koaxis7
Νεοφερμένος
Ηταν το ιδανικο να παιρνεις λεφτα και να καθεσαι...
Μετα εμαθα το ΄΄Εισοδηματιας΄΄
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχαχα εγω τωρα ζωγραφιζω ταφους στα βιβλια μουΛοιπόν θα πρωτοτυπήσω και θα πω απλά....διακοσμητής τάφων!Έπαιρνα τα μάρμαρα που είχαμε στο χωριο, τα συναρμολογούσα έτσι ώστε να μοιάζουν με τάφους, τα ζωγράφιζα, έβαζα λουλούδια, έκανα σχήματα με πέτρες!καλλιτεχνική φύση!
το ιδιο επαγγελμα ειναι???
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχες όρεξη για δουλειά βλέπω από μικρός..!!Εγω οταν με ρωταγανε θυμαμαι ελεγα ΄΄Συνταξιουχος΄΄
Ηταν το ιδανικο να παιρνεις λεφτα και να καθεσαι...
Μετα εμαθα το ΄΄Εισοδηματιας΄΄
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή όμως είναι αρκετά επικίνδυνο το συγκεκριμένο επάγγελμα θέλω να γίνω ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας .....
moxa15
Διάσημο μέλος
τωρα απλα θελω να βρω μια δουλεια στην οποια δεν θα παίρνω 592 euro μεικτά
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δημοτικο: κτηνιατρος, μεχρι που βαλαμε NOVA και ειδα στο ANIMAL PLANET οτι οι κτηνιατροι κανουν και χειρουργια και FBI απο την σειρα 24!
Γυμνασιο: φυσικο--->αστροναυτης
Λυκειο: βιολογος---> γενετιστης, νευροεπιστημονας, αστροναυτης, CIA 8)
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
Για όποιον δεν την ξέρει--->https://0nemesy0.files.wordpress.com/2009/04/xena_logo.jpg
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Μετά στο Δημοτικό ήθελα δασκάλα, και με φανταζόμουν στη θέση των δασκάλων μου να κάνω πολύ πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον μάθημα από αυτούς (για όσους ήταν λίγο βαρετοί) ή μάθημα σαν και το δικό τους (για τους πιο γαμάτους δασκάλους που είχα).
Στο Γυμνάσιο ήθελα διάφορα. Παρέμενε η επιθυμία μου να γίνω δασκάλα, αλλά ήθελα επίσης Αισθητικός, Διακοσμήτρια, Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας , Καθηγήτρια Γεωγραφίας , Ψυχολόγος.
Στο Λύκειο, στην αρχή, ήθελα πάρα πολύ να γίνω Ψυχολόγος, αλλά στη συνέχεια, καθώς πλησίαζε η ώρα των Πανελληνίων χρόνο με τον χρόνο, μπερδεύτηκα πάρα πολύ (γιατί το έψαξα και εκτενέστερα) και όλο και περισσότερα επαγγέλματα μαζεύονταν στο μυαλό μου. Αυτά ήταν: Δασκάλα, Νηπιαγωγός, Καθηγήτρια Αγγλικών, Φιλόλογος, Δημοσιογράφος, Ψυχολόγος, Αισθητικός, κα.
Τελικά δήλωσα 1ο το Παιδαγωγικό, το μεγάλο όνειρο της ζωής μου , αλλά δεν το πιάνω. Και μετά δήλωσα Νηπιαγωγών και Αγγλική Φιλολογία, και σε ένα από τα δύο θα είμαι από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά!!
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
karotenia
Δραστήριο μέλος
μετα ηθελα να γινω δασκαλα (στο δημοτικο!)
στο γυμνασιο ηθελα να γινω καθηγητρια οικιακης οικονομιας μετα οικονομολογος και στο τελος ιατρος!
ε στο λυκειο ηθελα ιατρος ,οδοντιατρος ή φαρμακοποιοςή νοσηλευτρια!!! στο τελος εγινα νοσηλευτρια!!!!
παντως ειχα ποικιλια!!!
Angelicaa
Νεοφερμένος
Ελπιζω να μην (ξανα)αλλαξω γνωμη!!!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
add: τώρα θυμήθηκα ότι ήθελα να γίνω και μουσικός παραγωγός.. :/
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο γυμνάσιο "ξεφούσκωνε" σιγα-σιγά το κολλημά μου γι' αυτά τα επαγγέλματα και άρχισα να αλλάζω γνώμη.
'Ετσι,έφτασα στο Λύκειο και πήγα θετική.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αυτά που είναι σε bold είναι ακριβώς σαν και τα δικά μου! Το είχα ξεχάσει αυτό με το μαγαζί!! Κι εγώ καθόμουνα στο γραφείο μου και ό,τι είχε πάνω το "πούλαγα" στον αδερφό μου ή σε φανταστικούς πελάτες!!οταν ημουνα μικρη ηθελα κατι να πουλαω...συνεχεια παιζαμε οτι ειχα μαγαζι και εβαζα τους αλλους να αγοραζουν!!!!
μετα ηθελα να γινω δασκαλα (στο δημοτικο!)
στο γυμνασιο ηθελα να γινω καθηγητρια οικιακης οικονομιας μετα οικονομολογος και στο τελος ιατρος!
ε στο λυκειο ηθελα ιατρος ,οδοντιατρος ή φαρμακοποιοςή νοσηλευτρια!!! στο τελος εγινα νοσηλευτρια!!!!
παντως ειχα ποικιλια!!!
Α! Επίσης έπαιζα και τη γραμματέα!! Και κράταγα τα ραντεβού του αφεντικού μου (αδερφού μου)!
aloth
Νεοφερμένος
Βέβαια στην πορεία άλλαξα γνώμη αρκετές φορές: μοντέλο(ακόμη δεν είχε βγει το next top model για να πωρωθώ), σχεδιάστρια ρούχων, κατάσκοπος ή ντετέκτιβ (είχα σπάσει τα νεύρα σ' όλους στη γειτονία, κρυβόμουν πίσω από κάθε γλάστρα και πάνω στα δέντρα), τεχνικός υπολογιστών, φιλόλογος, κοινωνιολόγος...
Τελικά κατέληξα να βάλω πρώτη επιλογή ιστορικό-αρχαιολογικό, όπου περνάω σε κάποια πόλη τέλος πάντων...
Επισης με ονειρευομουν και μεγαλοbusinesswoman αλλα δεν το χω με τα οικονομικα και δεν θελω να φαληρησει καμια επιχειρηση με μενα......
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν ήμουν μωρό πριν τα νήπια,ήθελα να γίνω υπηρέτρια(ναι σωστά διαβάσατε) και μετά τραγουδίστρια.
Ύστερα από λίγα χρόνια καταλάβα ότι μάλλον δεν θα είχα και πολύ καλή αποκατάσταση και έτσι το γύρισα σε αρχαιολόγος,δασκάλα και παιδίατρος.Τώρα πια μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη και με περιμένει η οδοντιατρική ή η φαρμακευτική αρκεί να γράψω καλά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.