takis777
Νεοφερμένος
ναι! σωστα διαβασατε αστροφυλακας...οχι αστυφυλακας
για ολα, βεβαια, εφταιγε το 0-6
οταν ωριμασα πλεον, αποφασισα να γινω ποδοσφαιριστης (πρωτοτυπο)
ετσι, μετα απο ενα εξαμηνο σκληρων προπονησεων στην ομαδα του δημου, βαρεθηκα να πηγαινω και προτιμησα να βγαινω στο δρομο να παιζω μπαλα...
ωραιες εποχες...
1. Παπας (οχι σχολια ημουν 3)
...ευλογησον
(δεν μπορουσα να κρατηθω, ηταν μεγαλος ο πειρασμος!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηθοποιός, σκηνοθέτης, προγραμματιστής, πληροφορικάριος --- (έφτιαχνα κάτι φιλμάκια, γι' αυτό)
Μαθηματικός, φυσικός, μηχανικός, καθηγητής πανεπιστημίου
Φαρμακοποιός, βιολόγος, οδοντίατρος
Βουλευτής (μη με πετάτε γιαούρτια!), δικηγόρος (επειδή μιλούσα πολύ), δημοσιογράφος, συγγραφέας
Και τελικά τα τελευταία 2 χρόνια έβαλα στόχο Ιατρική και πέρασα
Gate4
Επιφανές μέλος
οτι να ναι
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν μου το πηραν το ειχα κυριολεκτικα σαν Ευαγγελιο.Μεγαλο κολλημα αυτο (πρεπει να ηταν απο τα 4 μου μεχρι τ 6...)
Μετα ηθελα να γινω κτηνιατρος.Αλλο κολλημα αυτο...μεγαλη πορωση(ισως ακομα να την εχω)
Καποτε ηθελα να γινω Αγια γιατι σκεφτομουν οτι θα ερχονται πουλμαν και πουλμαν και θα φιλανε την εικονα μου..Θα με παρακαλανε κιολας...Αμα δακρυζα και λιγο θα στηνονταν και πανηγυρια...χαχα Οσο το θυμαμαι....Τοτε πηγαινα και κατηχητικο.Ειχα γινει θεουσα,χρηστιανοπουλο σωστο...(τεταρτη δημοτικου ημουν νομιζω)Εκανε συλλογη απο εικονες της Παναγιας κιολας για να την καλοπιασω...
Καποτε τσακωθηκα με ενα παιδι και του ειπα κατι οτι ο Θεος θα τον τιμωρησει κλπ ....
Με πιανει λοιπον απο τον ωμο χαλαρα με σκουνταει και μου λεει..<<Μην εισαι μαλακας,Θεος δεν υπαρχει...Αν υπαρχει γτ δεν δινει και κανα φραγκο σε εμας που δεν τα εχουμε ή γτ δεν βοηθα τους ναρκωμανεις να ανεξαρτοποιηθουν...???>>και αλλα πολλα...
Εμεινα μαλακας και εκατσα και το σκεφτηκα...Παρατησα την εκκλησια..τα κατηχητικα..και τις προσευχες...πουλησα και τις εικονες και τα οικονομησα...Τοτε σκεφτηκα να γινει επιχειρηματιας..
hurricane
Διάσημο μέλος
mouk
Νεοφερμένος
... μεγάλος.Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω...
Τώρα τελευταία σαν να μου πέρασε. Νομίζω.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Κοσμολόγος.
Έλα?
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά πια θέλω να περάσω νομική!
:p
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
Κόρη Καραβοκύρη
Νεοφερμένος
Η ειρωνεία ειναι πως όταν είσαι στο δημοτικό εχεις έναααα σωρρό ιδεές για το τι θες να γίνεις....αργότερα, ξεμένεις ....
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
asteroskoni
Νεοφερμένος
Νηπιαγωγειο- Δημοτικό: Καθηγήτρια Αστρονομίας, Αστροναύτης, Αρχαιολόγος,Γεωλόγος Μετεωρολόγος, Χορεύτρια, Κολυμβήτρια
Γυμνάσιο: Ζωγραφος, Φυσικός (Πυρηνική Φυσική), Γεωλόγος (Αστρο-γεωλογία)
Λύκειο: Αστρονόμος, Μαθηματικός, Φυσικός (Αστροφυσική)
Τέλη Λυκείου: Στρατός, Αστροναύτης ( <-----δεν εκατσε οποτε περασα Φυσικό)
Πανεπιστήμιο: Θεωρητικός Φυσικός (Κοσμολογία )
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Αργότερα ήθελα να γίνω περιπτεράς. Έβλεπα την περιπτερου της γειτονιάς να κάθεται όλη μέρα στο περίπτερο και να παίρνει λεφτά. Τέλειο.
Ο παππούς μου όμως μου έλεγε να πάω να γίνω παπάς. Εκεί έλεγε ήταν όλη η μάσα... Σωστός ο παππους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.