Και με το rainman εγω ειχα συγκινηθεί παρα πολυ!Εκλαψα με την ταινια '' ο κυκλος των χαμενων ποιητων'' ( Dead poets society https://www.youtube.com/watch?v=aQwVQzs9pHk) φοβερη ταινια με πολυ βαθια νοηματα... και με την ταινια '' Η λιστα του Σιντλερ'' ( Schindler's list https://www.youtube.com/watch?v=dwfIf1WMhgc) του Σπιλμπεργκ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
m.afalda
Νεοφερμένος
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε παίζεται ρε παιδιά.. όχι δάκρυσα.. σπάραξα στο κλάμα! με λιγμούς!
είναι καταπληκτική.. να την δείτε..
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δακρυσα στο "το αρωμα" στην τελευταια σκηνη που τον εφαγαν!!!και στον καπελα!εκει ημουν στο κρεβατι με την κολλητη μου και αυτη ειχε κοιμηθει και εγω εκλαιγα!!!χαχαχα!!!
αχαχαχαχα
αντε ρε
πάλι καλά που δε ροχάλιζα να λες
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
ραφαελλα
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
μια φορά μόνο στη ζωή μου έχω κλάψει για ταινία.. το 7 pounds..
δε παίζεται ρε παιδιά.. όχι δάκρυσα.. σπάραξα στο κλάμα! με λιγμούς!
είναι καταπληκτική.. να την δείτε..
εχεις δικιο...
η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινα τπτ σε ολη την ταινια + το τελευταιο 20λεπτο που ξεκαθαρισαν ολα πλανταξα! ο will smith εδωσε ρεστα!
Kelly:)
Νεοφερμένος
Λιγμοί οχι αστεια...και τις 5 φορές το ιδιο κλάμα..
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είχα κλάψει όταν είδα την "Μαλένα" με την Μπελούτσι επειδή τελικά ο μικρός δεν έκανε σεξ μαζί της.
vasia4848
Νεοφερμένος
P.S. I love you
The Notebook
A walk to remember
7 pounds
the curious case of Benjamin Button
titanic
My sister's keeper
ψυχη βαθια (με λιγμους)
Dear John
The Last Song
Life as a house
10 things i hate about you
across the universe
Βασιλιας τον λιονταριον , Σπιριτ το αγριο αλογο , Candy(οταν ημουν πιο μικρη)
Remember me (μολις ειδα την ημερομινια στον πινακα αρχισα να κλαω με αναφυλιτα , ολοι στο σινεμα εμενα κοιτουσαν ...χιχι)
changeling
August Rush
Message in a bottle
Pursuit of Happiness
How to Deal (λιγο..αλλα εκλαψα)
Up in the air (οχι το cartoon)
Slumdog millionaire
Finding Neverland
και παρα παρα παρα πολλες ακομη που δεν μπορω να θυμιθω αυτη την στιγμη!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Φυσικά.
P.S. I love you
The Notebook
A walk to remember
Life without me
Και με άλλες λογικά, αλλά με αυτές αρκετά.
+ το My Sister's keeper.
Εκεί πιο πολύ απ' όλες. Αφού μετά είχα πρησμένα μάτια.
Υπέροχο.
tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
The Notebook...
Λιγμοί οχι αστεια...και τις 5 φορές το ιδιο κλάμα..
Αχ, κι εγώ τα ίδια... Κάθε φορά κλαίω.. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες.. Την περίμενε τόσα χρόνια και έφτιαξε το σπίτι όπως της είχε υποσχεθεί..
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
rarabylum
Νεοφερμένος
mother and child,21 grams,7 pounds,i am sam,seven,the patriot,armagedon,ναυαγος,6η αισθηση,perl harbor,man on fire,the departed,magnolia,stell magnolias(φοβερη ταινια),στο lion king οταν πεθανε ο μουφασα..και στο αδερφος μου ο αρκουδος,καημενο αρκουδακι..armageddon,i am legend(αγαπαω σκυλακι),the pianist,the road,never let me go,my sister's keeper(το θυμηθηκα κ ανατριχιασα ),θα σε βρω στον παραδεισο...καλα και στο notebook δε συζητω για ΠΟΣΟ κλαμα...
αυτες μονο(..μου ηρθαν στο μυαλο)...ναι,δεν ειναι να δω εγω ταινια,θελω κουτες χαρτομαντηλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.