fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε μερίκες από τις προαναφερθέντες ταινίες ,η αλήθια είναι ότι συγκηνηθηκα λιγάκι αλλά έως εκεί ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ifigenia18
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
https://www.imdb.com/title/tt1423894/
εκεί που κάθεται ο πρωταγωνιστής γερός στο παγκάκι...
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
το +1 οχι μονο για το ποστ, αλλα και για την υπογραφηΟι ταινίες στις οποίες ΔΕΝ έχω κλάψει είναι μετρημένες στα δάχτυλα...! Κλαίω και σε ρομαντικές, και σε κοινωνικές και σε ταινίες του Disney!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη!! Δένομαι με τους πρωταγωνιστές και ζω το δράμα τους ένα πράγμα.... Και εκτός αυτού πρέπει να είμαι πολύ μαζόχα... Μπορεί να έχω δει μια ταινία 20 φορές, κάθε φορά να κλαίω, και να την ξαναβλέπω και πάλι να κλαίω... Με λίγα λόγια δεν μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα!!!!
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος
το +1 οχι μονο για το ποστ, αλλα και για την υπογραφη
Ευχαριστώ.... Αυτή είναι μία πό τις ταινίες που έχω ρίξει ΤΟ κλάμα.... Και η αγαπημένη μου...
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ρομαντικές δεν κλάιω ποτέ γιατί συνήθως τις βλέπω με παρέα(κλαίνε οι άλλοι και εγώ τους βλέπω και γελάω)
σε άπειρες...
joann
Νεοφερμένος
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Την έχω δει! Δεν έκλαψα ,μάλλον επειδή ήταν η μαμα μου και η αδερφή μου μπροστά...λοιπον σε ταινια με λιγμους δεν εχω κλαψει ποτε εκτος απο μια παρα πολυ ακυρη που ακομα προσπαθω να το εξηγησω γιατι εκλαψα τελικα...μαλλον γιατι ηταν νυχτα ημουν μονος μου στο σαλονι ημουν πτωμα και προφανως λιγο εκτος εαυτου...στο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ την στιγμη που τον κυνηγανε στην νεα υορκη να τον σκοτωσουν εκλαιγα με λιγμους...και μετα εχω φτασει μεχρι σε σημειο να βγαζω καποια δακρυα και να νιωθω ενα κομπο στο λαιμο με αρκετες...οπως μια ταινια με την καμερον ντιαζ που εχει δυο παιδια και το ενα ειναι αρρωστο και η αλλη κορη της κανουν συνεχως επεμβασεις για να διατηρει στην ζωη την αδελφη της...και μια αλλη που πραγματικα πηγα να τα μπαξω αλλα κρατηθηκα γιατι ειμαι και 18 χρονων γομαρι και δεν λεει να κλαιω μπροστα στην μανα μου...το ΧΑΤΣΙΚΟ πραγματικα συγκινητικο εχω και σκυλι και πραγματικα ενιωθα ενα κομπο με το ζορι κρατιομουν να μην πλανταξω στο κλαμα...και μετα ειναι και αλλες οπου ενιωθα τον κομπο αλλα αυτες ειναι χαρακτηριστικες...και αυτο το ημερολογιο ειναι πραγματικα τοσο συγκινητικο??? αμα καναμε ψηφοφορια θα ειχε βγει πρωτο μιλαμε παρα πολλοι και πολλες το ανεφεραν...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το ημερολόγιο δεν είναι και τόσο συγκινητικό γενικά , μόνο το τέλος , που φαίνεται πόσο πραγματικά την αγαπούσε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Κατά κάποιον τρόπο μπαίνω στην θέση τους, είναι σαν να τα βιώνω εγώ όλα αυτά. Και ως υπερβολικά ευαίσθητη που είμαι, με επηρρεάζει το παραμικρό συναίσθημα.
selc
Δραστήριο μέλος
Η πρώτη ταινία που έκλαψα ακόμα και αν δεν μπορούσα να διαβάσω τότες...
Πρέπει να έχω ξανακλάψει αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
marina_m2
Νεοφερμένος
ο φυλακας της αδερφης μου
the memory keepers daughter
για αυτες τις ταινιες αξιζει να κλαψει καποιος....(την πρωτη πρεπει ολεσ οι γυναικες να την δουν οπωσδηποτε και την τελευταια κατεβαστε την γιατι δεν κυκλοφορει σε dvd)
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμάμαι ότι είχα κλάψει στο Blue Valentine (η ερμηνεία της M.Williams ήταν εξαιρετική!)
Σε ρομαντικές δεν κλάιω ποτέ γιατί συνήθως τις βλέπω με παρέα(κλαίνε οι άλλοι και εγώ τους βλέπω και γελάω)
Μπράβο! Νομιζα που οι Έλληνες δεν εχουν δει το Blue Valentine!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.