teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
-"όλοι όρθιοι"
''ΌΛΟΙ ΌΡΘΙΟΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ''
..σηκώνομαι κι εγώ, αλλά όπως συνεχίζω να γράφω όρθιος, έρχεται και μου λέει: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (-πρώτη ανακοπή-)
Παίρνει το γραπτό μου, το ξεφυλλίζει, και μου λέει 1ο και 2ο θέμα γιατί δεν έχεις γράψει τίποτα? (-δεύτερη ανακοπή-)
..και μετά ξύπνησα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Πώπω.... Άντε να μας δώσουν μια ημερομηνία τουλάχιστον.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Eγώ σήμερα είδα εφιάλτη. Δε τον θυμάμαι πολύ καλά, αλλά είχε να κάνει με τις βάσεις κ τις σχολές.
Μη βιάζεσαι, πρέπει να θρηνήσουμε τουλάχιστον ένα θύμα (από το άγχος ντε), για να μας δώσουν την ημερομηνία.
Αυτοί είναι αντεροβγάλτες.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουυ,απο όνειρα όσα θες!!Το τελευταίο:Eγώ σήμερα είδα εφιάλτη. Δε τον θυμάμαι πολύ καλά, αλλά είχε να κάνει με τις βάσεις κ τις σχολές.
(εγώ έχω το άγχος που οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί ν' ακούτε,αν δεν πιάσω Αθήνα από ειδική κατηγορία,τότε περνάω Ξάνθη.)
Οπότε,είδα στον ύπνο μου έναν άγνωστο,με τον οποίο έκανα τον εξής διάλογο:
-Νατάσα,βγήκαν οι βάσεις!!
-Αλήθεια????Τα είδες???Τι έγινε,πού πέρασα?????
-Συγχαρητήρια ρε θηρίο,την έπιασες τη μεγαλούπολη τελικά!!
-Σοβαρά μιλάς??Έπιασα Αθήνα??
-Εμμ...Όχι,Θεσσαλονίκη πέρασες....
(Και δεν έχω δηλώσει καν Θεσσαλονίκη!)
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Ουυ,απο όνειρα όσα θες!!Το τελευταίο:
(εγώ έχω το άγχος που οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί ν' ακούτε,αν δεν πιάσω Αθήνα από ειδική κατηγορία,τότε περνάω Ξάνθη.)
Οπότε,είδα στον ύπνο μου έναν άγνωστο,με τον οποίο έκανα τον εξής διάλογο:
-Νατάσα,βγήκαν οι βάσεις!!
-Αλήθεια????Τα είδες???Τι έγινε,πού πέρασα?????
-Συγχαρητήρια ρε θηρίο,την έπιασες τη μεγαλούπολη τελικά!!
-Σοβαρά μιλάς??Έπιασα Αθήνα??
-Εμμ...Όχι,Θεσσαλονίκη πέρασες....
(Και δεν έχω δηλώσει καν Θεσσαλονίκη!)
αχαχαχα κι εμενα κάπως έτσι!Εγώ θέλω Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης!ειδα ότι με πήραν τηλ ακι μου κάνουν
-Πιάσαμε Σαλόνικαααα!!Δασκαλάκο σου φεξε!
-και λεώ αλήθεια;έπεσε το Παιδαγωγικό 400 μόρια;
-όχι ρε στο Ιστορικό είσαι...
(παθαίνω εγκεφαλικό και μπαίνω να δω τις βάσεις και βλέπω ότι έχασα το παιδαγωγικό για 1 μόριο... αρχιζα έκλαιγα κτλ κτλ....αφου το πρωί που ξύπνησα μου κάνει μάνα μου καλα παραμιλούσες χθες βράδυ; χαχα μιλούσα κι εκλαιγα στον ύπνο μου....νταξει αυτες οι Πανελλαδικές μας έχουν καταντησει λιγο σαικο
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Πωπω τι όνειρο!!!! Δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο!αχαχαχα κι εμενα κάπως έτσι!Εγώ θέλω Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης!ειδα ότι με πήραν τηλ ακι μου κάνουν
(παθαίνω εγκεφαλικό και μπαίνω να δω τις βάσεις και βλέπω ότι έχασα το παιδαγωγικό για 1 μόριο... αρχιζα έκλαιγα κτλ κτλ....αφου το πρωί που ξύπνησα μου κάνει μάνα μου καλα παραμιλούσες χθες βράδυ; χαχα μιλούσα κι εκλαιγα στον ύπνο μου....νταξει αυτες οι Πανελλαδικές μας έχουν καταντησει λιγο σαικο
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
πέρα απ τη πλάκα ήταν πολυ ζωντανό όνειρο... αν και θέλω να πέσει το Παιδαγωγικό απ το να μεινω απ έξω για 10,50 και 100 μόρια προτιμώ να ανέβει!Πωπω τι όνειρο!!!! Δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ΕΕΕ στο τέλος θα πέσει και θα περάσεις! Αισιοδοξία. Εγώ ευτυχώς δεν έχω δεί ακόμα όνειρο με τις βάσεις.πέρα απ τη πλάκα ήταν πολυ ζωντανό όνειρο... αν και θέλω να πέσει το Παιδαγωγικό απ το να μεινω απ έξω για 10,50 και 100 μόρια προτιμώ να ανέβει!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Βασικά μόνο της Θεσσαλονίκης με νοιάζει πήγα με βάση την πόλη εγώ ;Ρ αλλά ντάξει έχω μπει σε mood ΙστορικούΕΕΕ στο τέλος θα πέσει και θα περάσεις! Αισιοδοξία. Εγώ ευτυχώς δεν έχω δεί ακόμα όνειρο με τις βάσεις.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μακάρι όλα να σου πάνε κατ'ευχήν!Βασικά μόνο της Θεσσαλονίκης με νοιάζει πήγα με βάση την πόλη εγώ ;Ρ αλλά ντάξει έχω μπει σε mood Ιστορικού
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
(σχεδόν το ίδιο είδαμε)αχαχαχα κι εμενα κάπως έτσι!Εγώ θέλω Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης!ειδα ότι με πήραν τηλ ακι μου κάνουν
Φρίκη!!
Δε βαριέσαι,όπου να 'ναι τελειώνει και θα επανέλθουμε!(ελπίζω).
Καλή επιτυχία,εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες με το Παιδαγωγικό!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
(σχεδόν το ίδιο είδαμε)
Φρίκη!!
Δε βαριέσαι,όπου να 'ναι τελειώνει και θα επανέλθουμε!(ελπίζω).
Καλή επιτυχία,εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες με το Παιδαγωγικό!
Αστααα!!!Επίσης!Οτι καλύτερο εύχομαι!Σε μια σχολή και πόλης της επιλογής σου
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα δει στα αρχαία ότι έπεσε 4η ενότητα πρωταγορα κι εγω δεν ηξερα μεταφραση και ειχα τρελαθει...παλευα να τη βγαλω μονη και στο τελος μου το πηρε η καθηγητρια,επειδη εληξε ο χρονος.Πανελλήνιες είδα ότι δίναμε σε κάτι τουαλέτες εξωτερικές και δημοσιες ταυτοχρονα ( ),εγώ μία συμμαθήτριά μου που έδινε μαθηματικά κατ. και μια αλλη που στην πραγματικοτητα ενδοσχολικες ηταν να δωσει κι εδωσε,οχι πανελλαδικες.
Ενα αλλο επισης που χα δει ηταν οτι εκθεση ειχαν πεσει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ θεματα και ετσι την επομενη μερα μας καλεσαν να ξαναγραψουμε
Και κάτι άλλα ,ότι έπρεπε να είμαστε 8 παρά το πρωί εκεί κι εγώ στον ύπνο μου έβλεπα ότι ξυπνούσα απόγευμα κι έχανα τις πανελλαδικές
...ετρωγα τέτοια φρίκη όταν ξυπνουσα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετα ειδα οτι ειχα γραψει χημεια και πηγαινα στο φροντιστηριο να βρω το χημικο να του πω οτι τα πηγα τελεια..και αντι για τον χημικο βρηκα τον μαθηματικο που με ρωτησε πως εγραψα και ακολουθησε ο απο πανω διαλογος με το βαθμο φυσικα να υπολογιζεται παλι κατω απο τη βαση
το επομενο που ειδα ηταν οτι την επομενη κυριακη θα εδινα για το προφισενσι στα αγγλικα...επειδη ομως ηταν κυριακη του πασχα εκεινη η κυριακη πηγα να ρωτησω στο φροντιστηριο αγγλικων αν θα γινουν κανονικα οι εξετασεις... βρηκα λοιπον το κτιριο και εκει απο μια πορτα βγαινει ο μαθηματικος μου και με ρωταει πως εγραψα στα μαθ κατ..του λεω τελεια παμε να τα υπολογισουμε και βγαινουν ΠΑΛΙ κατω απο τη βαση...
και λεω ρε παιδι μου αντε στο 1ο ονειρο δεν ηξερα...στα επομενα γιατι πηγαινα κοντα του η ηλιθια οταν τον εβλεπα?? επρεπε να ελεγα ενα γεια απο μακρια και να εφευγα...δεν μπορουσα να φχαριστηθω υπνο
Gate4
Επιφανές μέλος
Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.