quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
βλεπω αλλα παιδια με το τσιγαρο ,την τυροπιτα , την κοκα κολα η το φρεντο πρωι πρωι και απορω..
απορω ειμαι ο μονος ή το παθαινετε και αλλοι ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
παντα σε καθε πρωινη εξεταση ,ειδικα αμα ειναι γυρω στις 8:30 -9 η ωρα ειτε πανελληνιες ειτε σχολειο είτε εξεταστικη στη σχολη χτυπαει το βιολογικο μ ρολοι και διαταζει να παω τουαλετα για...ξερετε τι σε συνδυασμο με το αγχος καθως ειμαι αγχωδης τυπος ειναι κατι που μπορει να γινει πολυ οδυνηρο και αβολο καθως οι πιο πολλες τουαλετες δεν ειναι καταλληλα εξοπλισμενες ..και το παθαινω ακομα και αν δεν εχω φαει τιποτα
βλεπω αλλα παιδια με το τσιγαρο , την κοκα κολα και το φρεντο πρωι πρωι και απορω..
απορω ειμαι ο μονος ή το παθαινετε και αλλοι ?
Να έχεις μαζί σου ρολόχαρτο υγείας. Συνήθισε να χέζεις σε τουαλέτες δίχως λεκάνη. Στο στρατό θα συνηθίσεις. Αναγκαστικά κάπου θα πρέπει να χέζεις και ενδεχόμενα μπορεί να υπάρχει ρολό. Η κόκα κόλα όπως και οι καφέδες, τσάγια, φρεντοσαπουνοειδή, νομίζω είναι διουρητικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακομα και στη σχολη , το να κουβαλας ενα ρολοχαρτο στο χερι θα φερει μπολικο δουλεμα..
γιατι ειναι πολλα μαθηματα στα οποια οταν γραφεις εξεταστικη σου λενε να βαζεις την τσαντα στην ακρη του διαδρομου
φαντασου να την ανοιξεις και να βγει το ρολοχαρτο
κανεις λαθος , αμα πιεις εστω και λιγο γρηγορα φρεντο ειναι εξαιρετικο καθαρτικο...
nPb
Επιφανές μέλος
το θεμα μου δεν ειναι η λεκανη , ειναι η ελλειψη χαρτιου
ακομα και στη σχολη , το να κουβαλας ενα ρολοχαρτο στο χερι θα φερει μπολικο δουλεμα..
γιατι ειναι πολλα μαθηματα στα οποια οταν γραφεις εξεταστικη σου λενε να βαζεις την τσαντα στην ακρη του διαδρομου
φαντασου να την ανοιξεις και να βγει το ρολοχαρτο
κανεις λαθος , αμα πιεις εστω και λιγο γρηγορα φρεντο ειναι εξαιρετικο καθαρτικο...
Ευκαιρία να σε προσέξει κάποια γκομενοφοιτήτρια. Να μην τρως φαγητά που προκαλούν ...τάση προς τουαλέτα, πριν από εξετάσεις.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να έχεις στη τσάντα σου απλά ένα πακέτα χαρτομάντιλα (μπορεί να χρειαστούν και περισσότερα!)
PAOAND
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.