rockwave
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alloc
Νεοφερμένος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
mike-kun
Νεοφερμένος
https://en.wikipedia.org/wiki/Guarana#Cognitive_effects
Το παραπάνω είναι αρκετά καλό.
nenia
Νεοφερμένος
=Ρ
έχω την εντύπωση οτι πιάνει!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και δεν σε κραταει ξυπνιο σου δινει βιταμινες...
δεν ειναι αναγκη να ξενυχτατε ρεεεεε
οσο πιο αργα κοιμαστε τοσο πιο αργα ή κουρασμενοι θα ξυπνησετε το πρωι ο,τι και να πιειτε...
nPb
Επιφανές μέλος
μια πορτοκαλάδα όπως λέει και ο Μιχάλης, είναι μια χαρά από κάθε άποψη, συν τις φυσικές βιταμίνες που δίνει...
και μην ξενυχτάτε! οι καφέδες απλά διαστολή των νευρώνων προκαλούν...που δεν είναι πάντα καλό «χωρίς» λόγο
natalaki mar
Νεοφερμένος
Παιδια οκ...παιρνω βιταμινες μην μου ο προτεινετε...ομως ξερετε κατι που θαμπορω να πινω το απογευμα...ροφημα δηλαδη...που να με κραταει μεχρι αργα ξυπνιο με τονωση και ενεργεια;;;;μην μου πειτε φρουτα το ξερω!!!Βεβαια ολοι λενε για καφε αλλα δεν μου πολυαρεσει...δεν μπορ ωνα το πιω εκτος αν εχετε να μου προτεινετε καποιον...που να μηνκαταλαβαινω την γευση του...κατι οτιδηποτε.....βοηθεια!!!!!!!!!!!1111
Κοίτα, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και ήδη πίνω ένα μήνα βιταμίνες, αλλά διαφορά, όχι συνταρακτική. Αλλα κρατιέμαι περισσότερο απ' ότι πρίν!
Πληροφοριακά, παίρνω vital Q10 plus!!(δεν στο λέω για να το πάρεις όπως και δήποτε, αλλά αν θελήσεις και δεν βρεις αλλο τρόπο!) Πάντως, αν βρεις πες μου και εμένα, αν και τώρα φτάσαμε στο τέλος.
tinaki!!
Νεοφερμένος
m4rin4
Νεοφερμένος
Katerina_patmos
Νεοφερμένος
SpyrusTheVirus
Νεοφερμένος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
ΥΓ: αυτά είναι μλκίες...εγώ κάθε βράδυ ξενυχτούσα μέχρι τις 3.30 (μέσο όρο) αλλά (σχεδόν) κάθε μεσημέρι κοιμόμουν καμιά μιάμισι-δύο ωρίτσες...βόλευαν και οι ώρες των μαθημάτων βέβαια...
ααα, και όταν νοιώθετε πως είστε σκατά (έτοιμοι να πέσετε κάτω από τη νύστα) πετάξτε το βιβλίο...
moxa15
Διάσημο μέλος
πρόσεχε όμως να τρως και κάτι πριν αλλιώς θα καταστρέψεις το στομάχι σου
Off topic: Ισχύει ότι άμα δ κοιμάσαι νωρίς και πολλές ώρες χάνεις ύψος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ καφεδάκι, γαλλικό και coca νομίζω ότι πιάνει. Έμενα προσωπικά χαλαρά μ κρατά μέχρι τις 2 που συνήθως κοιμάμαι....
πρόσεχε όμως να τρως και κάτι πριν αλλιώς θα καταστρέψεις το στομάχι σου
Off topic: Ισχύει ότι άμα δ κοιμάσαι νωρίς και πολλές ώρες χάνεις ύψος?
Εγώ πάντως κοιμάμαι αρκετές ώρες και σχετικά νωρίς αλλά είμαι ένα εξηντακάτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos
Δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Πως μπορείτε και διαβάζεται νύχτα βρε;Εγω μετά τις 11-12 το πολύ οτι και αν έχω πίει δεν λειτουργώ....Μπορεί να χαζεύω στο pc η tv μέχρι τις 5 αλλά διάβασμα εξετάσεων με τίποτα....
κοιτα εγω προσωπικα κανω ασκήσεις κυριως τετοια ωρα.θεωρια δ μπορω μ τπτ να διαβασω...(μαθηματικα πχ γενικης σχεδον παντα τις κανω το βραδυ..)
Αχ δύσμοιρο αοδε
πρωι school
μεσιμερι διαβασμα
απογευμα ιδιαιτερα
ποτε να σ κανω???
Εγώ πάντως κοιμάμαι αρκετές ώρες και σχετικά νωρίς αλλά είμαι ένα εξηντακάτι
εξηντακάτι ε??δ καταλβα
Anthony
Δραστήριο μέλος
τα παιρνου και οι οδηγοι βυτιοφορων,φορτηγων κλπ για τον ιδιο λογο
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα εγω προσωπικα κανω ασκήσεις κυριως τετοια ωρα.θεωρια δ μπορω μ τπτ να διαβασω...(μαθηματικα πχ γενικης σχεδον παντα τις κανω το βραδυ..)
Αχ δύσμοιρο αοδε
πρωι school
μεσιμερι διαβασμα
απογευμα ιδιαιτερα
ποτε να σ κανω???
εξηντακάτι ε??δ καταλβα
στο ύψος καλέ!!Που έλεγες ότι κονταίνουν όσοι δεν κοιμούνται ποτέ!Όσο για το πρώτο μέρος,συμφωνώ!!Αυτό το ΑΟΔΕ δε χωράει πουθενά στο πρόγραμμα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.