Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
τωρα πια λεω μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως για παραδειγμα...
Ειχα αρρωστησει φετος στη 3ημερη...ειχα πυρετο, δεν τους το ειπα για να μην ανησυχησουν (ειμαι μοναχοπαιδι οποτε καταλαβαινετε τι γινεται)
ε τους ελεγα ψεματα οτι ειμαι καλα.... xD
αφηστε που ειμαι και λιγο στοκος...και αν πω καποιο ψεμα μετα δε θυμαμαι τι ψεμα εχω πει και τα κανω σαλατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα για ψέματα... εεε εντάξει έχω πει μερικά, τπτ σπουδαίο βέβαια, ψεματάκια... Απλά για την πρώτη μου "σχέση" δεν το ήξεραν... και αναγκαστικά τους έλεγα ψέματα
Η αλήθεια είναι ότι πριν 2 χρόνια περίπου τους είπα τι συνέβαινε.......
Τώρα όμως όλα οκ και μ' αρέσει πολύ αυτό....
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
σοβαρά;;;; εεε τι να κάνουμε έπεσες σε καλά παιδιά!!!!Παιδια ειστε για το αναμορφωτηριο :/
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Όλα όπως φαίνονται είναι, όπως είμαι έξω είμαι και μέσα nothing special there.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχ, καλά οι γονείς σου μετά δεν σου τις έβρεξαν? Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ αν μάθαινα ότι η αδερφή μου βγαίνει ραντεβού με αγόρια σ'αυτήν την ηλικία, και κρυφά κιόλας, πίστεψέ με θα της είχα ρίξει τέτοιο βρωμόξυλο και θα της είχα μαυρίσει τον ποπό της τόσο πολύ, που θα της έφευγε αμέσως η όρεξη! Όσο για τον γκόμενο που αναφέρεις, στην καλύτερη περίπτωση, αν ήταν τυχερός και ζουσε, θα του χρειαζόταν πλαστικός χειρουργος, σε άλλη περίπτωση θα του χρειαζόταν άλλος επαγγελματίας....Οσο ημουν στην εφηβεια ειχα πει 2 φορες χοντρο ψεμα,οτι και καλα ειμαι βολτα με τις κολλητες μου,ενω ημουν με γκομενο αγνωστου ταυτοτητος...
φυσικα την ψιλιαστηκανε τη δουλεια,δεν γεννηθηκαν χθες
ενιγεουει,μετα απο μερες δεν κρατιομουν και τους τα ελεγα''θυμαστε που ελεγα οτι ειχα βγει με τις ταδε; ε δεν βγηκα με αυτες αλλα με αγορι ''
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αραξε ταλιμπαν.Ο καθενας οτι γουσταρει κανει δεν θα σου ζητησει την γνωμη η αδερφη σου για κανενα λογο.Και προσεχε γιατι τετοια νταηλικια συχνα καταληγουν μπουμεραν τουτεστιν μπορεις να βγεις και δαρμενος αν ο γκομενος εχει παρεες.Χαχαχ, καλά οι γονείς σου μετά δεν σου τις έβρεξαν? Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ αν μάθαινα ότι η αδερφή μου βγαίνει ραντεβού με αγόρια σ'αυτήν την ηλικία, και κρυφά κιόλας, πίστεψέ με θα της είχα ρίξει τέτοιο βρωμόξυλο και θα της είχα μαυρίσει τον ποπό της τόσο πολύ, που θα της έφευγε αμέσως η όρεξη! Όσο για τον γκόμενο που αναφέρεις, στην καλύτερη περίπτωση, αν ήταν τυχερός και ζουσε, θα του χρειαζόταν πλαστικός χειρουργος, σε άλλη περίπτωση θα του χρειαζόταν άλλος επαγγελματίας....
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχ, καλά οι γονείς σου μετά δεν σου τις έβρεξαν? Πέρα από την πλάκα όμως, εγώ αν μάθαινα ότι η αδερφή μου βγαίνει ραντεβού με αγόρια σ'αυτήν την ηλικία, και κρυφά κιόλας, πίστεψέ με θα της είχα ρίξει τέτοιο βρωμόξυλο και θα της είχα μαυρίσει τον ποπό της τόσο πολύ, που θα της έφευγε αμέσως η όρεξη! Όσο για τον γκόμενο που αναφέρεις, στην καλύτερη περίπτωση, αν ήταν τυχερός και ζουσε, θα του χρειαζόταν πλαστικός χειρουργος, σε άλλη περίπτωση θα του χρειαζόταν άλλος επαγγελματίας....
Καλέ γιατί;
Ούτε έγκλημα να έκανε το παιδί. Ο.ο
~
Κάπου στο γυμνάσιο μπορεί να έλεγα κανένα ψεματάκι για το που θα πάω. Να έλεγα κάπου εδώ γύρω και να βρισκόμουν κάτι χιλιόμετρα μακριά. Για πρόσωπα δεν είχα πρόβλημα να πω ψέματα..δεν είχα και τίποτα ιδιαίτερο κιόλας. Απλά από μικρή που ήμουν είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τους δικούς μου σε τέτοια θέματα.
Απλά ναι, παίζει ρόλο και η ηλικία...Πάντα έχεις την αγωνία για το πως θα το πάρουν.. σαν να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο. Είναι cute μωρέ.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, εγώ δεν είμαι ούτε υπερ του ξύλου ουτε υπερ της γενικότερης βιας. Για άλλες περιπτώσεις δεν θα με πείραζε, αν όμως αυτα τα θέματα αφορούν άτομο της οικογένειάς μου, που παρεμπιπτόντως είναι και σε μικρή ηλικία, τότε και θα βιαιοπραγήσω για την προστατέψω και άλλα χειρότερα κι ας έχω συνέπειες από τις παρέες όπως λες. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά το προτιμώ από το να μένω αδιάφορος και να μην δίνω δεκάρα, όπως κανουν σήμερα οι περισσότεροι στην ελλάδα.Αραξε ταλιμπαν.Ο καθενας οτι γουσταρει κανει δεν θα σου ζητησει την γνωμη η αδερφη σου για κανενα λογο.Και προσεχε γιατι τετοια νταηλικια συχνα καταληγουν μπουμεραν τουτεστιν μπορεις να βγεις και δαρμενος αν ο γκομενος εχει παρεες.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να την προστατεψεις απο τι?Εφηβικη σχεση ειναι.Για άλλες περιπτώσεις δεν θα με πείραζε, αν όμως αυτα τα θέματα αφορούν άτομο της οικογένειάς μου, που παρεμπιπτόντως είναι και σε μικρή ηλικία, τότε και θα βιαιοπραγήσω για την προστατέψω και άλλα χειρότερα κι ας έχω συνέπειες από τις παρέες όπως λες
nPb
Επιφανές μέλος
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι 18 λοιπον,γουσταρω να πινω αλκοολ και μερικες φορες να κανω κανα τσιγαρο.Η παρεα μου φυσικα δεν αποτελειται μονο απο κοριτσια,αλλα και απο αγορια.Καιρος να το αποδεχτουν.Και στην τελικη και "γκομενο"να εχω δεν τους πεφτει λογος.Για να αποφυγω συγκρουσεις"πινω χυμο,δεν καπνιζω,ειμαι συνεχεια με τις φιλες μου.οι οποιες ειναι φυσικα ολες τους νορμαλ μπλα μπλα μπλα.."
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την προστατέψω από το να γίνει και να τη θεωρει ο κόσμος "τσουλάκι" και απο το να τη θεωρεί ο καθε μα*α*ας ως μια γκόμενα που πρέπει να ρίξει και απο το να γίνει όπως πολλα ηλίθια κοριτσάκια στην ηλικία της που βλέπω καθε μέρα έξω να ντύνονται λες και πανε σε στριπτιτζάδικο. Ε λογικά πρέπει να σταματήσω γιατί απ'οτι βλέπω δεν είναι της "μοδας" πλεον να νοιάζεσαι για την αδερφή σου ή για την κόρη σου, για το που παει ή με ποιον βγαίνει. Δεν ξέρω σε σένα ή σε καποιον άλλον μπορεί να αρέσει η ιδέα η αδερφή σου να βγαίνει με γκόμενους απο τα 13 ή 14, να λεει ψεματα κι εσύ και οι γονείς να αδιαφορείτε. Εμένα, αφου δεν μ'αρεσει αυτό, παει να πει ότι είμαι ταλιμπαν....Να την προστατεψεις απο τι?Εφηβικη σχεση ειναι.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Να την προστατέψω από το να γίνει και να τη θεωρει ο κόσμος "τσουλάκι" και απο το να τη θεωρεί ο καθε μα*α*ας ως μια γκόμενα που πρέπει να ρίξει και απο το να γίνει όπως πολλα ηλίθια κοριτσάκια στην ηλικία της που βλέπω καθε μέρα έξω να ντύνονται λες και πανε σε στριπτιτζάδικο. Ε λογικά πρέπει να σταματήσω γιατί απ'οτι βλέπω δεν είναι της "μοδας" πλεον να νοιάζεσαι για την αδερφή σου ή για την κόρη σου, για το που παει ή με ποιον βγαίνει. Δεν ξέρω σε σένα ή σε καποιον άλλον μπορεί να αρέσει η ιδέα η αδερφή σου να βγαίνει με γκόμενους απο τα 13 ή 14, να λεει ψεματα κι εσύ και οι γονείς να αδιαφορείτε. Εμένα, αφου δεν μ'αρεσει αυτό, παει να πει ότι είμαι ταλιμπαν....
Το ότι θα κάνει μια σχέση, ακόμα και στα 13 ή 14, δεν σημαίνει ότι γίνεται αυτομάτως τσουλάκι.
Αν ερωτευτεί κάποιον γιατί να μην έχει τη δυνατότητα να περνάει χρόνο μαζί του και να τη κάνει το οικογενειακό της περιβάλλον να πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι το υπέρτατο κακό και δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα για την ηλικία της;
Αυτό μάλιστα, θα τη κάνει να κρύβει πράγματα και θέματα της προσωπικής της ζωής γιατί θα φοβάται τι θα πείτε και πως θα το κρίνετε. Και όταν πραγματικά θα χρειάζεται βοήθεια για ένα θέμα της δεν θα μπορεί να απεθυνθεί σε εσάς. Στην οικογένεια δηλαδή.
Να νοιάζεσαι, εννοείται ότι πρέπει να την προστατέψεις από όλα αυτά που λες για να μην φτάσει στο σημείο που λες!!! άλλο αυτό όμως... το να κάνει μια σχέση, μια απλή σχέση δεν συνεπάγεται αυτά που φοβάσαι ότι θα γίνειΝα την προστατέψω από το να γίνει και να τη θεωρει ο κόσμος "τσουλάκι" και απο το να τη θεωρεί ο καθε μα*α*ας ως μια γκόμενα που πρέπει να ρίξει και απο το να γίνει όπως πολλα ηλίθια κοριτσάκια στην ηλικία της που βλέπω καθε μέρα έξω να ντύνονται λες και πανε σε στριπτιτζάδικο. Ε λογικά πρέπει να σταματήσω γιατί απ'οτι βλέπω δεν είναι της "μοδας" πλεον να νοιάζεσαι για την αδερφή σου ή για την κόρη σου, για το που παει ή με ποιον βγαίνει. Δεν ξέρω σε σένα ή σε καποιον άλλον μπορεί να αρέσει η ιδέα η αδερφή σου να βγαίνει με γκόμενους απο τα 13 ή 14, να λεει ψεματα κι εσύ και οι γονείς να αδιαφορείτε. Εμένα, αφου δεν μ'αρεσει αυτό, παει να πει ότι είμαι ταλιμπαν....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.