nafs
Διάσημο μέλος
Έχοντας γεννηθει και μεγαλώσει στη θεσσαλονίκη εχω μεγαλώσει με τα τραγούδια του.
Τι να πω... Κρίμα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ναι, σιγά. Είδα και για τη Winehouse που είναι στην ίδια κατηγορία με τη Gaga τι κλάμα έπαιξε.
Τι συγκρίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λογικό δεν ήταν; Που να δεις πόσο θα έκλαιγαν για την Gaga τα αποβλακωμένα-ζώα-μαστουρωμένα!
Εδώ όμως δε μιλάμε για τέτοια υποκουλτούρα.
Get a life.
+ λάβε υπόψιν το ήθος του καλλιτέχνη. Πρόσεχε τι γράφεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
η οποία είναι?
αυτή που εξέφρασα
Για κάποιους ίσως ήταν σημαντική κι αυτή καλό μου. Εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εκτιμάς κάποιον καλλιτέχνη και ξαφνικά αυτός φευγει ένα "πω σκατά" θα το πεις, αν σου βγει.
Ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει για σένα μπορεί να είναι μαλακία για τον άλλο σωστό. Ε και; Τι έγινε;
Την είπες τώρα σε κάποιους και κάτι έκανες.
εγώ; τι πρόβλημα να χω;
Τι συγκρίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Λογικό δεν ήταν; Που να δεις πόσο θα έκλαιγαν για την Gaga τα αποβλακωμένα-ζώα-μαστουρωμένα!
Εδώ όμως δε μιλάμε για τέτοια υποκουλτούρα.
Get a life.
+ λάβε υπόψιν το ήθος του καλλιτέχνη. Πρόσεχε τι γράφεις!
χαίρομαι που εμείς εδώ προτιμάμε τη γνήσια ελληνική κουλτούρα από το σκουπιδαριό.
καλά λες δε συνεχίζω, όχι τίποτα άλλο θα ξυπνήσει κι από τον τάφο του να με κυνηγάει
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σαφώς!! Και φυσικά όλοι εδώ μέσα είμαστε ανώτερα πεπαιδευμένα όντα που ακούμε μοναχά ποιότητα. Οκ!χαίρομαι που εμείς εδώ προτιμάμε τη γνήσια ελληνική κουλτούρα από το σκουπιδαριό.
Και πρώτος και καλύτερος, ΕΣΥ
Κι εγώ χάρηκα!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Δεν είμαι από τα άτομα που ακούνε ελληνική μουσική, αλλά τον Μητροπάνο, πάντα τον θεωρούσα έναν από τους καλύτερους του είδους του και πραγματικά όταν το έμαθα, δε το πίστευα, νόμιζα ότι ήταν πλάκα.
ΝΑΙ, ήταν σοκ και ναι, στεναχωρήθηκα, ένα κρίμα το είπα.
Όχι τόσο για το τι άνθρωπος ήταν - στη τελική δε τον γνώριζα - αλλά ως καλλιτέχνης ήταν τοπ και πραγματικά, βλακεία που σιγά σιγά όλοι οι καλοί φεύγουν.
RIP.
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Πριν από δύο χρόνια είχα ακούσει και δει από κοντά τον Δ. Μητροπάνο στο κέντρο όπου τραγουδούσε. Θυμάμαι το λεβέντικο εκείνο ζεϊμπέκικο που χόρευε πάνω στην πίστα που ξεσήκωνε ολόκληρο το μαγαζί κι έκανε τους θαμώνες να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν. Μου είναι τόσο παράταιρη η εικόνα αυτή με το αποψινό συμβάν...
Καλό ταξίδι!
Θα σε θυμόμαστε πάντα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
17/4/2012 έφυγε ο Δημήτρης Μητροπάνος
R.I.P. για έναν μεγάλο καλλιτέχνη και άνθρωπο
Και ας μην άκουγα φανατικά, ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ για μια μεγάλη φωνή δε βλάπτει.
Σβήσε το φεγγάρι,
σβήσε μου τα μάτια,
σβήσε μου τις λέξεις
να μη σε φωνάξω πίσω.
Σβήσε το φεγγάρι,
σπάσ' το σε κομμάτια
να μη δω που φεύγεις,
να μη σε ξαναγαπήσω.
Σβήσε το φεγγάρι.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό ταξίδι Δημήτρη Μητροπάνο...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες που τους λεν αλήτες
και μας βλέπουν και μας γνέφουν απ' τους ουρανούς...
Loreley
Περιβόητο μέλος
Κρίμα.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης, με απίστευτη φωνή, με υπέροχα τραγούδια και με ελληνική ψυχή.
Έφυγε ξαφνικά, όχι και με τελειώς ανώδυνο τρόπο απ' ό,τι διάβασα, κρίμα πραγματικά.
Μακάρι να μην ξεχαστεί ποτέ η ιστορία που έγραψε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα όλη η Ελλάδα πονα...
Ο άνθρωπος αυτος τραγούδησε την πίκρα,τον πόνο ,τον έρωτα και την ανάγκη για ζωη ...
Εκφραζει καθε ανθρωπο απ τους στιχους του.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
RIP.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.