vaggelis1984
Νεοφερμένος
Για πείτε μου τη γνώμη σας για το παρακάτω
https://www.dapfys.gr/viewtopic.php?p=163&sid=01a995a8adb84b9d9999281ab08e0b7b#163
:nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
AlexanderV
Νεοφερμένος
Μακάρι να ήταν αυτό το μόνο "μειονέκτημα" της χώρας μας...
-----------------------------------------
Ρε γαμώτο δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο εκνευρίζοναι με την αδικία που επικρατεί... Από την πολιτική κι την δικαιοσύνη μέχρι την εκπαίδευση κι τον αθλητισμό...
Κι μιλάω για πρωτοφανή γεγονότα κι όχι μη αποδεδιγμένα...
Εχω αρκετά παραδείγματα τόσο από την περιοχή μου όσο κι πανελλαδικά αλλά δεν αξίζει να τα γράψω, είναι γνωστά λίγω πολύ σε όλους μας...
Θα μπορούσαμε να ήμαστε ΠΟΛΥ καλύτεροι χωρίς τη ρουσφετιά κι τις σκοπιμότητες...
nellufo
Νεοφερμένος
ειμαι τοσο αθωα ή.... χαζη.μμ!
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσωπικα ειμαι υπερ της αντιγραφης στο σχολειο, στα γενικης παιδειας που ειναι αχρηστα anyway.. φετος ειχα παρει το γραπτο του κοριτσιου που καθοταν πισω μου για την μεταφραση (το επιχειρημα μου οτι αφου μπορει η θεωρητικη να βγαλει μονη της την μεταφραση, μπορω και εγω, αποδειχτηκε λιγο ακαρπο οποτε επρεπε να αυτοσχεδιασω)
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
τέτοιες καφρίλες γίνονται και σε ανεβασμένες σχολές;Όπως π.χ ΗΜΜΥ,Ιατρική,Μηχανολόγων Μηχανικών κλπ;
Δυστυχώς ΣΕ ΟΛΕΣ τις σχολές γίνονται....
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω ακουσει οτι σε αρκετα ξενα πανεπιστημια (η πηγη δεν ειναι απολυτως αξιοπιστη) στις περισσοτερες εξετασεις δεν υπαρχει καν επιτηρητης και τα παιδακια ουτε που σκεφτονται να αντιγραψουν...
τιλεςρε.
miv
Επιφανές μέλος
Γι' αυτό έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μαθαίνουν από νωρίς στη διαφθορά. Η δουλειά που κολλάει; Μια εξεταστική, ένα δίπλωμα κι ένας τίτλος κρίνει αν ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου; Όχι, δεν μαθαίνεις καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα μαθαίνεις πολύ αργότερα...
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
προσωπικα ειμαι υπερ της αντιγραφης στο σχολειο, στα γενικης παιδειας που ειναι αχρηστα anyway.. φετος ειχα παρει το γραπτο του κοριτσιου που καθοταν πισω μου για την μεταφραση (το επιχειρημα μου οτι αφου μπορει η θεωρητικη να βγαλει μονη της την μεταφραση, μπορω και εγω, αποδειχτηκε λιγο ακαρπο οποτε επρεπε να αυτοσχεδιασω)
Φέτος τα γενικής παιδείας, του χρόνου κάτι μαθήματα που θεωρείς άχρηστα στις σχολές
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μαθαίνουν από νωρίς στη διαφθορά. Η δουλειά που κολλάει; Μια εξεταστική, ένα δίπλωμα κι ένας τίτλος κρίνει αν ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου; Όχι, δεν μαθαίνεις καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα μαθαίνεις πολύ αργότερα...
Μπορεί να μην του φαίνεται αλλα στις σχολές μαθαίνεις τόσο κάποια πολύ βασικά και απαραίτητα πράγματα, όσο και τον τρόπο σκέψης. Με την αντιγραφή και τα δύο γιοκ
Ελπίζω όσοι λέτε οτι σιχαίνεστε αυτήν την μέθοδο τώρα να κρατήσετε την ίδια στάση και αργότερα και όχι "έλα μωρέ το μάθημα άχρηστο είναι κτλ" γιατί πραγματικά με την κατάσταση που επικρατεί με τις αντιγραφές/σκονάκια/whatever (σε κάποιες σχολές μέχρι και τα θέματα παίρνουν απο πριν) μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
01011001
Δραστήριο μέλος
Κατ' αρχάς νομίζω (και απ' ό,τι έχω δει) δεν υπάρχουν άχρηστα υποχρεωτικά μαθήματα στις περισσότερες σχολές
στις περισσότερες.. Εμείς πχ στο πρώτο έτος έχουμε "ιστορία της ιατρικής" (και χημεία που εμένα προσωπικά δε θα μου χρησιμεύσει σχεδόν σε τίποτα :p)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.