antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Το όνειρο μου; Να γίνω ο κυρίαρχος του πλανήτη Αρη
Έχεις εθιστεί στην ADROMEDA??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
μα, πού θα ήμασταν αν δεν είχαμε όνειρα....
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
οι στόχοι είναι μετρημένοι. Να περάσω ιατρική (δεν με νοιάζει σε ποια πόλη), να κάνω ειδικότητα είτε στο Heidelberg είτε στην Βρετανία (όπου βολέψει) για Νευροχειρουργική (μιας που συνδυάζει και διάγνωση και χειρουργική) και να πιάσω μια δουλειά σε ένα νοσοκομείο με ένα μισθό που θα αντικατοπτρίζει τις γνώσεις και τις ικανότητες μου.
Επίσης θέλω να ταξιδέψω όσο πιο πολύ μπορώ και να μάθω όσες πιο πολλές γλώσσες μπορώ.
hurricane
Διάσημο μέλος
actually υπάρχει. :Ρ όχι για τον καρκίνο απλά, αλλά για κάθε είδος καρκίνου η θεραπεία είναι διαφορετική. και πολλές φορές ανάλογα με το στάδιο είναι αποτελεσματική. προς το παρόν είναι το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός στη θεραπεία...να βρεθεί η θεραπεία για τον καρκίνο.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
actually υπάρχει. :Ρ όχι για τον καρκίνο απλά, αλλά για κάθε είδος καρκίνου η θεραπεία είναι διαφορετική. και πολλές φορές ανάλογα με το στάδιο είναι αποτελεσματική. προς το παρόν είναι το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός στη θεραπεία...
Η χημιοθεραπεία και η ραδιενέργεια δεν θεωρούνται θεραπείες, απλώς καθυστερούν τον καρκίνο (εκτός αν είναι σταδίου 1-2).
hurricane
Διάσημο μέλος
Η χημιοθεραπεία και η ραδιενέργεια δεν θεωρούνται θεραπείες, απλώς καθυστερούν τον καρκίνο (εκτός αν είναι σταδίου 1-2).
αν συνεχίσω θα βγούμε off... απλά να ξέρεις ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό επιβίωσης/ ιασης και σε αυτό παίζει πιο πολύ ρόλο προς το παρόν το πώς θα αποκριθεί ο οργανισμός. ναι δεν υπάρχει απολυτη θεραπεια αλλα βαδιζουμε πολυ καλα προς το παρον.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
αν συνεχίσω θα βγούμε off... απλά να ξέρεις ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό επιβίωσης/ ιασης και σε αυτό παίζει πιο πολύ ρόλο προς το παρόν το πώς θα αποκριθεί ο οργανισμός. ναι δεν υπάρχει απολυτη θεραπεια αλλα βαδιζουμε πολυ καλα προς το παρον.
Αν θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε σε π.μ,
το ποσοστό ολοκληρωτικής ίασης είναι γύρω στο 10% αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα και προσωρινά να περιορίστηκε η διόγκωση του όγκου αν δεν αφαιρεθεί χειρουργικά τότε κάποια στιγμή (μετά από 4-5 χρόνια) θα ξανακάνει την εμφάνισή του
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Nανσυ94
Νεοφερμένος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
να σπουδασω στο φπψ στο προγραμμα της ψυχολογιας και να κανω ενα μεταπτυχιακο στη παιδοψυχολογια..!!!!!!!!!!!!!
αυτα....
Itach1
Διάσημο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
υγ. προφανως και κανει λαθος
τα ονειρα ειναι και για πολλες ακομα κατηγορίες κακομοιρων
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
sunday(atlie)
Νεοφερμένος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
1 να μαθω 3 γλωσσες
2 να παρω το ecdl
3 να κανω δευτερο πτυχιο στην κοινωνιολογια η τεφαα η γεωγραφια και κατι με το περιβαλλον
4 να κανω 2 μεταπτυχιακα πανω σε κατι σχετικο με την σχολη μου
5 να κανω διδακτορικο στο εξωτερικο (συγκεκριμενα ιταλια)και να κατσω σε ενα πανεπιστημιο εκει να διδαξω
6 να γραφτω σε ενα συλλογο βολευ θελω πολυ πολυ
7 να ειμαι καλα οικονομικα και να εχω πανω μα πανω απ ολα ΥΓΕΙΑ!!!
προς το παρον βαζω πλωρη για ecdl..αι να δουμε ..μακαρι να τα καταφερω ολα αυτα αλλα μου φαινεται πολυ ουτοπικο
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν,το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω σ'αυτή την περίοδο της ζωής μου είναι να περάσω στο τμήμα της Φιλολογίας!
Θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!!!
Θεσσαλονίκη θες;
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Περισσότερο ναι ...αλλά και σε άλλη πόλη να είναι δε με πειράζει... Φιλολογία να 'ναι..κι όπου να 'ναι..!Θεσσαλονίκη θες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.