beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ οι απόψεις διίστανται , εγώ πιστεύω ότι ήτανε απ τις χειρότερες ανιμετιτ ταινίες τις χρονιάς και πολύ μακριά απ το επίπεδο των γουολι , κουμ φου παντα , μπολτΠαιδια δειτε το MADAGASKAR 2 είναι SOS!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ οι απόψεις διίστανται , εγώ πιστεύω ότι ήτανε απ τις χειρότερες ανιμετιτ ταινίες τις χρονιάς και πολύ μακριά απ το επίπεδο των γουολι , κουμ φου παντα , μπολτ
Συμφωνω. Αλλα βρηκα το κουνφου παντα εξισου απαισιο. Σιχαμα πιο συγκεκριμενα.
Το Γουολυ δεν συγκρινεται με κανενα αλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*tingerbel*
Νεοφερμένος
eurotrip
ο Ηλιας του 16ου
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
λιγο παιδικο ειμαι φαν παντως ειδικα του ιντλ και του κλιζΕίδα τελευταία, και που άρεσε πολύ, το "Ο Άνεμος στις Ιτιές" (The wind in the willows).
Σκηνοθεσία: Terry Jones
Επίσης παίζουν και οι 4 από τους 6 Monty Python
Terry Jones
Eric Idle
John Clesse
Michael Palin
-----------------------------------------
1-μοντυ παιθον - holy grail
2-monty python-life of brian
3-black adder -cristmas story
-----------------------------------------
Λοιπόν και για μένα, η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και ταυτίζομαι απόλυτα με αυτή, είναι το V for Vendetta:no1:
οντως:no1:
The President
Νεοφερμένος
Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Quantum of Solace που μου άρεσε αρκετά αν και δεν πολυλέει ο Daniel Craig. Γενικά όμως είμαι φαν του James Bond. :no1:
Και για πιο επίκαιρο, να προσθέσω ότι λατρεύω την κλασσική χριστουγεννιάτικη ιστορία "το πνεύμα των χριστουγέννων" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) και φυσικά όσες ταινίες γυρίστηκαν.
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
A Bronx Tale
Πρεπει να τις δειτε
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΟ κουνφου παντα δεν έκανε τίποτα το καινούριο αλλά όσο αφορά την εκτέλεση της ιστορίας το βρήκα σχετικά άψογο.Συμφωνω. Αλλα βρηκα το κουνφου παντα εξισου απαισιο. Σιχαμα πιο συγκεκριμενα.
Το Γουολυ δεν συγκρινεται με κανενα αλλο.
Το γουολι είναι σίγουρα η αγαπημένη μου ταινία της πιξαρ ( ναι καλύτερη και απ το τοι στορι)
όταν λες όλες τις ταινίες που γυρίστηκαν τα χριστούγεννα εννοείς και το ντάι χαρντΚαι για πιο επίκαιρο, να προσθέσω ότι λατρεύω την κλασσική χριστουγεννιάτικη ιστορία "το πνεύμα των χριστουγέννων" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) και φυσικά όσες ταινίες γυρίστηκαν.
The President
Νεοφερμένος
ΤΟ κουνφου παντα δεν έκανε τίποτα το καινούριο αλλά όσο αφορά την εκτέλεση της ιστορίας το βρήκα σχετικά άψογο.
Το γουολι είναι σίγουρα η αγαπημένη μου ταινία της πιξαρ ( ναι καλύτερη και απ το τοι στορι)
όταν λες όλες τις ταινίες που γυρίστηκαν τα χριστούγεννα εννοείς και το ντάι χαρντ
Die Hard με τον Bruce Willis? Χμμμ, απλά την έχω ακούσει δεν την έχω δει ποτέ, ούτε καν ξέρω την υπόθεση... Έχει σχέση με την ιστορία του Ντίκενς; :what: (γιατί εγώ αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη μίλαγα, και οφείλω να πω ότι δεν μου κάνει ο τίτλος της σχετικός με το "πνεύμα των χριστουγέννων")
Wall-e!!! Τόσο τέλεια ταινία!!!!! :no1::no1: Γενικά οι ταινίες τις pixar είναι φοβερές!
evariste
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmzk
Δραστήριο μέλος
2 Seize the day
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
fil
Νεοφερμένος
Ευθυμία29753
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις το High school musical, Mamma mia και το Legally Blonde!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι υπέροχες ταινίες
Έχω δει τις 2 πρώτες. Βασική την 1η ένα τέταρτο, δεν άντεξα άλλο και έκλεισα την tv. Την 2η την είδα σε cinema με καλά νάτσος οπότε επίσης στο τέταρτο εμείς τρώγαμε την 3η μερίδα από την βαρεμάρα.
tazoulini
Νεοφερμένος
κοινωνικη φοβερη ταινια κ σουπερ μουσικη
koka
Νεοφερμένος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Καλύτερες ταινίες;
Χμ.
Love actually. Μία απο τις καλύτερες που 'χω δει.
A propos
Διάσημο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.