Μαρία Γ.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Όχιιιιι ακίνητα!Μετρητά,σίγουρα πράγματα!Εχει αμάξι;Ακίνητα;Σταθερή καλή δουλειά πχ είναι γιατρός δικηγόρος;Αν ναί τότε προχώρα.
Γνωριστηκαμε στα μαθηματα χορου που παμε και οι δυο.
Άμα στα 16 σου σε βάλαν στη σχολή χορού σε τμήμα ενηλίκων,τότε εγώ είμαι ο Roberto Carlos...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=59467&page=9
Καρφώθηκες!
Italian dream...
Διάσημο μέλος
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX πλακα κανεις???
Παντως αν ειναι καθηγητης οι πιθανοτητες σου είναι πιο λιγες απο τις πιθανότητες που εχεις να σκοτωθείς καθαρίζοντας ένα πορτοκάλι.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχιιιιι ακίνητα!Μετρητά,σίγουρα πράγματα!
Καλα λεει ακινητα.Τα μετρητα μπορει να χασουν την αξια τους.
Άμα στα 16 σου σε βάλαν στη σχολή χορού σε τμήμα ενηλίκων,τότε εγώ είμαι ο Roberto Carlos...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=59467&page=9
Καρφώθηκες!
Αντε μωρε, τον καθηγητη χορου εννοουσε.
Εν τω μεταξυ εχει γεμισει το φορουμ με αγαπη και αμπελοφιλοσοφια, απαντωντας σε μηνυμα μετα απο 5 χρονια.
https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=3964870#post3964870
Τι ειν αυτο που το λενε αγαπη;Τι ειν αυτο;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μια ειναι λυση σ ε συτου του ειδους της πεπιπτωσης μακρεια και αγαπημενη
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαρα οσο θες αλλα για καλητερα αποτελεσματα παρε φορα
cassandra011997
Νεοφερμένος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι βέβαια κοπέλα μου μην συνεχίσεις με τίποτα! Άκου τη φίλη σου!
Ωραίο για σενάριο ρομαντικής ταινίας αλλά ως εκεί!
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Λοιπον ειμαι 16 χρονων και παω β λυκειου και μου αρεσει καποιος που ειναι 30 χρονων. Γνωριστηκαμε στα μαθηματα χορου που παμε και οι δυο. Θελω να τον πλησιασω αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι. Και εαν τελικα τον πλησιασω πως θα το κανω; Η κολλητη μου λεει να μην κανω τιποτα και να βρω εναν στην ηλικια μου. Δεν ξερω τι να κανω...
Άστα να πάνε.Και εγώ γουστάρω χρονια(σεξουαλικά,όχι ερωτικά) τη γειτόνισσα μου που είναι 38 και παντρεμένη με παιδί αλλά τίποτα.
Βλέπω στο τέλος να μου μένει απωθημένο.
Άτιμο πράγμα η διαφορά ηλικίας.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Στο κατω κάτω προσπάθησε να το σκεφτείς καθαρά.. Πως θα αντιδρούσες αν αυτη η φιλη σου στα 16 της σου ελεγε οτι ειναι ερωτευμένη με έναν 30αρη? Δεν θα σου φαινόταν παράξενο/παράλογο? Δεν θα ανησυχούσες για αυτήν? Δεν θα προσπαθούσες να την αποτρέψεις? Αυτος ο άνθρωπος μπορεί κάλλιστα τώρα να έχει γυναίκα και παιδί. Αλλα φυσικά εσύ δεν το καταλαβαίνεις γιατι το ζείς από μέσα, γιατι δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Κάποιος όμως απο έξω που μπορεί να δει αντικειμενικά τα πράγματα παντα εχει σωστότερη γνώμη. Μην υποτιμάς την γνώμη της φίλης σου, ούτε την δική μας, παρόλο που είμαστε ένα μάτσο ''άγνωστοι''.
Μαρία Γ.
Νεοφερμένος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Και εγω γουσταρω την γειτωνησσα που ειναι 36 χρονον για σεξ δηλαδη μονο αλλα δεν γινεται τπτ.Κακο πραγμα να εχουμε απωθημενα αλλα ειναι και παντρεμενη με 2 παιδια
τελειως ΟΤΙΝΑΝΑΙΦΙΛΕΜΟΥ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.