CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παγωσα.. 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο εξεταστη με αποκορυφωμα την εκθεση, ο πρωτος μου ειχε 14 και ο δευτερος 6,2(!!!!) ο τριτος μου εβαλε ενα 10,8... ΑΟΔΕ ο πρωτος 18,6 ο δευτεροσ 14,3 ο τριτος 17,6. Φυσικη ο πρωτος 12(κομμα κατι δν θυμαμαι) ο δευτερος (9,5 περιπου) και ο τριτος 9,1(!!!!). Τι να πω. Ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τον ευατο μου. Εκλαψα αρκετα... Απελπιστηκα..................... Καμια καλη σχολη υπαρχει στα μορια μου? Η' να παω 2η φορα(κατι αρκετα δυσκολο)?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
rudi
Νεοφερμένος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλος κολητος μου (αριστος μαθητης) να βγαζει 12 κ 13.....!!! Δηλαδη ελεος.............
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
tze
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
JesusAteYourCake
Νεοφερμένος
...κανεις και εσυ φτερα και πας οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να τα πιασεις. Συμφωνα με ποια λογικη τα ονειρα σας χαθηκαν ; Υπαρχει και δευτερη και τριτη {οπως για εμενα φετος} ευκαιρια. Γιατι ειναι δυσκολο ; Αν δεν εχετε το κουραγιο ή αν φοβαστε την αποτυχια θα δυσκολευτειτε πολυ, αργοτερα στη ζωη σας. Οσον αφορα τα χρονια που περνουν, σκεφτειτε: ειναι καλυτερα να διαθεσετε ενα ή δυο παραπανω χρονια απ' τη ζωη σας για να πετυχετε τον πρωταρχικο σας στοχο απο το να ακολουθησετε κατι που δεν σας αρεσει ; Εγω ειμαι 22 και εδωσα πανελληνιες, στο φροντηστηριο υπηρχαν και 25χρονα και 29χρονα. Ξεκολληστε. Δεν θελω να πλατιασω, αλλα τα πραγματα ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν και οι πιθανοτητες να εισαι ευτυχισμενος στη μετεπειτα ζωη σου εχοντας περασει στο μαθηματικο και δυστυχης εχοντας αποτυχει ειναι πολυ μικροτερες απ' οσο νομιζετε, και στις δυο περιπτωσεις. Η μονη δικαιολογια γα να μην δωσει καποιος εξετασεις για δευετρη φορα ειναι οικονομικα ή παρομοια προβληματα στην οικογενεια. Και παλι ομως δεν σας μενει μονο το 2010. Και το 11 και το 12 θα ερθει με την ωρα του.
Καταλαβαινω οτι οι βαθμολογικες αποκλισεις που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι πολυ περιεργες ειδικα για τα μαθηματα της θετικοτεχνολογικης που ειναι λιγο-πολυ 1+1=2, καταλαβαινω και την οργη αλλα περα απο μια αναβαθμολογιση τι αλλο θα μπορουσε να κανει κανεις ; Επι της ουσιας, ο,τι ειχα να πω, το ειπα πιο πανω.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω βρεθει στην θεση σου πριν 2 χρονια ξερω πολυ καλα πως νιωθεις θα σου προτεινα να ξαναδωσεις το ξερω πως ειδικα τωρα σου φαινεται βουνο αλλα τολματο καλυτερα να κουραστεις μια ακομα φορα παρα να το χεις βαρος οτι δειλιασες και δεν εκανες τπτ να αλλαξεις τα πραγματα.Χμ,καλη σχολη?αναλογα τι εννοεις καλη σχολη..Το θεμα ειναι να τα χεις εσυ καλα με τον εαυτο σου και να σου αρεσει αυτο που κανεις,ν νομιζεις πως δεν σου αρεσει αυτο που περνας πηγαινε γραψου και ξαναδωσε τουλαχιστον ας δωσεις πνοη στο ονειρο σου εστω και με ενα χρονο καθυστερηση..Και εκει που περιμενεις, εισαι σιγουρος οτι θα πιασεις το μαθηματικο Γιαννενα ξαφνικα πας στο λυκειο το πρωι και βλεπεις οτι βγαζεις 13,035..................
Παγωσα.. 3 απο τα 6 γραπτα μου περασαν απο 3ο εξεταστη με αποκορυφωμα την εκθεση, ο πρωτος μου ειχε 14 και ο δευτερος 6,2(!!!!) ο τριτος μου εβαλε ενα 10,8... ΑΟΔΕ ο πρωτος 18,6 ο δευτεροσ 14,3 ο τριτος 17,6. Φυσικη ο πρωτος 12(κομμα κατι δν θυμαμαι) ο δευτερος (9,5 περιπου) και ο τριτος 9,1(!!!!). Τι να πω. Ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τον ευατο μου. Εκλαψα αρκετα... Απελπιστηκα..................... Καμια καλη σχολη υπαρχει στα μορια μου? Η' να παω 2η φορα(κατι αρκετα δυσκολο)?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-----------------------------------------
:iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree::iagree: εχεις δικιο..Οταν τα ονειρα κανουν φτερα...
...κανεις και εσυ φτερα και πας οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να τα πιασεις. Συμφωνα με ποια λογικη τα ονειρα σας χαθηκαν ; Υπαρχει και δευτερη και τριτη {οπως για εμενα φετος} ευκαιρια. Γιατι ειναι δυσκολο ; Αν δεν εχετε το κουραγιο ή αν φοβαστε την αποτυχια θα δυσκολευτειτε πολυ, αργοτερα στη ζωη σας. Οσον αφορα τα χρονια που περνουν, σκεφτειτε: ειναι καλυτερα να διαθεσετε ενα ή δυο παραπανω χρονια απ' τη ζωη σας για να πετυχετε τον πρωταρχικο σας στοχο απο το να ακολουθησετε κατι που δεν σας αρεσει ; Εγω ειμαι 22 και εδωσα πανελληνιες, στο φροντηστηριο υπηρχαν και 25χρονα και 29χρονα. Ξεκολληστε. Δεν θελω να πλατιασω, αλλα τα πραγματα ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν και οι πιθανοτητες να εισαι ευτυχισμενος στη μετεπειτα ζωη σου εχοντας περασει στο μαθηματικο και δυστυχης εχοντας αποτυχει ειναι πολυ μικροτερες απ' οσο νομιζετε, και στις δυο περιπτωσεις. Η μονη δικαιολογια γα να μην δωσει καποιος εξετασεις για δευετρη φορα ειναι οικονομικα ή παρομοια προβληματα στην οικογενεια. Και παλι ομως δεν σας μενει μονο το 2010. Και το 11 και το 12 θα ερθει με την ωρα του.
Καταλαβαινω οτι οι βαθμολογικες αποκλισεις που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι πολυ περιεργες ειδικα για τα μαθηματα της θετικοτεχνολογικης που ειναι λιγο-πολυ 1+1=2, καταλαβαινω και την οργη αλλα περα απο μια αναβαθμολογιση τι αλλο θα μπορουσε να κανει κανεις ; Επι της ουσιας, ο,τι ειχα να πω, το ειπα πιο πανω.
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω απογοητευτει παρα πολυ. Θα δω τωρα. Θα φτιαξω το μηχανογραφικο και οτι γινει ας γινει. Καμια σχολη στα μορια μου καλη υπαρχη? Τρελενομαι για υπολογιστες και μαθηματικα..
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
- Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Κρήτης (12.586)
- Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Σέρρες - ΤΕΙ - 10.007)
- Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Λαμία - ΤΕΙ- 10.025)
- Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ηράκλειο -ΤΕΙ - κάτω από 10.000)
Μάλιστα θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείσεις εδώ:
https://www.ypepth.gr/el_ec_category93.htm
την αναζήτηση βάσεων. Βάζεις από πόσα έως πόσα μόρια σε ενδιαφέρουν και σου βγάζει τις αντίστοιχες σχολές!
JesusAteYourCake
Νεοφερμένος
και εγω δευτερη χρονια κ τα πηγα χαλια το ονειρο για νηπιαγωγος ειναι πολυ μακρινο κ φυσικα δεν ξανα δινω κ τριτη χρονια δεν αντεχω...................με 15.100 παιρναω καπου καλα απο θεωρητικη?
Τι παει να πει "καλα" ; Για εμενα καλα {καλλιστα θα ελεγα} ειναι η Εθνολογια Κομοτηνης (14,2). Δες τις βασεις και αποφασισε η ιδια, δεν υπαρχει νοημα να ρωτας το γουστο του καθενος που μπορει να ειναι και τελειως διαφορετικο απ' το δικο σου.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Εννοω μια σχολη καλη που να εχει μελον. Ενταξει ποιανω αρκετα πανεπιστημια κ φιλολογικα αλλα δε μου αρεσουν κ μετα ειναι δυσκολα για ευρεση εργασιας. Θελω πολυ Λογοθεραπεια ποιανω των ιωαννινων αλλα λετε να ανεβουν πολυ? Γιατι αν ανεβουν κοντα 500 κ λογοθεραπεια την χανω κ αυτη τη σχολη κ μετα..............................Τι παει να πει "καλα" ; Για εμενα καλα {καλλιστα θα ελεγα} ειναι η Εθνολογια Κομοτηνης (14,2). Δες τις βασεις και αποφασισε η ιδια, δεν υπαρχει νοημα να ρωτας το γουστο του καθενος που μπορει να ειναι και τελειως διαφορετικο απ' το δικο σου.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Nα σε ρωτησω, μηπως εισαι τριρεκνη η πολυτεκνη?? Αν ναι, τοτε εχω να σου προτεινω κατι παρα, μα παρα πολυ καλο!! Μην απογοητευεσαι, δεν αξιζει, υπαρχουν εναλλακτικες...και εγω δευτερη χρονια κ τα πηγα χαλια το ονειρο για νηπιαγωγος ειναι πολυ μακρινο κ φυσικα δεν ξανα δινω κ τριτη χρονια δεν αντεχω...................με 15.100 παιρναω καπου καλα απο θεωρητικη?
Darkness
Περιβόητο μέλος
οχι δεν ειμαι ρε γαμωτο. Για πες καμια σχολη αμα ξερειςNα σε ρωτησω, μηπως εισαι τριρεκνη η πολυτεκνη?? Αν ναι, τοτε εχω να σου προτεινω κατι παρα, μα παρα πολυ καλο!! Μην απογοητευεσαι, δεν αξιζει, υπαρχουν εναλλακτικες...
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τις σωστες βασεις γιατι τις εχω 2 φορες κ ειναι διαφορετικες?
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν ειμαι ρε γαμωτο. Για πες καμια σχολη αμα ξερεις
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τις σωστες βασεις γιατι τις εχω 2 φορες κ ειναι διαφορετικες?
Ορίστε:
https://www.ypepth.gr/el_ec_category93.htm
Είναι από το υπουργείο οπότε μάλλον θα είναι σωστές. Είναι στο 11ο "βελάκι".
Sapienzia
Νεοφερμένος
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.