PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Paris - Sorbonne C1 :
1. Guy de Maupassant, Le Horla et autres contes d’angoisse, GF 2015
2. Jean Giraudoux, Électre, Garnier Flammarion, 2006 ou Gallimard Collection Folioplus classiques n°1, Paris 2003
A. Le Horla et autres contes d’angoisse (à étudier )
1. Lettre d’un fou
2. Le Horla (1)
3. La Main d’écorché
4. Le Docteur Héraclius Gloss
5. Sur l’eau
6. « Coco, coco, coco frais ! »
7. Le Loup
8. Conte de Noël
Paris - Sorbonne C2 :
1. Jean-Paul Sartre, Les mots, Éditions Gallimard, Collection Folio n°607, Paris 2015
2. Alfred de Musset, Lorenzaccio, Éditions Flammarion, Collection GF, Paris 2013, Dossier réalisé par Florence Naugrette
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και σας παραθέτω ευθύς αμέσως τα καινούρια λογοτεχνικά βιβλία για να αρχίσουμε να συζητάμε πάνω σε αυτά.
Sorbonne C1
1)Le Horla et autres histoires d’angoisse de Guy de Maupassant -εμβληματικός συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων του 19ου αιώνα -disciple de G.Flaubert
2)Électre de Jean Giraudoux -θεατρικό έργο του 20ου αιώνα ο Giraudoux επαναφέρει στο ανανεωμένο θέατρο της εποχής του τον μύθο του Ορέστη
Sorbonne C2
1)Lorenzaccio d'Alfred de Musset -drame romantique du 19ième siècle
2)Les mots de Jean-Paul Sartre -les mots sont des pistolets chargés η περίφημη φράση του Σαρτρ στο εν λόγω έργο/philosophe existentialiste
Για το Sorbonne C3 θα γράψω λεπτομέρειες αν και εφόσον κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα είδα ότι είχε ήδη ανοιχτεί παρόμοιο θέμα
No worries!
Μάλλον κανείς δεν θα δώσει με τα καινούρια βιβλία.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
https://ifa.gr/dmdocuments/examens/2016/SorbC1grille_Écrit_2017.pdf
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλάζει ο τρόπος εξέτασης του SC1;
https://ifa.gr/dmdocuments/examens/2016/SorbC1grille_Écrit_2017.pdf
Όχι έχει κανονικά στα γραπτά το compte rendu όπως υπήρχε και στα προφορικά κάνεις το exposé oral τι σε μπέρδεψε επειδή λέει σύνθεση ;;
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
SORBONNE C1 FOU - SYNTHÈSE
Ποπη1
Νεοφερμένος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ενδιαφέρει να δώσω sorbonne c1 littèrature το δεκεμβριο του 17!! Ποιο βοήθημα μου προτεινετε για την ανάλυση; επίσης θα αλλάξει τελικά κάτι στις εξετάσεις;
Καλησπέρα,
Καταρχάς θα πρέπει να έχεις πάρει το Sorbonne B2 για να δώσεις για Sorbonne C1 Lit.
Σχετικά με τη λογοτεχνία, κοίταξε αυτό: https://www.lelivreouvert.gr/3254-9786188149298.html
Popii
Νεοφερμένος
Συγνωμη τελικα ενα μου εμφανιστηκε!! Ευχαριστω
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
(Η ποπη ειμαι απο παραπανω) Εχω παρει το Sorbonne b2 γι'αυτο και θελω να δωσω Sorbonne c1 και επειδη μου αρεσει η λογοτεχνια!! Τωρα οσον αφορα τη στηλη που μου εστειλες ειναι χρησιμη και ευχαριστω πολυ αλλα εγω εννοουσα ποια απο ολα αυτα συμβουλευτηκες!! Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το πρηξιμο!!
Συγνωμη τελικα ενα μου εμφανιστηκε!! Ευχαριστω
Ένα βιβλίο είναι αυτό που σου έστειλα καλέ!
eliza93
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Δινω και εγω τον Μαιο!! Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο 'βοηθημα' αναλυσης των εργων.. Εχω της Μαρκουιζου και δεν ειναι καθολουυυυ βοηθητικο για εμενα!! Θελω καποιο με περισσοτερη αναλυση, περισσοτερη επεξεργασια του πρωτοτυπου κειμενου και ισως με λεξιλογιο..
Για ποιο δίπλωμα δίνεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza93
Νεοφερμένος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Aχ ναι δεν το ειπα.. sorbonne c2..
Έχεις δει αυτό: https://www.lelivreouvert.gr/3312-9789609986489.html ;
Θεωρείται καλή η Λιμνιάτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω πολύ αγχος . Δίνει κανένας άλλος αύριο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.