pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μόνο που το σκέφτομαι τρομάζω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 894423
Επισκέπτης
ειναι 47 αλλα παιδια δεν εχει σημασια η ηλικια...το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ ερωτευμενη και δεν ξερω τι να κανω.......¨/
47?
Να μην κάνεις τίποτα, απλά να απολαύσεις αυτό που ζεις Έχεις βρεί έναν καλό λόγο να πηγαίνεις κάθε πρωί στο σχολείο, λίγο είναι αυτό?
Ήμουν κι εγώ σε ανάλογη περίπτωση πριν 2 χρόνια (εεε χμμμ με μικρότερη διαφορά ηλικίας) και δυστυχώς έκανα κίνηση και τι κατάλαβα?.. (...) Δες εδώ αν θες, έχω γράψει την ιστορία της ζωής μου
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=54154
Άρρωστης Εικόνας
Νεοφερμένος
lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι λεμε?
έλεος!
μωρέ τίποτα να μην κάνεις!
άσε τον άνθρωπο στην ησυχία του μπας και του κάνουνε και πρόβλημα!
mathph
Νεοφερμένος
Θα μεγαλώσεις και θα σου περάσει...παιδια ειμαι ερωτευμενη με εναν καθηγητη μου...!!!τι να κανω???plz HELP!!!!!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Θυμάμαι πρώτη λυκείου είχα δύο καθηγήτριες που ήθελα να τις σκίσω,μία φιλόλογο και μια μαθηματικό.Μετά έμαθα ότι εθεάθησαν και στην παραλία together και από τότε δεν μπορούσα να βγάλω απ'το μυαλό μου την ιδέα ότι αυτές οι δύο είναι ζευγάρι (και ήταν πολύ wow ιδέα). xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Λολ τι σε χαλαει? 2 σε 1 ειναι ακομα καλυτερα
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Υπαρχει ερωτευσιμος καθηγητης σ' αυτο το κοσμο?
Καθηγητής ιστορίας, γύρω στα 30, ψηλός, μελαχρινός, με απίστευτα ζυγωματικά και σώμα (πρώην) κολυμβητή.
Υπάρχει.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Καθηγητής ιστορίας, γύρω στα 30, ψηλός, μελαχρινός, με απίστευτα ζυγωματικά και σώμα (πρώην) κολυμβητή.
Υπάρχει.
Πες του να βάλει αυτό ως αγγελια στο ischool.Λογικά ως πρωην κολυμβητης,δεν εχει δασίτρυχο στηθος,Θα αρκεστει σε μαθητριες χωρις φετιχ
ria17
Νεοφερμένος
ειναι πολυ μεγαλος γλυκια μου..9α εχεις προβληματα...¨/ πρεπει να τον 3εχασεις...αλλιως θα περασεις ασχημα..ειναι 47 αλλα παιδια δεν εχει σημασια η ηλικια...το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ ερωτευμενη και δεν ξερω τι να κανω.......¨/
γτ καλα με τετοια διαφορα ηλικιας ΔΕΝ προκειται να περασεις,εγυημενα!σορυ κ ολας ¨/
antwwwnis
Διάσημο μέλος
ringoula
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
τι μαρτύριο έχω να περάσω...
αχχαχαχαχαχαχαα
ειναι 47 αλλα παιδια δεν εχει σημασια η ηλικια...το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ ερωτευμενη και δεν ξερω τι να κανω.......¨/
να μην κανεις τπτ απολυτως...εισαι νινι ακομα!
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Είναι ο λεγόμενος "πλατωνικός έρωτας". Επειδή το είχα ψάξει το θέμα, στην ουσία είσαι ερωτευμενη με τον επαγγελματικό του εαυτό, όχι με τον ίδιο τον άνθρωπο στην καθημερινότητά του. Σου αρέσει σαν καθηγητής, αλλά δεν ξέρεις πως μπορεί να είναι εκτός τάξης, ποια είναι τα προτερήματα ή τα ελαττώματα του χαρακτήρα του κλπ...
Ξέρω πως αυτα που γράφω, δε θα σε νοιάζουν και πολύ, μιας και είσαι τρελά ερωτευμενη με αυτόν και ούτε που μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς την παρουσία του... Κι εγώ έτσι ένοιωθα... Ελεγα τί πλατωνικός έρωτας και χαζομάρες... Εγώ ΤΟΝ ΘΕΛΩ και άλλα τέτοια δραματικά και πομπώδη λόγια. Με τον καιρό όμως μου περνούσε και ερωτευόμουν άλλον, οπότε πάλι τα ίδια...
Ολα αυτά τα γράφω για να καταλάβεις και εσύ και άλλα παιδιά που ερωτεύονται τους καθηγητές ή τις καθηγήτριες πως είναι απλώς μια φάση της εφηβείας, απόλυτα φυσιολογική, που όμως θα περάσει, όπως όλες οι φάσεις!!!
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι γι'αυτό! Και εννοείται πως δεν πρέπει να μιλήσεις στον ίδιο τον καθηγητή, γιατί και αμήχανα θα αισθανθεί και πρόβλημα μπορεί να του δημιουργήσεις στη δουλεία του... Κοίτα να απολαμβάνεις το μάθημά του όσο είσαι ερωτευμένη, αλλά μην εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Σε λίγους μήνες θα σου περάσει!
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Ένα έχω να πω, μετά λέτε εμάς λιγούρια
φίλος έγραψες...
άμα οι κοπέλες γίνουν λιγούρες..ποιος τις πιάνει μετά
Guest 019112
Επισκέπτης
Ρε, μας κάνεις πλάκα?ειναι 47 αλλα παιδια δεν εχει σημασια η ηλικια...το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ ερωτευμενη και δεν ξερω τι να κανω.......¨/
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Κοίτα ερώτευμένη είναι λίγο δύσκολο να είσαι μαζί του.Επίσης έχετε ΜΕΓΑΛΗ διαφορά ηλικίας.παιδια ειμαι ερωτευμενη με εναν καθηγητη μου...!!!τι να κανω???plz HELP!!!!!
Μπορεί να είναι κάποιος ενθουσιασμός μόνο...
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ον)Μην το πεις σε φίλες/ους γιατί το νέο θα θεωρηθεί ''πιπεράτο'' και το πιθανότερο είναι να το μάθει όλο το σχολείο.Αυτό δεν το θέλεις σε καμία περίπτωση.Είναι πρόβλημα
2ον)Δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ με τον καθηγητή.
3ον)Μην επηρεάζεσαι από ''Θα βρεις το δάσκαλο σου'' και λοιπά παρόμοια σκηνικά στην tv
Το ότι δεν είσαι ερωτευμένη είναι σίγουρο...Μάλλον ενθουσιασμένη
Αλλα,ακομα και ερωτευμενη να εισαι αυτη η τεραστια διαφορα ηλικιας ισως (αν οχι θα) δημιουργουσε προβληματα και σε σενα και σε κεινον(ετσι και κανατε σχεση οταν μεγαλωνες γιατι τωρα θα θεωρηθει αυτος παιδεραστης).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.