kyriakos_92
Νεοφερμένος
Θέλω να φτιάξω ένα μπλογκ με έιδήσεις (αθλητικές,πολιτικές,κοινωνικές κ.λπ) κυρίως για Δωδεκάνησα, αλλα και εκτός Νομού. Ψάχνω όνομα...
Έχω σκεφτεί το realnews12
Για πείτε καμία ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα,
Θέλω να φτιάξω ένα μπλογκ με έιδήσεις (αθλητικές,πολιτικές,κοινωνικές κ.λπ) κυρίως για Δωδεκάνησα, αλλα και εκτός Νομού. Ψάχνω όνομα...
Για πείτε καμία ιδέα...
Χμμμ, μπορει να ειναι και στα ελληνικα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos_92
Νεοφερμένος
Εννοείται!Χμμμ, μπορει να ειναι και στα ελληνικα?
alexpant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aκόμα θα ήταν καλό και το Sharknews , ενημέρωση με δόντια!
Kάτι που να θυμίζει θάλασσα ας πούμε !
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα το νιουζ δεν θα σε συμβουλευα να το χρησιμοποιησεις. Θα ελεγα οτι παραπεμπει πλεον περισσοτερο σε παραπληροφορηση παρα σε ενημερωση. Αλλα η επιλογη δικη σου
Και καλη επιτυχια επισης!
kyriakos_92
Νεοφερμένος
θα πρότεινα κάτι αλληγορικό ! Όπως psaraki12 ή fish12 .
Aκόμα θα ήταν καλό και το Sharknews , ενημέρωση με δόντια!
Kάτι που να θυμίζει θάλασσα ας πούμε !
To sharknews μου αρέσει....
Αλλά δε με ενδιαφέρει και τόσο να είναι αλληγορικό! Μια αθλητική στήλη που έχω λέγεται 12ος παίκτης... Από τα 12νησα δηλαδή! ΧαΧα
kyriakos_92
Νεοφερμένος
Ισως Platanos; Τωρα μου ηρθε δεν ξερω. Platanos.gr ή κατι παρομοιο. Ή Dodekanisa (αν και ειναι μεγαλο και κανει συγκεκριμενο το θεμα)... Votsalo.gr;
Γενικα το νιουζ δεν θα σε συμβουλευα να το χρησιμοποιησεις. Θα ελεγα οτι παραπεμπει πλεον περισσοτερο σε παραπληροφορηση παρα σε ενημερωση. Αλλα η επιλογη δικη σου
Και καλη επιτυχια επισης!
Platanos γιατί; Ναι, το dodecanisa είναι πολύ συγκεκριμένο... Εμ, το βότσαλο δε μου αρέσει πολύ!
Λές να μην χρησιμοποιήσω το news ε; Ευχαριστώ πολύ!!!
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Platanos γιατί; Ναι, το dodecanisa είναι πολύ συγκεκριμένο... Εμ, το βότσαλο δε μου αρέσει πολύ!
Λές να μην χρησιμοποιήσω το news ε; Ευχαριστώ πολύ!!!
Παρακαλω
fockos
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα,
Για πείτε καμία ιδέα...
realnews δε συμφωνω γιατι παραπέμπει στον real fm.
Ένα ωραίο όνομα είναι τηλεβόας (το οποίο θυμίζει το κανάλι του παραπέντε).
Επίσης ωραίο όνομα είναι και το κόκκινο αυτί (ακούγεται λίγο χαζό αλλά μένει εύκολα στο μυαλό).
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσεις ένα ζώο (όπως και το τροκτικο)
p.x. koukouvagia. taxidormiko_peristeri (αυτά παλιά μεταφέρανε ειδήσεις)
μια ιδεα είναι και αυτή
ο gatoulis
(πιάνουμε όλα τα τρωκτικά στον ύπνο) που παραπέμπει στα μαιμού site του troktikou.
Παραλλαγη αυτουνού ο papoutsomenos_gatos (απο το γνωσό παραμύθι) και να βάλει για εικόνα τον γατούλη του ΣΡΕΚ.
Επίσης μια άλλη λύση είναι
faka
(πιάνουμε όλα τα ποντίκια)
kyriakos_92
Νεοφερμένος
realnews δε συμφωνω γιατι παραπέμπει στον real fm.
Ένα ωραίο όνομα είναι τηλεβόας (το οποίο θυμίζει το κανάλι του παραπέντε).
Επίσης ωραίο όνομα είναι και το κόκκινο αυτί (ακούγεται λίγο χαζό αλλά μένει εύκολα στο μυαλό).
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσεις ένα ζώο (όπως και το τροκτικο)
p.x. koukouvagia. taxidormiko_peristeri (αυτά παλιά μεταφέρανε ειδήσεις)
μια ιδεα είναι και αυτή
ο gatoulis
(πιάνουμε όλα τα τρωκτικά στον ύπνο) που παραπέμπει στα μαιμού site του troktikou.
Παραλλαγη αυτουνού ο papoutsomenos_gatos (απο το γνωσό παραμύθι) και να βάλει για εικόνα τον γατούλη του ΣΡΕΚ.
Επίσης μια άλλη λύση είναι
faka
(πιάνουμε όλα τα ποντίκια)
Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σου! Θα το σκεφτώ καλά...
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα,
Για πείτε καμία ιδέα...
Βασικα ωραιο ονομα θα ηταν και το :
the news at the island!(λιγο περιεργο φαινεται)
ή
και το seanews (αυτο μου ακουγεται καλυτερο)
Και αλλο ενα ειναι το : exploring the sea(που εχει να κανει και με θαλασσα).
Λιγο αστειοι ειναι οι τιτλοι μου!
kyriakos_92
Νεοφερμένος
Βασικα ωραιο ονομα θα ηταν και το :
the news at the island!(λιγο περιεργο φαινεται)
ή
και το seanews (αυτο μου ακουγεται καλυτερο)
Και αλλο ενα ειναι το : exploring the sea(που εχει να κανει και με θαλασσα).
Λιγο αστειοι ειναι οι τιτλοι μου!
Πολύ ωραία ευχαριστώ!
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.