fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,173 μηνύματα.
04-08-11
23:09
Κάποιος γνωστός μου πάντως είχε βρει άκρη με τις αναβαθμολογήσεις κι αυτά.Νομίζω πως είχε ξαναδώσει αυτά που είχα LP και BLF.
Εγώ θα έκανα την αίτηση :/ αλλά γαμώτο λυπάμαι τα λεφτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,798 μηνύματα.
04-08-11
23:13
Αναβαθμολόγηση στα Multiple choice?Το GCVR kai to Listening είναι τα κομμάτια πολλαπλής επιλογής που κόπηκες.
Αν ήταν η έκθεση , θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις.Τώρα όμως , τζάμπα λεφτά θα δώσεις.
Από εκεί και πέρα , καλύτερο διάβασμα την επόμενη φορά που θα δώσεις για να μην είσαι στο όριο.
Καλή επιτυχία !
Αν ήταν η έκθεση , θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις.Τώρα όμως , τζάμπα λεφτά θα δώσεις.
Από εκεί και πέρα , καλύτερο διάβασμα την επόμενη φορά που θα δώσεις για να μην είσαι στο όριο.
Καλή επιτυχία !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos95
Νεοφερμένος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
05-08-11
00:32
παιδια αναβαθμολογιση δεν ειπα οτι θα κανω ποτε..
ειναι ανωφελο οπως λεει και ο φιλος απο πανω.
τελως παντων θα δωσω πιο δυνατα τον Δεκεμβη γιατι τωρα εχω πισμωσει και θα το ΠΑΡΩ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλες
ειναι ανωφελο οπως λεει και ο φιλος απο πανω.
τελως παντων θα δωσω πιο δυνατα τον Δεκεμβη γιατι τωρα εχω πισμωσει και θα το ΠΑΡΩ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλες
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα.
05-08-11
00:37
ξαναδωσε ρε μεγαλε μικρος εισαι..δωσε και κανα αλλο μαζι για να εχεις καβατζα.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο oikonomologos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 237 μηνύματα.
05-08-11
00:38
σορρυ αλλα πως γινεται 64,5%...μισο κυκλακι δηλαδη?
16-08-11
13:25
Εγώ κόπηκα για δεύτερη φορά στο gvr.Αλλά θα ξαναπροσπαθήσω γιατί όπως λέει και το τραγούδι never give up it is such a wonderful life!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...