Έχετε πρότυπα;

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28,918 μηνύματα.

SonGokuUI

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα.
Πρότυπο για μένα είναι η καλύτερη πτυχή της προσωπικότητάς μου που μπορώ να βγάλω.
 

vxrc

Νεοφερμένος

Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Δεν νομίζω ότι έχω ένα all in one πρότυπο.
Για πειθαρχία, motivation, ανταγωνιστικότητα:

Rich Froning

Όλοι έχουν ελαττώματα. Ο Froning είναι θρήσκος, ο Josh Bridges είναι στρατόκαυλος, ο Steve Jobs (ήταν) άπλυτος χίπης.
 

Guest 468119

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Φυσικά. Πρότυπο είναι ο μικρός ουγκαντεζος που επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες στην απόλυτη φτώχεια, ο ιατρός που θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του, ο άνθρωπος που θα σεβαστεί τα ΑΜΕΑ κ.ο.κ
 

*Serena*

Τιμώμενο Μέλος

Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.

Hased Babis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Claude E. Shannon: Αυτό το σπουδαίο άτομο που ευθύνεται για το γεγονός οτί γράφω αυτό το μήνυμα, μαθηματικός, μηχανικός και ιδιοφυία, μέχρι και αφίσα θα τον κάνω.

Colin Chapman: Ο Δημιουργός της Lotus ο οποίος υπήρξε άτομο με έξυπνες ιδέες για το πως πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο στην πίστα και στον δρόμο.

Οι θρύλοι του Μηχανοκίνητου αθλητισμού: Από τους φορμουλάδες J.M Fangio, Jackie Stewart, Emerson Fitippaldi, Niki Lauda, Gilles Villeneuve, Ayrton Senna, Alain Prost, Mika Hakkinen, Michael Schumacher, Kimi Raikkonen και Lewis Hamilton και τους πολυνίκες του Le Mans Jacky Ickx και Tom Kristensen μέχρι τους άρχοντες των Rally Colin McRae, Sebastian Loeb, Sebastian Ogier και αυτό το "τρελό παιδί" που λέγετε Kalle Rovanpera, και τους βασιλιάδες του Ντακάρ Stephane Peterhanssel και την θεά Juta Kleinschmmidt, όλοι αυτοί έχουν θέση στην καρδία μου.

Rock Stars: Άτομα που μαγεύουν παίζοντας η τραγουδώντας όπως ο Richie Blackmore και ο Bruce Dickinson.

Κώστας Καββαθάς: Δυστυχώς πλησιάζει στην δύση του, με αγάπη για την επιστήμη, την τεχνολογία, το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο, οξυδερκής, με πύρινο λόγο και άποψη για όλα (Κάτι σαν τον @nPb δηλαδή -Κάτι μου λέει οτί αυτόν είχε για πρότυπο ο Νίκος-) ο Δάσκαλος Κώστας Καββαθάς, αποτελεί πρότυπο δημοσιογράφου.

και φυσικά:



ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο BRO ΜΟΥ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top