blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο που με πειραξε ηταν που τα μισα γραπτα μου περασαν απο 3ο βαθμολογιτη. Ελεος πια κ αυτοι οι εκπαιδευτικοι. Τα ξεπετανε για να βγαλουν παραπανω λεφτα.
αυτο που λες προσβαλλει παρα πολλους εκπαιδευτικους που βαθμολογουν συνετα κουβαλωντας χρονια πειρας στην πλατη τους.
μην τα ισοπεδωνεις ολα
και αν θελεις να ξερεις τα χρηματα που παιρνουν πολλες φορες ουτε για τα αντιστοιχα μεταφορικα εξοδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
opaoktsis4
Νεοφερμένος
κειμενα ο ένας 84 και ο άλλος 50-60!!!
εκθεση ο ένας 40 και ο αλλος 60-70!!!
καλά σουρωμένοι είναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kara1991
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλα θα ξανα δωσεις κ τριτη χρονια? Λες να το κανω κ εγω? Δεν ξερω.......θα το σκεφτω. Αντεχεις??? εγω περυσι ειχα σε 3 μαθηματα τριτο βαθμολογητη και φετος σε δυο μαθηματα κ με χαντακωσαν υπερβολικα...Ότι να ναι φέτος...Φυσικά δεν πέρασα πολυτεχνείο αλλά πέρασα μαθηματικό...Επίσης στα μαθηματικά γενικής ο α' βαθμολογητής μ είχε 85 και ο β βαθμολογητής μου ειχε 100..ελεος
Μπήκα και σε γ βαθμολογητή σε αρκετά μαθήματα...
Αλλά θα δώσω για 3η χρονιά..δεν το αφήνω να περασει έτσι...
DiMiTRouLa
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλα εγω εδωσα δευτερη χρονια φετος κ παλι δεν τα πηγα καλα. Πως να κατσω να ξανα δωσω κ τριτη χρονια? Πως θα ανοιξω παλι αυτα τα βιβλια που τα εχω σχεδον καταστρεψει απο την τοση πολυ χρηση? Θα τα βλεπω κα θα νευριαζω...Πως θα τα ξανα διαβασω ολα παλι απο την αρχη?αχ σε καταλαβαινω απολυτα... κι εγω περιμενα γυρω στο 14.500 και εβγαλα 11.100 τουλαχιστον εσυ εισαι και σε καλυτερη θεση... εγω παντως σκεφτομαι να εγγραφω στη σχολη που 8α περασω(οποια κι αν ειναι) και θα ξανα δωσω του χρονου για κατι καλυτερο...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Τωρα πραγματικα με εβαλες σε σκεψεις... πραγματικα δεν ξερω τωρα τι θα κανω. Λες να μπορω τριτη χρονια χωρις φροντιστηριο? ειμαι θεωρητικη.Nαι αντέχω θα δώσω για 3η χρονιά!!!Όλα για όλα δεν θέλω να σπουδάσω κάτι που δεν θέλω και το ονειρό μου είναι να μπω μηχανολόγος και δεν το αφήνω με τίποτα στον κόσμο!!!Σου εύχομαι ΒΑΜ ΒΑΜ να κάνεις την καλύτερη σου επιλογή!!!:no1:
Σε ευχαριστω! Καλη επιτυχια και σε εσενα κ μπραβω σου που εχεισ το κουραγιο να ξανα δωσεις... Εμενα με ριχνουν ομως κ τα προφορικα μου. Λες αμα αποφασισω να δωσω παλι να δωσω τζαμπα? τα προφορικα ειναι πολυ πολυ χαμηλα πιστεψε με.
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
neraidaki_18
Νεοφερμένος
εμενα κυριως η απογοητευση μου στρεφεται στο γεγονος πως εγραψα 16.1 εκθεση που οοοολοι χτυπουσαν το κεφαλι τους στον τοιχο οπως επισης και στα αρχαια με εν 13.7 το οποιο δεν ειναι καθοοοολου ασχημο(!) κοινως,πηγα καλα στα δυσκολα και υποκειμενικα και σκοτωσα αυτα του διαβασματος.... δεν πειραζειιιιιιι.... σπασαμε τα παντα τριγυρω...καταπιαμε 1 λιτρο κρασι απο τισ 11 το πρωι κλαψαμε κ τον μισο ειρηνικο...αλλα ευελπιστουμε στην κυπρο!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Nαι αντέχω θα δώσω για 3η χρονιά!!!Όλα για όλα δεν θέλω να σπουδάσω κάτι που δεν θέλω και το ονειρό μου είναι να μπω μηχανολόγος και δεν το αφήνω με τίποτα στον κόσμο!!!Σου εύχομαι ΒΑΜ ΒΑΜ να κάνεις την καλύτερη σου επιλογή!!!:no1:
You are my heroine
Χαρα στο κουραγιο σου!!!Εγω 2η φορα και με το ζορι την εβγαλα.
Darkness
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
Εσυ πως τα πηγες μας ειπες? Δεν θυμαμαι....You are my heroine
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Καλα το κλαμα σημερα πηγε συνεφο εννοειτε εγω το μεσημαρι εστελνα μηνυματα εδω μεσα κ εκλαιγα...........τραγικη κατασταση infermo καλα τα λες αλλα η απογοητευση ειναι απογοητευση κ αυτη την στιγμη καποιους μας εχει κυριευσει κ δεν σκεφτομαστε καθαρα κ λογικα...εννοειτε πως δεν μας πειραζουν αυτα που λες
Εσυ πως τα πηγες μας ειπες? Δεν θυμαμαι....
Δεν θυμασαι γιατι δεν ειπα
chris_90
Διάσημο μέλος
Me too... :iagree:You are my heroine
Darkness
Περιβόητο μέλος
το πιστευεις οτι φετος ημουνα τοσο κουρασμενη και τρελη στο να πετυχω τον στοχο μου που δεν βγηκα ουτε μια μερα? ουτε καν χριστουγεννα κ πασχα κ ομως παλι τα σκ_τ_σαΈχω μιλήσει με ορισμένα παιδιά και όταν τους είπα ότι έπρεπε να διαβάσουν κι άλλο και να μην βγαίνουν κάθε μέρα για καφέ, παρεξηγήθηκαν. Για να μην γίνει τίποτα παρόμοιο και εδώ, ανέφερα το τελευταίο. Η απογοήτευση όντως θα μείνει για λίγο καιρό, αλλά είναι στο χέρι σας να την ξεπεράσετε γρήγορα
Darkness
Περιβόητο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
εγω δεν ποιανω ουτε την τριτη μου επιλογη κ κοντευω να τρελαθω.........................
Χμμ,βγηκαν οι βασεις και δεν το ξερω?
Darkness
Περιβόητο μέλος
γιατι υπαρχει περιπτωση να μην ανεβει η λογοθεραπεια κ η φυσικοθεραπεια ή να πεσουν? Εγω δε το νομιζω. Παντα εχουν μεγαλη ζητηση και τα τελευταια 4 χρονια ανεβηκαν και τα δυο τει υπερβολικα πολυ. Απορω γιατι λεγονται ακομα τει κ δεν γινονται αει με τοσα μορια?Χμμ,βγηκαν οι βασεις και δεν το ξερω?
Να πω και κατι ασχετο? οποιος θελει μου απαντα
Καποτε υπηρχε η δυνατοτητα να παρεις μεταγραφη απο την πολη που περνας κ να πας εκει που σπουδαζει ο αδελφος σου. Ισχυει ακομα? Εγω μπορω να το χρησιμοποιησω? Περυσι μου ειχαν πει ναι
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
γιατι υπαρχει περιπτωση να μην ανεβει η λογοθεραπεια κ η φυσικοθεραπεια ή να πεσουν? Εγω δε το νομιζω. Παντα εχουν μεγαλη ζητηση και τα τελευταια 4 χρονια ανεβηκαν και τα δυο τει υπερβολικα πολυ. Απορω γιατι λεγονται ακομα τει κ δεν γινονται αει με τοσα μορια?
Να πω και κατι ασχετο? οποιος θελει μου απαντα
Καποτε υπηρχε η δυνατοτητα να παρεις μεταγραφη απο την πολη που περνας κ να πας εκει που σπουδαζει ο αδελφος σου. Ισχυει ακομα? Εγω μπορω να το χρησιμοποιησω? Περυσι μου ειχαν πει ναι
Εφοσον δεν εχουν βγει οι βασεις δεν μπορεις να ξερεις,η ελπιδα πεθαινει τελευταια,μην απογοητευεστε χωρις καν να ξερετε τις βασεις,απογοητευτητε ελευθερα μετα
για το 2 ερωτημα δεν γνωριζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.