilogy (cartoon movies)
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελληνικές: ευτιχισμένοι μαζί, κωνσταντίνου & ελένης, το νησί, παρά πέντε, 50-50
Ξένες: grey's anatomy, true blood, friends
Ταινίες:
The Notebook
My sister's keeper
Red Eye
A cinterella story
Raise your voice
A beautiful mind
The Lovely Bones
Confessions of a shopacholic
Corpse Bride
The Nightmare before X-mas
Charlie and the chocolate factory
Sweeney Todd
Killers
The back-up plan
Grown Ups
Freaky Friday
When a stranger calls
Amelie
Και πολλάαα καρτούν(Disney κυρίως!!!)
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Dolce Vita
το βάλανε πάλι σ' επανάληψη στο mega
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
-Μπεβενουτο καροτο βάλανε πάλι σ' επανάληψη στο mega
-Καρο θα τον πεις τον ανθρωπο?
Wrong
Δραστήριο μέλος
Tαινίες: Fight Club, Trainspotting, Pulp Fiction, A clockwork orange, Dr.Strangelove, Moulin Rouge, Jeux d' enfants [Αγγλικός τίτλος: Love me if you dare], Almost Famous, Goodnight&Good luck και άλλες πολλές που δεν θυμάμαι τώρα.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Από ελληνικές δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για κάποια , περισσότερες επαναλήψεις από Ντόλτσε Βίτα , Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς και Κωνσταντίνου και Ελένης βλέπω παρά τις νέες σειρές που είναι για τα σκουπίδια (εξαίρεση το Νησί) , και το 50-50 ενώ στην αρχή μου άρεσε τώρα ψιλοχάλασε...
Από ταινίες , οι ελληνικές δε βλέπονται , αλλά από ξένες κυρίως The Golden Compass , The Chronicles of Narnia , Pirates of the Carribean και Inception. Καλά δεν είναι μόνο αυτές , αλλά τώρα δε θυμάμαι άλλες...
prinCess.
Επιφανές μέλος
Περιμένουμε πώς και πώς τη 2η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι. Άντε να δούμε *.*
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Bones
House
Grey's Anatomy
True Blood (νέος κύκλος 26 Ιουνίου δεν μπορώωω)
Friends ( καλά που υπάρχει και το σταρ να τα βάζει νον στοπ επανάληψη, έχω μάθει απ έξω τους διαλόγους!)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Pretty Little Liars *.*
Περιμένουμε πώς και πώς τη 2η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι. Άντε να δούμε *.*
14/6
Ρε γαμώτο, διάβασα κάπου ένα spoiler για τον δολοφόνο και ξενέρωσα.
Ελπίζω πως δεν θα έχει την ίδια έκβαση με τα βιβλία η σειρά! Αν και τα βιβλία θέλω τόοοοοοσο πολύ να τα διαβάσω.
Ezra.
4kR!bn:)
Νεοφερμένος
Απίστευτο κόλλημα με αυτή τη σειρά.Αφού έχω φτάσει να μουρμουράω ατάκες της Effy σε άκυρες στιγμές,εκεί που κάθομαι ήσυχη ήσυχη ξαφνικά μου 'ρχονται τέτοια https://www.youtube.com/watch?v=b5Rv-eo95bw .Κατά τα άλλα Big Bang Theory και Gossip Girl,κυρίως από ξένες και ελληνικές Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς και S1ngles.Σειρές: The Simpsons, Skins, West wing, How I met your mother, Prisonbreak, The big bang theory, Misfits, Doctor Who, Friends, Two and a half men, Chuck... παίζει να ξέχασα καμία.
Οι ταινίες είναι μπόλικες: A beautiful mind, V for Vendetta, One flew over the Cuckoo's Nest, Cruel Intentions, The prestige και άλλες που ξεχνάω
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Και φυσικά Lost, αν και με τις εξετάσεις δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω τον 6ο κύκλο. Απο κει και πέρα βλέπω και Νοικοκυρές σε απόγνωση αν έχω κέφια και Gossip Girl όταν δεν το ξεχνάω.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
asteriva88
Νεοφερμένος
Rubicon
FlashForward
Breaking Bad
Battlestar Galactica
Sherlock BBC
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή χώνεψες ότι η Bones είναι έγκυος και δε μας δείξαν τίποτα από το ειδύλλιο με τον μορφονιό της;
Ε, αυτό είναι σημαντικό αλλά δευτερεύον. Ο Zach ήταν, είναι και θα είναι αδυναμία
Το Bones χωρίς αυτόν είναι πιο βαρετό. Οι βοηθοί-υποκατάστατα είναι όλοι αντιπαθείς
asteriva88
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς το παρον GAME OF THRONES
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.