angelina b
Νεοφερμένος
Να μη γίνω ανθρωπάκος και να γεμίσω με εμπειρίες...
πολυ ομορφο να διαβαζεις τετοιες προτασεις απο παιδια μολις 16 χρονων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανησυχο Μολυβι
Νεοφερμένος
Παντα θα υπαρχουν ονειρα... Το πιο ομορφο θα ειναι να μην σταματησουμε ποτε να ονειρευομαστε.Τωρα σε αυτην την ηλικια ονειρευομαστε καθε λεπτο και τα ονειρα ειναι απειρα δεν γινεται να μπουν ετσι απλα με λιγες γραμμες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο . Να χαρώ την κάθε στιγμή . Να κάνω οικογένεια . Και γενικότερα , να γεμίζω εμπειρίες .
Α και να πάρει κανα πρωτάθλημα η ΑΕΚάρα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Α και να πάρει κανα πρωτάθλημα η ΑΕΚάρα
-.-''
Δεν φτανει που μας κερδισατε στο κυπελο,στα διαλα
Zopy
Νεοφερμένος
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν φασίστες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν πόλεμοι...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην περιτριγυρίζονται όλα γύρω από το χρήμα...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν ηλίθιοι...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν πουτ@νες και μαλάκες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι, διψασμένοι, κακομοίρηδες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην θανατώνονται ζώα άσκοπα...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην καταστρέφεται το περιβάλλον, η φύση μας...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν στενόμυαλοι...
Και πάει λέγοντας...
Yes, I'm a dreamer.
Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: "Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί κι αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, κι ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, θα πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε "Ναι, είμαστε".
Ανησυχο Μολυβι
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
ένα όνειρό μου είναι να γράψω βαθμούς άνω του 7...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Το όνειρό μου είναι να ξυπνήσω κάποια μέρα και να δω εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους. Ανθρώπους οι οποίοι άνοιξαν επιτέλους τα μάτια τους, είδαν τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται πίσω από την πλάτη τους (από ΜΜΕ, τράπεζες, πολιτικοί, θρησκείες κτλπ), και αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Που παράτησαν τους καφέδες, τα ψώνια και τα κλαμπ και αποφασίσανε να διαβάσουνε, να ενημερωθούν. Που έκλεισαν για πάντα τις τηλεοράσεις και γύρισαν την πλάτη τους στους ρουφιάνους παραπληροφορητές. Που κοιτάχτηκαν κάποια στιγμή στον καθρέφτη και είπαν: "Είμαι ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ γαμώ το! Αυτή είναι η ζωή ΜΟΥ! Δεν τα ανέχομαι αυτά!"
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν φασίστες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν πόλεμοι...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην περιτριγυρίζονται όλα γύρω από το χρήμα...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν ηλίθιοι...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν πουτ@νες και μαλάκες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι, διψασμένοι, κακομοίρηδες...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην θανατώνονται ζώα άσκοπα...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην καταστρέφεται το περιβάλλον, η φύση μας...
Θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να μην υπάρχουν στενόμυαλοι...
Και πάει λέγοντας...
Yes, I'm a dreamer.
Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: "Κι αν μας πουν ότι είμαστε σχεδόν ρομαντικοί κι αδιόρθωτοι ιδεαλιστές, κι ότι σκεφτόμαστε το αδύνατο, θα πρέπει χίλιες φορές να απαντήσουμε "Ναι, είμαστε".
Changer le monde commence par se changer soi-même.
Όνειρα; I saw my dreams coming true today..
ariadny
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν έχω όνειρα
την καλυτερη δουλεια κανεις...
Zopy
Νεοφερμένος
Συμφωνώ. Προφανώς δεν έχω σκοπό να μείνω άπραγη και να περιμένω να συμβούν όλα αυτά ως δια μαγείας. Κατάλαβες πιστεύω τι ήθελα να πω.. :Ρ-Χιλιες φορες να απαντησουμε''Ναι ειμαστε".Συμφωνω! αλλα το θεμα δεν ειναι μια μερα ετσι απλα να ξυπνησεις και να τα δεις,οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας,το θεμα ειναι να τα προσπαθουμε μεσα απο τις πραξεις μας και τα πιστευω μας.Να αλλαξουμε σταση προς το κοσμο,να ανοιξουμε τα ματακια μας και οπως να λες να πουμε πως ειμαι ανθρωπος(σημασια της λεξης :κυρια χαρακτηριστικα ορθια σταση δλδ κεφαλι ψηλα,ΛΟΓΙΚΗ και εναρθρος λογος) και πως αυτη ειναι η ζωη μου.
Το γνωρίζω και το προσπαθώ κάθε μέρα.Changer le monde commence par se changer soi-même.
Gate4
Επιφανές μέλος
Να παρει φετος ο ΠΑΟΚ κυπελλο....
Να γραψω καλα στη γεωμετρια....
mara k telos
Νεοφερμένος
Marios77
Νεοφερμένος
Και να μαθω να εκτιμαω αυτα που εχω χωρις να ζηλευω ανουσια πραγματα που δεν φερουν καμια ουσιαστικη ευτυχια
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
stella_metal
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.