george777
Νεοφερμένος
Ο george777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
22-09-23
20:10
Δυστυχώς έπεσα θύμα ενός facebook scam για διαγραφή σελίδας που ζηταγε ονομα, τα credentials του account και το κινητό τηλέφωνο. Μόλις το κατάλαβα εννοείται πως άλλαξα τους κωδικούς του fb account και πρόσθεσα και παραπάνω ασφάλεια. Ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πρέπει να ανησυχώ για τον αριθμό του κινητού. Εννοείται έκανα απευθείας έλεγχο για malware και βγήκε καθαρός και μετά έκανα και factory reset. Από κινητό είχα μπει όταν το έκανα.
Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,406 μηνύματα.
22-09-23
20:14
Απλα ενδεχομένως να σου έρχονται ενοχλητικά μηνύματα η κλήσεις
george777
Νεοφερμένος
Ο george777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
22-09-23
20:16
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μου το χακάρουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς που έχω όπως πχ τον τραπεζικό?
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,816 μηνύματα.
22-09-23
20:22
Απίθανο.Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μου το χακάρουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς που έχω όπως πχ τον τραπεζικό?
A350
Νεοφερμένος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
22-09-23
20:24
Αν έχεις τον ίδιο κωδικό πρόσβασης παντού, είναι δυνατόνΔεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μου το χακάρουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς που έχω όπως πχ τον τραπεζικό?
george777
Νεοφερμένος
22-09-23
20:27
Όχι δεν έχω! Και άλλαξα όλους τους κωδικούς και στα σόσιαλ που έχω και στον τραπεζικό λογαριασμό.
valentina¡
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η valentina¡ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
22-09-23
20:35
Τότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίαςΌχι δεν έχω! Και άλλαξα όλους τους κωδικούς και στα σόσιαλ που έχω και στον τραπεζικό λογαριασμό.
george777
Νεοφερμένος
22-09-23
21:34
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με καθησύχασαν αρκετά γτ δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πέρα από αυτά ποου ανέφερα. Ούτε κι εγώ ξέρω πως την πάτησα. Αν σας στείλουν μήνυμα ότι η σελίδα σας θα διαγραφτεί μείνετε μακριά. Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
george777
Νεοφερμένος
23-09-23
14:02
Καλησπέρα σας και πάλι. Έχω 2 ακόμη ερωτήσεις. Γενικά μπορούν να μου κάνουν κάτι με τον αριθμό τηλεφώνου μου εκτός από ενοχλητικές κλήσεις και μηνύματα? Επίσης δεδομένου ότι έκανα factory reset στο κινητό μου που διαγράφει τα πάντα μπορώ κανονικά να ξανακατεβάσω τις εφαρμογές χωρίς φόβο παραβίασης? Ευχαριστώ!
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,406 μηνύματα.
23-09-23
14:15
Δεν νομιζω να χρειαζόταν επανακίνηση κινητού και διαγραφή εφαρμογών, μονο να αλλάξεις κωδικούς.Καλησπέρα σας και πάλι. Έχω 2 ακόμη ερωτήσεις. Γενικά μπορούν να μου κάνουν κάτι με τον αριθμό τηλεφώνου μου εκτός από ενοχλητικές κλήσεις και μηνύματα? Επίσης δεδομένου ότι έκανα factory reset στο κινητό μου που διαγράφει τα πάντα μπορώ κανονικά να ξανακατεβάσω τις εφαρμογές χωρίς φόβο παραβίασης? Ευχαριστώ!
Τώρα εκτός απο ενοχλητικά μηνύματα και κλησεις σιγουρα δε θα σου κανουν τιποτα. Να ανησυχούσες αν είχαν την συσκεύη σου και το κινητό σου μαζί
george777
Νεοφερμένος
23-09-23
14:25
Το reset το έκανα για να εξαλειφθεί πιθανό malware. Σε ευχαριτώ πολύ για την απαάντηση.Δεν νομιζω να χρειαζόταν επανακίνηση κινητού και διαγραφή εφαρμογών, μονο να αλλάξεις κωδικούς.
Τώρα εκτός απο ενοχλητικά μηνύματα και κλησεις σιγουρα δε θα σου κανουν τιποτα. Να ανησυχούσες αν είχαν την συσκεύη σου και το κινητό σου μαζί
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paladin
- A350
- bill09876
- sophiaa
- Abiogenesis
- BatGuin
- infection54
- Steliosgkougkou
- constansn
- χημεια4λαιφ
- Mary06
- MrDna
- Maria_Xagorari
- AggelikiGr
- nearos
- tsiobieman
- damn
- Νικολινα
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- kiyoshi
- a namaves
- Lifelong Learner
- Nala
- Maynard
- ikigai
- Alessandra Eliza
- Sofos Gerontas
- Obi-Wan Kenobi
- Meow
- Arianara S3
- Unboxholics
- Scandal
- SoyN
- carnage
- charmander
- giannhs2001
- iiTzArismaltor_
- Jojo K
- Drglitterstar
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.