lyan_14
Νεοφερμένος
Ποια η γνώμη σας; Πιστεύετε πως είναι πραγματικός έρωτας ή ένας παρεξηγημένος θαυμασμός;
Τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση; Μιλάς για δε μιλάς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλα φυσικα δεν προκειται να παει 30αρα με 14 γινεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμ.. Αν πχ εγώ ερωτευόμουν καθηγητή μου... Δύσκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες να γίνει κάτι.. Μάλλον δεν μιλάς Lyan....
lyan_14
Νεοφερμένος
Άλλο όμως να σου αρέσει απλά ένα χαρακτηριστικό της εμφάνισης του καθηγητή/τριάς σου και άλλο να περιμένεις με αγωνία το μάθημά του/της μόνο και μόνο για να τον/την δεις και να τον/την ακούσεις...
Ααα και δεν εννοώ να μιλήσεις επειδή θες να γίνει κάτι, εννοώ να μιλήσεις επειδή ίσως πρέπει να ξέρει ώστε να σε αντιμετωπίζει αναλόγως...Από την άλλη μπορεί και να μη σε πιστέψει.....δεν έχουν δει και λίγοι το επεισόδιο από τα "Φιλαράκια" όπου ένας φοιτητής κάνει ψεύτικη ερωτική εξομολόγηση στον Ρος....
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΕΕ ρε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! Οτι θελει ακουει/βλπει κανεις!
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι βρε, εννοώ μαθητές και καθηγητές κάθε ηλικίας. Η ταινία ήταν απλά παράδειγμα.
Άλλο όμως να σου αρέσει απλά ένα χαρακτηριστικό της εμφάνισης του καθηγητή/τριάς σου και άλλο να περιμένεις με αγωνία το μάθημά του/της μόνο και μόνο για να τον/την δεις και να τον/την ακούσεις...
Ααα και δεν εννοώ να μιλήσεις επειδή θες να γίνει κάτι, εννοώ να μιλήσεις επειδή ίσως πρέπει να ξέρει ώστε να σε αντιμετωπίζει αναλόγως...Από την άλλη μπορεί και να μη σε πιστέψει.....δεν έχουν δει και λίγοι το επεισόδιο από τα "Φιλαράκια" όπου ένας φοιτητής κάνει ψεύτικη ερωτική εξομολόγηση στον Ρος....
Εντάξει τότε. Πως να αντιμετωπίσει πχ μια καθηγήτρια έναν μαθητή πρώτης δευτέρας γυμνασίου ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της?
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Η πλειοψηφία των δημόσιων ελληνικών σχολείων είναι μπουρ***α.Μια καθηγητρια στην κατευθυνση μας η οποια ειναι "put Anna κι " .Πριν 15 χρονια παντρευτηκε μαθητη οταν αυτος ηταν 20 ,αλλα ο ερως απο το σχολειο κραταγε.Της εκανε 2 παιδια και την χωρισε.Ειχε και αλλο ενα απο αλλον προην και τωρα ειναι στο σκαρι.Αλλα τα εσωρουχα της μια χαρα τα δειχνει στην ταξη....
ΕΕΕ ρε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! Οτι θελει ακουει/βλπει κανεις!
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως,και στο δικό μου σχολείο ψιλοακούγεται κάτι για μια καθηγήτρια και έναν τελειόφοιτο μαθητή... Who knows....
nPb
Επιφανές μέλος
zetoulini**
Νεοφερμένος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες Άννα; Η καθηγήτρια και το πιπίνι (ο μαθητής). Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι κοπελιές...που δεν μας «κοιτάτε» στο λύκειο και ψάχνεται για >20ρηδες. Η σιτεμένη καθηγήτρια όμως, θέλει το μπουμπούκι (τον μικρό μαθητή της και ηλικιακά «παιδί» της) να μοσχοβολήσει...χαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχα ποιος ξέρει γιατί η καθηγήτρια κοιτάει το μπουμπούκι.. Πάντως αυτό για τους 20ρηδες είναι αλήθεια Αφού οι άλλοι είναι ανώριμοι...
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδες Άννα; Η καθηγήτρια και το πιπίνι (ο μαθητής). Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι κοπελιές...που δεν μας «κοιτάτε» στο λύκειο και ψάχνεται για >20ρηδες. Η σιτεμένη καθηγήτρια όμως, θέλει το μπουμπούκι (τον μικρό μαθητή της και ηλικιακά «παιδί» της) να μοσχοβολήσει...χαχαχαχαχαχαχαχα
Σόρρυ παιδιά,αλλά και εγώ μεγαλύτερους κοιτάω Δεν ξέρω ρε παιδί μου,πάει το μάτι απο μόνο του Τους συνομίληκους τους βλέπω σαν φιλαράκια που κάνουμε πλάκες,περνάμε καλά σαν φίλοι κτλ
nPb
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα ποιος ξέρει γιατί η καθηγήτρια κοιτάει το μπουμπούκι.. Πάντως αυτό για τους 20ρηδες είναι αλήθεια Αφού οι άλλοι είναι ανώριμοι...
Ναι αλλά εμείς οι άντρες από 20 και άνω, βρίσκουμε εσάς τις μικλές (και γενικά τις μαθήτριες λυκείου) ανώριμες. Φαντάσου ότι ανώριμες μου φαίνονται και οι πρωτοετείς φοιτήτριες. Oπότε βολευτείτε με κανέναν συνομήλικο, διότι απλά το ηλιακό φάσμα 16-25 «βλέπει» διαφορετικά το θέμα «έρωτας». χαχαχα
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Οι γυναίκες μετά από κάποια ηλικία (25 και άνω, που αρχίζουν να σιτεύουν) αρχίζουν και κοιτάνε τους μικρούς άντρες (έφηβους 17-18 και ηλικίες 20-23)...διότι είναι πιο σεξουαλικοί κ.α πρόστυχα όπως λένε, από τους ώριμους ηλικιακά άντρες και τις κάνουν να αισθανθούν «αλύτισσες» και «άγρια θηλυκά»! Θέλουν να βιώσουν την απόλυτη τρέλα και σεξουαλική «ταπείνωση» από έναν νέο άντρα (μικρής ηλικίας) όσο «πουλάνε» ακόμη και δεν πέρασαν τα νιάτα από πολυετείς σχέσεις (ρουτίνας και μονοτονίας)....έτσι λένε!! χαχαχαχαχα
Δηλαδή πως σας βλέπουμε annaki;
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ:Κάπου είχα διαβάσει οτι οι κοπέλες εκεί γύρω στα 20,αναζητούν μεγαλύτερους άντρες που να μην...βράζει σεξουαλικά το αίμα τους.Αντίθετα,στα 40 κυνηγάνε 20χρονους...Θέμα ορμονών πρέπει να'ναι
Katerina192
Δραστήριο μέλος
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεις φταιμε ρε που κοιταμε τις συνομηλικες αλλα τωρα τελευταια υπαρχει μια στροφη προς τις μικροτερες...
ποτε κανενα δεν πιστευω να το χαλασε η σχεση με καποια μεγαλυτερη ειδικα στο ηλικιακο φασμα των 30
την καλησπερα μου
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τωρα...το ποιος ειναι ανωριμος και ποιος οχι, ειναι αλλο θεμα. Απλα μην γενικευεται. Δεν υπαρχει κανονας που να λεει ολα τα αγορια ή ολα τα κοριτσια της χ ηλικιας ειναι ανωριμα.
Katerina192
Δραστήριο μέλος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά εμείς οι άντρες από 20 και άνω, βρίσκουμε εσάς τις μικλές (και γενικά τις μαθήτριες λυκείου) ανώριμες. Φαντάσου ότι ανώριμες μου φαίνονται και οι πρωτοετείς φοιτήτριες. Oπότε βολευτείτε με κανέναν συνομήλικο, διότι απλά το ηλιακό φάσμα 16-25 «βλέπει» διαφορετικά το θέμα «έρωτας». χαχαχα
Εντάξει μάλλον εσύ ανήκεις στις εξαιρέσεις γιατί απ'ότι ξέρω εγώ οι 20άρηδες δεν μας βλέπουν καθόλου ανώριμες Τουλάχιστον την πλειοψηφία των κοριτσιών.
Ναι ε? Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το θέτεις. Θυμήσου τον εαυτό σου στα 16!!Εκτός και αν ήσουν τόσο ώριμος πια οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Απ'την άλλη,εμείς οι μαθητριούλες του λυκείου,βλέπουμε ανώριμους τους συμμαθητές μας (για συντρόφους μας).Οι λόγοι είναι γνωστοί,δεν μπορώ να τους πως σε δημόσιο διάλογο γιατί θα μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό
Ε πες τα. Ελάχιστοι, πραγματικά μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι ικανοί να κάνουν μια συζήτηση της προκοπής χωρίς ενδιάμεσα να λένε ότι βλακεία μπορεί να κατέβει στο κεφάλι τους. Είναι πραγματικά χαζά Τα παιδιά στην τάξη μου τουλάχιστον ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.