Τολμηρος
Νεοφερμένος
Στο δημοτικό, Αρχαιολόγος, ηθοποιός, πολιτικος μηχανικός και που και που έλεγα γιατρός και δικηγόρος.
Στο Γυμνάσιο ήθελα πολύ να γίνω πιλότος (στα πολεμικά εννοείται)
Γεννετιστής, Αρχιτέκτονας, βιολόγος, μηχανικός Η/Υ, και να φτιάχνω ρομπότ. Και για part time συγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός.
Στο Λύκειο αρχικά ήθελα πολυτεχνείο ή οικονομολόγος αλλά με τίποτα καθηγητής ή γιατρός.
Από τη Β λυκείου ήθελα Ιατρική (φανατικά).
Τελικά πέρασα ΗΜΜΥ στο πολυτεχνείο αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος....!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
-Δασκάλα
-Κομμώτρια
-Δύτης
-Σεφ
-Πωλήτρια (είχα κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα στο προνήπιο, ας μη το συζητήσω καλύτερα)
-Ιδιοκτήτρια σε ράντσο (έβλεπα πολλές ταινίες)
-Βασίλισσα
Αυτά νομίζω.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
navarhos
Νεοφερμένος
Και ξαφνικα...μεγαλωσα
Στο Δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλος.Στο Γυμνασιο κατα εναν περιεργο τροπο δεν με απασχολουσε το τι ηθελα να γινω.
Στο Λυκειο ηθελα να γινω γιατρος ή φυσικοθεραπευτης και ... κατοικος Θεσσαλονικης
Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης
Edit: Και μηχανοδηγος.Ειχα και εχω μια τρελα με τα τρενα.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Τελικα ειμαι ενας εν δυναμει Πληροφορικαριος και ... οχι κατοικος Θεσσαλονικης
Όχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα?
navarhos
Νεοφερμένος
Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνουςΌχι ναύαρχος?Δεν έχεις ναυαρχίδα?
Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης
Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ??????
kou_nikos
Νεοφερμένος
- Αρχαιολόγος και συγκεριμένα Αιγυπτιολόγος (διάβαζα αιγυπτιομανία της DEAGOSTINI)
- Zωγράφος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Li@Ν@
Νεοφερμένος
Selestian
Δραστήριο μέλος
Θα σου περασει, εγω απο περυσι παλευω στο Ηρακλειο (απο Θεσσαλονικη ειμαι). Btw, καλη αρχη στο CSD και καλο κουραγιο.Ειχα μια τηλεκατευθυνομενη οταν ημουν μικρος ,αλλα βυθιστηκε σε μια ναυμαχια και ειπα να εγκαταλειψω το επαγγελμα γιατι εγκυμονει πολλους κινδυνους
Φοιτητης του τμηματος Ιατρικης Θεσσαλονικης
Τυχαια σχολιασες ή παιζεις με τον πονο μου ??????
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 894423
Επισκέπτης
Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν).
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να γίνω κάτι. Από τότε ήμουν βλαμενο που δεν ξέρει τι θέλει :p
Όταν μπήκα στο λύκειο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με εικαστικές τέχνες αλλά και πάλι δεν ήξερα με τι. Όταν άρχισα να βαριέμαι όλα τα χομπι που είχα (χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ) και έμεινε μόνο ένα με το οποίο συνεχιζα (και συνεχίζω) να ασχολούμαι, κατέληξα (ααααμήν).
Φωτογραφία;
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
bethoni
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
...στην αρχη πλυνηστρια και αεροσυνοδος..(γυρω στα 3)
.....στο δημοτικο ηθελα να γινω δασκαλα,οφθαλμιατρος,δερματολογος,φιλολογος,οδηγος τρενου και φουρναρης
.....Α και Β γυμνασιου : στρατιωτικος,μαθηματικος,βιολογος,φιλολογος...
.....ταρα θελω να περασω η νομικη η δασκαλα η φιλολογος και βιολογος....
οπως βλεπετε διαφερουν αρκετα μεταξυ τους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.