anwnymos
Δραστήριο μέλος
Από Δευτέρα ξεκινάει κανονικά το εξάμηνο, εκτός αν προκύψει τίποτα νεότερο. Όσοι δεν έχουν γραφτεί ακόμα στη σχολή δεν έχει σημασία, λογικά έρχεστε κανονικά. Τα μαθήματα είναι ανοικτά σε όλους και μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος θέλει.
περιμενε ρε μπορει να υπαρξει καμια καινουρια αποφαση απο την πρυτανεια για συνεχιση των κινητοποιησεων δεν ξερουμε ακομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Από Δευτέρα ξεκινάει κανονικά το εξάμηνο, εκτός αν προκύψει τίποτα νεότερο. Όσοι δεν έχουν γραφτεί ακόμα στη σχολή δεν έχει σημασία, λογικά έρχεστε κανονικά. Τα μαθήματα είναι ανοικτά σε όλους και μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος θέλει.
απο την στιγμη που δεν βγηκε προγραμμα που θα παμε ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτε η γραμματεία να μου είπε ψέματα;
Eγω που πηρα τηλεφωνο το πρωι παντως, μου ειπε απο Δευτερα....
Θα βγει και σχετικη ανακοινωση λεει στο σιτε της σχολης
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα μου είπε μόνο ότι θα βγει κάποια ανακοίνωση για το πότε.Δεν είπε κάτι για Δευτέρα...Άλλωστε γίνεται να αρχίσουν μαθήματα κανονικά ενώ παράλληλα να τρέχει και η εξεταστική μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου?Πάντα δεν αρχίζουν αφού έχει τελειώσει η εξεταστική?Eγω που πηρα τηλεφωνο το πρωι παντως, μου ειπε απο Δευτερα....
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου είπε μόνο ότι θα βγει κάποια ανακοίνωση για το πότε.Δεν είπε κάτι για Δευτέρα...Άλλωστε γίνεται να αρχίσουν μαθήματα κανονικά ενώ παράλληλα να τρέχει και η εξεταστική μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου?Πάντα δεν αρχίζουν αφού έχει τελειώσει η εξεταστική?
μην ψαχνεις λογικη στα πανεπιστημια...εμεις 30/9 δινουμε το τελευταιο μαθημα και 30/9 αρχιζουν τα μαθηματα...
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
origo
Νεοφερμένος
oneiricocelot
Νεοφερμένος
υπαρχει κανενας πρωτοετης του τμηματος φιλολογιας απθ???ξερετε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα στη φιλολογια και αν γινονται εγγραφες??
Γνωστός μου δεν έχει γραφτεί ακόμα...
Για τουμπα κατεβαινεις λευκο πυργο(επειδη δεν κανει σταση ακριβως στο λευκο θα πας στη μητροπολεως πχ σταση διαγωνιος) και παιρνεις το 12( για το γηπεδο θα κατεβεις στην κλεανθους και θα το παρεις ισια πανω με τα ποδια σε 5 λεπτα εισαι γηπεδο), για βικελιδης απο καμαρα παιρνεις το 10 νομιζω περναει μπροστα απο το γηπεδο. Τωρα για ενναλακτικες αν εισαι κεντρο για τουμπα δεν ξερω, για βικελιδης μπορεις να παρεις και το 58 το οποιο στριβει για πανοραμα, θα δεις το γηπεδο και θα κατεβεις στην κοντινοτερη σταση. Μπες και στο site του οασθ να δεις περισσοτερα.παιδια,ασχετο με το θεμα,σχετικο με το απθ.ειμαστε απθ,εστω καμαρα,ποιο λεωφορειο παιρνουμε για τουμπα ή βικελιδης?
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω που πηρα τηλεφωνο το πρωι παντως, μου ειπε απο Δευτερα....
Σου είπε ότι από Δευτέρα ξεκινάνε τα μαθήματα; Ότι να'ναι... Εμένα χθες το πρωί μου είπε όχι
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου είπε ότι από Δευτέρα ξεκινάνε τα μαθήματα; Ότι να'ναι... Εμένα χθες το πρωί μου είπε όχι
Δε ξερω φιλε, τι να σου πω.... Εγω δεν ειμαι και απο Θεσ/νικη και δε ξερω αν πρεπει να ανεβω η οχι... Τα λεφτα για το πηγαινελα ειναι πολλα και δε μπορω να πηγαινο-ερχομαι για πλακα.... Τελοσπαντων, αμα μαθεις κατι πες....
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις σας.
Madi10s
Νεοφερμένος
Παιδιά στο ΑΠΘ σήμερα έγιναν καθόλου έγγραφες για αύριο γνωρίζετε τίποτα? Γνωρίζεται μήπως έχει δώσει το υπουργείο παράταση?
Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντήσεις σας.
Μπα... Τίποτα όλες οι γραμματείες ηταν κλειστές.. και αύριο το ίδιο νομίζω.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όλη την επόμενη βδομάδα έχει εξεταστική
Δηλαδη ξεκινανε μαθηματα απο την αλλη Δευτερα;;
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη ξεκινανε μαθηματα απο την αλλη Δευτερα;;
Δε ξέρω... Η λογική πάντως αυτό λέει... Πως θα γίνεται εξεταστική και μαθήματα μαζί;
Αύριο κατά τις 9 μάλλον θα πάρω τηλέφωνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.