Dias
Επιφανές μέλος
Και γιατί παρακαλώ χάπια καφενης? Γιατί όχι το φραπεδάκι μας? (ή ότι άλλο αρέσει στον καθένα). Καφεΐνη και απόλαυση 2 σε 1. Με τα χάπια χάνεται η απόλαυση. (Σιγά μην παίρνουμε και τα σουβλάκια σε χάπια).Χάπια καφεΐνης
Καλή χρονιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος
πιες εκει ενα αφεψιμα μεντας και ενα φυσικο χυμο πορτοκακι και θα ε θυμηθεις!
Anthony
Δραστήριο μέλος
απλα το χαπι καφεινης δεν ειναι ουτε πρεζα
ουτε μεταλλαγεμνο
ουτε ναρκωτικο
ουτε χασισωειδες
ουτε εξταση
ειναι μια απλη καραμελα που απλα την τρως και εχει καφεινη
οσο για την υπογραφη σου , θα ηταν προτιμωτερο (για συμφωνα με αυτα που πιστευω και σκεφτομαι εγω παντα , οκ ? ) να ηταν ΑΜΕΙ και οχι ΑΜΕΑ ...
Απλα ενα σχολιο
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν το είχα δει αυτό. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσει το καφεδάκι.καλη σου χρονια , αλλα αν προσεξες στην αρχη ειπε οτι ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ
Και με την ευκαιρία, τελευταία απέκτησα ένα περίεργο γούστο: άρχισε να μου αρέσει και ο ελληνικός καφές. Είναι κακό αυτό?
Anthony
Δραστήριο μέλος
Δεν το είχα δει αυτό. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσει το καφεδάκι.
Και με την ευκαιρία, τελευταία απέκτησα ένα περίεργο γούστο: άρχισε να μου αρέσει και ο ελληνικός καφές. Είναι κακό αυτό?
αν αρχισες να διαβαζεις πολιτικες εφημεριδες,να ξυπνας απο τις 7 και επιπλεον σαρεσει να τρως λουκουμια και υποβρυχιο
μαλλον αρχισες να οδευεις προς πρωιμα γεραματα
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Καφές (βαρύς,ε?όχι φλωριές) και μετά και ένα red bull
PS:Δεν είμαι των υγιεινών,μη με πρήζετε.
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Freya
Δραστήριο μέλος
δεν διαφωνω οτι το απλο τσαγακι κανει την δουλεια του
απλα το χαπι καφεινης δεν ειναι ουτε πρεζα
ουτε μεταλλαγεμνο
ουτε ναρκωτικο
ουτε χασισωειδες
ουτε εξταση
ειναι μια απλη καραμελα που απλα την τρως και εχει καφεινη
οσο για την υπογραφη σου , θα ηταν προτιμωτερο (για συμφωνα με αυτα που πιστευω και σκεφτομαι εγω παντα , οκ ? ) να ηταν ΑΜΕΙ και οχι ΑΜΕΑ ...
Απλα ενα σχολιο
σιγουρα δεν υπαρχει συνδεση αλλα ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι αναγκη να φορτωνουμε τον εαυτο μας με χημικα ανευ λογου και αιτιας.
οσο για το σχολιο....σε αυτο θα με βρεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνη, ετσι ομως εχει επικρατησει
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτός που φτιάχνω (σε κούπα) έχει μέσα 3 γεμάτες κουταλιές καφέ και 1½ ζάχαρη. Δεν πρέπει να είναι και τόσο ελαφρύς. (Τώρα πίνω έναν τέτοιο)...Ο ελληνικός είναι ο πιο ελαφρύς ...
Σου είπα καλή χρονιά?
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.