Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικα προτιμο τους βραχυπροθεσμους στοχους γιατι οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.
Τα ονειρα δεν επιτυγχανονται ετσι ξαφνικα,ειναι μια αλληλουχια διαδικασιων,στοχων και τυχης.
Σηκωνει κουβεντα το θεμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna-what if??
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Να δουλεύω ως δασκάλα ... να ακολουθήσω δηλαδή αυτό που σπουδάζω και μ 'αρέσει ... να είναι όλα ήσυχα!! Το σπιτάκι μου να είναι μικρό αλλά ωραίο...για οικογένεια ούτε να το φανταστώ! Ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν το ονειρεύτηκα... ίσως στο βαθμό που το ονειρεύονται οι περισσότεροι!Γενικότερα το όνειρό μου είναι να ζήσω μια ζωή γαλήνια χωρίς σκοτούρες!!Με τους φίλους που έχω και σήμερα ...διότι δεν θα ΄θελα ποτέ να τους αποχωριστώ!Πράγμα δύσκολο καθώς αλλους στόχους έχει ο ένας και άλλους ο άλλος!Και φυσικά να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να με αγαπάει για αυτό που είμαι!!Αυτή είναι και η ζωή που ονειρεύομαι!!! Μάλλον έχω χαλάσει και την ροή της κουβέντας αλλά συγχωρήστε με !!!
Και για να μην είμαι και τελείως αλλού πιστεύω πως τα πραγματικά όνειρα είναι αυτά τα οποία δεν ξεχνάς όσα χρόνια και αν περάσουν ...είναι αυτά που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο!Που όσα χρόνια και αν περάσουν θα λες αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου!!!Τώρα αυτά που γεννιούνται σε μια στιγμή ενθουσιασμού έρχονται και φεύγουν!!
nPb
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Peace_ με "εκνευρίζει" να βλέπω νέους να θέλουν να ζήσουν ζωή ηλικιωμένων. Στα νιάτα (τα οποία περνούν πολύ γρήγορα), μπορείς να ερωτευτείς. Στα γεράματα, υπάρχουν άλλα προβλήματα...
Aγαπητέ εάν αναφέρεσαι σε εμένα διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψα!!!Είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μου!!! Στα γεράματα μου δεν θα συμπεριφέρομαι και σαν παιδούλα...Το θρέντ μιλάει για τελικό προορισμό και όνειρα!! Και ναι στη ζωή μου θα είμαι ευτυχισμένη εάν τελικά καταφέρω να κάνω τη ζωή που περιέγραψα!!Και στο κάτω κάτω έγραψα ότι θέλω να είμαι με κάποιον που θα με αγαπάει για αυτό που είμαι...τώρα εσύ πως κόλλησες στον έρωτα .... !!Αλλά απορώ γιατί κάθομαι και απολογούμαι κιόλας!!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω απλά να βασίζομαι σε προοπτικές που θα κάνουν ευτυχισμένη εμένα και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Μπορεί να ακούγεται γενικόλογο και ουτοπιστικό, αλλά ίσως είναι και ένα όνειρο πάνω στο οποίο βασίζονται όλα τα "μικρότερα" όνειρα-στόχοι. ^^
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.