Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανταλλάξαμε κάποια mails αλλά μετά αυτός επέστρεψε στην Τουρκία για Χριστούγεννα και τον έχασα..Ήταν διδακτορικός, δεν ήταν πολύ μεγάλος, και περνούσε το μισό χρόνο στο Λονδίνο για να κάνει μαθήματα και τον άλλο μισό στην Τουρκία για να κάνει έρευνα....
οχι ρε γαμωτο...γκαντεμια...αλλα ξερεις κατι?καλυτερα?γτ μετα οταν θα εφευγε θα σου ελειπε πιο πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
αλλα καθολου σπανιο μαθητριες να ερωτευονται τους καθηγητες τους,
ή μαθητες να γουσταρουν καθηγητριες τους.
lyan_14
Νεοφερμένος
Ειναι λιγο ανορθοδοξο να ερωτευονται μαθητες τους καθηγητες τους,
αλλα καθολου σπανιο μαθητριες να ερωτευονται τους καθηγητες τους,
ή μαθητες να γουσταρουν καθηγητριες τους.
Ε, εντάξει, τι σκας. Αν έβαζα το πρώτο δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το δεύτερο και το αντίστροφο.
Πάντως έχω ακούσει περίπτωση μαθήτριας που ερωτεύτηκε καθηγήτρια
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Όταν άρχισα να διδάσκω εγώ, στα 22, με καψουρεύονταν οι μαθήτριες. Αυτές από 19 έως 40. Είχε γίνει και κάτι με κάποια, αυτή αν θυμάμαι καλά ήταν 29 τότε και εγώ 22, τώρα δηλαδή πρέπει να είναι 35. Δεν κράτησε πολύ βέβαια γιατί μου έβγαζε πολλά κουσούρια και με κούραζε...Στο κρεβάτι να σου λέει συνέχεια "τι μου κάνεις δάσκαλε".
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Στα 18 μου είχα καψουρευτεί την καθηγήτρια Αγγλικών μου. Μου έκανε ιδιαίτερα και την πίεζα συνέχεια να βγούμε. Αυτή ήταν γύρω στα 25 τότε.
Όταν άρχισα να διδάσκω εγώ, στα 22, με καψουρεύονταν οι μαθήτριες. Αυτές από 19 έως 40. Είχε γίνει και κάτι με κάποια, αυτή αν θυμάμαι καλά ήταν 29 τότε και εγώ 22, τώρα δηλαδή πρέπει να είναι 35. Δεν κράτησε πολύ βέβαια γιατί μου έβγαζε πολλά κουσούρια και με κούραζε...Στο κρεβάτι να σου λέει συνέχεια "τι μου κάνεις δάσκαλε".
έλεος ρε....
πάλι καλά που δεν έμπλεκες και με 16-17χρονα να σε πάνε μέσα για αποπλάνηση
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς χωρίσαμε σύντομα, δεν κράτησε πάνω από 2 μήνες...
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Αποπλάνηση είναι όταν είναι κάτω από 15. 15 και μία μέρα είσαι νομιμότατος. Άσε είχα μπλέξει με μια πιτσιρίκα 15,5 ετών και έλεγα που μπλέκω ο βλάκας...Ευτυχώς μετά έμαθα για το 15 και ανακουφίστηκα...15 χρονών και είχε πάει με άλλους 8 όπως μου εξομολογήθηκε...Πότε πρόλαβε δεν ξέρω...
χαχαχαχα μη τις βλέπεις έτσι!! προλαβαίνουν και δεν το παίρνεις και χαμπάρι!
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποπλάνηση είναι όταν είναι κάτω από 15. 15 και μία μέρα είσαι νομιμότατος. Άσε είχα μπλέξει με μια πιτσιρίκα 15,5 ετών και έλεγα που μπλέκω ο βλάκας...Ευτυχώς μετά έμαθα για το 15 και ανακουφίστηκα...15 χρονών και είχε πάει με άλλους 8 όπως μου εξομολογήθηκε...Πότε πρόλαβε δεν ξέρω...
αααα η κοπελα αυτη ηατν προχω....! μηπως τελικα αποπλανησε αυτη εσενα;
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
"Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" εμπνεύστηκε από την πραγματική ζωή....
Ποια η γνώμη σας; Πιστεύετε πως είναι πραγματικός έρωτας ή ένας παρεξηγημένος θαυμασμός;
Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; Μιλάς για δε μιλάς;
το δευτερο
κ εγω καποτε νομιζα πως ειχα ερωτευτει τον μαθηματικο μου
αργοτερα καταλαβα οτι απλα τον θαυμαζα (καλα ηταν μανουλι δεν λεω) επειδη ηταν μαθηματικος και μου αρεσε το μαθημα του.
εξεπεμπε μια γοητεια ρε παιδι μου πως το λενε,μου ιντριγκαρε το μυαλο
αλλα φυσικα αυτα δεν τα λες παραοξωμε το περας της σχολικης χρονιας τελειωσε κ ο θαυμασμος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι είναι...Είχα πάθει το ίδιο,αλλά με των Γερμανικών...(έφταιγε κι εκείνος όμως,πιο πολύ αυτός μου έδινε δικαίωμα!)..Ε,εννοείται όμως ότι δν τ είπα ποτέ τίποτα..Αντίθετα,όλο αυτό μου έβγαινε και καλά σαν αντιπάθεια προς αυτόν και ενώ αυτός κάθε τόσο με πλησίαζε να μου εξηγήσει διάφορα στο μάθημα,εγώ σχεδόν τον έβριζα!Μιλάμε φερόμουν τελείως άκυρα!Απορώ πως μου έβαλε βαθμό...Ε,όλοι λίγο πολύ έχουμε τέτοιες εμπειρίες από τα μαθητικά μας χρόνια...Καλά είναι,όσο δεν παίρνουν άλλες διαστάσεις βέβαια..το δευτερο
κ εγω καποτε νομιζα πως ειχα ερωτευτει τον μαθηματικο μου
αργοτερα καταλαβα οτι απλα τον θαυμαζα (καλα ηταν μανουλι δεν λεω) επειδη ηταν μαθηματικος και μου αρεσε το μαθημα του.
εξεπεμπε μια γοητεια ρε παιδι μου πως το λενε,μου ιντριγκαρε το μυαλο
αλλα φυσικα αυτα δεν τα λες παραοξωμε το περας της σχολικης χρονιας τελειωσε κ ο θαυμασμος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου άρεσε όχι μόνο για την εξωτερική εμφάνιση αλλά γενικά για το στυλάκι του.Είχε πλάκα,συζητούσαμε.λέγαμε βλακείες ()κ γενικά δεν ήταν ο κλασικός απόμακρος,αυστηρός καθηγητής,αντίπαλος των παιδιών.
Με το που έφυγα απ'το γυμνάσιο,μου πέρασε κ όλο αυτό.
Τώρα τον βλέπω που κ που κ απλά θυμάμαι με ένα ευχάριστο συναίσθημα εκείνα τα 3 όμορφα,αγνά χρόνια.
πραγματικά αγνά ε!εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ.1.αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι φίλοι σας..σας αντιμετωπίζουν έτσι...εμένα η κολλητή μου (σε αυτήν αρέσε ο μαθηματικος) το έχει πάρει πολυυυ χαλαρά..πετάμε μαζί υπονοούμενα...λέμε βλακείες...γελαμε τρομερά με το θέμα...και μου φαίνεται χαζό να σε κατακρίνουν για κάτι τέτοιο..και μάλιστα οι φίλοι σου!!!
Υ.Γ.2. ιδέα μου η τη μεγαλύτερη πέραση την έχουν οι καθηγητές των θετικών μαθημάτων??? με φιλόλογο την έχει πατησει κανεις???
cacofonix
Δραστήριο μέλος
On topic τώρα, είχα δύο μαθήτριες, μητέρα και κόρη. Από τα καλύτερα παιδιά που είχα ποτέ. Μια μέρα μου λέει η κόρη, ξέρεις την Παρασκευή δεν θα κάνουμε μάθημα γιατί θα λείπω εκτός Αθηνών. Πού θα πας, τη ρωτάω. Θεσσαλονίκη, μου λέει. Και γω θα είμαι εκεί για 3ήμερο. Ωραία, λέει η μάνα, να βρεθείτε για καφέ και ιδιαίτερο...
Επειδή είχαν γίνει διάφορα σκηνικά με την αφεντικίνα, της είπα να πάρει το τηλέφωνό μου από τη γραμματεία και να με πάρει να κανονίσουμε. Δεν βρεθήκαμε ποτέ, δεν ξανακάναμε μάθημα...Έδωσε η αφεντικίνα τις ώρες μου σε άλλη, για λιγότερα χρήματα...
Τώρα, τη βρήκα στο φατσοβιβλίο...
Υπήρξε κάτι το αμοιβαίο, αλλά φοβόμουν τη θέση μου...Μία φορά που είχα μπλέξει με μαθήτρια αυτό έγινε μετά το πέρας των μαθημάτων...και μεγαλύτερή μου..
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Παρεξηγημένος θαυμασμός.Ποια η γνώμη σας; Πιστεύετε πως είναι πραγματικός έρωτας ή ένας παρεξηγημένος θαυμασμός;
Και δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Δεν γούσταρα ποτέ τέτοιες φάσεις. Καθηγητής-μαθήτρια ξέρωγω.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήμουν Β Γυμν. και ήμουν κολλημένη με τον πληροφορικό..
Όχι μόνο εγώ όμως..όλα τα κορίτσια την είχαν πατήσει μαζί του!!
Ίσως έφταιγε το ότι ήταν νεότερος και ο πιο ωραίος όπως θα κατάλαβες (μέτριος στο ύψος, ξανθός, γαλανό ματάκι), αλλά δεν ήταν όπως όλοι οι άλλοι ξενέρωτοι καθηγητές.
Εν τω μεταξύ αυτός παντρεμένος, με παιδιά και γύρω στα 45
Βέβαια, όλες τον ήθελαν, εγώ έγινα ρεζίλι..δυστυχώς μαθεύτηκε και έγινε ένας ψιλοτζέρτζελος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.